Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю Євротопівську карточку, якщо вона Вам допоможе, то можу позичити.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? та власне я теж таку маю, а вона не підходить, має бути суто екко
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? В мене скромний список (поки): Levus - 3% Ватсонс Опера маркет - 3 % Сільпо Wine Time
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчатка, поділіться будь ласка карткою на знижку в "Драйв спорті" до вихідних!
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю карточку в магазин 4F з лижним одягом на Куліша 5% а 18-20 лютого 20%
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Привіт, дуже хочу придбати в брокарді парфуми а ціна трохи кусається, можливо хтось має картку знижки -15 % і може позичити, буду дуже вдячна.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? дівчата, пліз поділіться знижкою в антошку 15%, більших певно не буває.. треба майбутньому немовлятку накупити купу всього. з мене шоколадка
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчата, зараз у Брокарді до 14 лютого додаткова знижка до моєї картки, і сумарна знижка виходить 29%. може кому треба - звертайтеся Єдине застереження - у магазині є окремі бренди, на продукцію яких є фіксований розмір максимально можливої знижки, перелік яких є на їхньому сайті та у магазинах.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчата, а може хтось має карточку на знижку в магазині 'Дербі' ? хочу купити валізу,а ціни там трішки високі)))
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю 10 % знижки в "Вероніку" Амадеус, Чорний кіт", хто планує багатенько скуплятись - звертайтесь!
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю картку на знижку 5% в магазині Tally Weijl (знаю, що є магазин в Кінг Кросі), можу поділитись
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Може хто має карточку в Арсен і не користується, дайте знати - домовимося, маю бажання "перебігти" із Фуршету на Арсен і із задоволенням зробила б це з їхньою карткою, а тепер вони їх більше не видають.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? У мене: антошка -15% чіко - 15% Mothercare - 3% ecco - 10%(хочу 15 - 4 тис. і буде 15% Adidas - 5% sela -7% добра аптека - 5% книгарня Є - 5% інтертоп накопичувальна - лишилось 1000грн Живу у центрі. ---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- а я й не знала, що таке було хоча й картку маю, - в той час шукала інтертопівську... там була така ж акція ---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ---------- Дівчата, дуже треба карточку Екко. Там знижка на все взуття 35%, але при наявності карточки. Сьогодні останній день це я у відповідь на вищесказане написала, чомусь цитувати не виходить
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? може хтось має карточку в Фанатік-спорт (спорядження) на Глибокій? з мене велика шоколадка
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? маю золоту карточку в Фанатік спорт (є на Глибокій і Шуварі) - 12%
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? я знаю. то як завжди офіс FFS (це "контора" Челентано-Картопляна хата-Япі-Сало-Кумпель і т.д.) намагалися втілити прогресивні думки і не доробили. з цими карточками почалося все це в грудні. якась київська фірма наштампувала їх і почала продавати по 90грн по львові (н-д, в Ашані). в цю суму входило 8 купонів. 1 купон=1 безкоштовній страві, але там були нюанси. так, ось. першу партію успішно було за 2 тижні продано і народ посунув в ресторан. і тут то центральний офіс почав чухати голову і прораховувати вигідність цієї акції. видно що промазали. бо про ще один тираж тих купонів більше я не чула)))