Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? А звідки така інормація про "Брокард"? На їхньому сайті я нічого не бачила.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? В мене є карточки: Adidas -5% (бувають знижки -15, 20 Егоїсти (челентано, картопляна хата, кафе пункт, япі) Япона-Хата -3%- (накопичувальна, хто може допоможіть збільшити знижку) Аптека DS - 5% Біла ворона - 5% Watsons -5%
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Привіт, дівчатка хто може позичити дисконтну карточку в Аквапарк,дуже буду вдячна(на 3,4 грудня потрібно) відписуйте в пп
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю і можу зичнути такі картки: Brocard - 10% Lokal - іменна взуття LEVUS - 10% взуття Ромастиль - 27% Kira Plastinina - 5% Marks&Spencer - 5% Tom Tailor - 5% Деко (в Епіцентрі) - 10% Поляна, Японахата, Дефі*ле, Біла Ворона - мінімальні 3-5% Opera Passage star club - 3% Опера Маркет, 10% студія окуляри і аксесуари, Vicino - 10%, Coffee Love - 10%, R.Bogutska - 3-5%, La Piazza - 10% SoftServe - багато, де є знижка, тому кидаю ссилку http://softserve.ua/benefits/discount/?item_city=Львів&item_cat=Авто
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? З 23 по 27 листопада по дисконтній картці Інтертоп додається + 15 %, тобто виходить 20% знижки, можу поділитись, якщо комусь треба!)
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчата, а може в когось є дисконтна картка магазину Марафон, що в Кінг Кросі? Буду вдячна!
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Привіт!!! Не знаю чи сюди писати,але може в когось є знижка на косметичну продукцію Mirra?
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівачатка, хто може позичити на вихідні карточку брокарду? цікавить зі знижкою 10-15, а якщо є то і більше % знижки )))
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю знижку взуття Раса (Ellenka), що на Дорошенка і біля готелю Львів. Брокарду лише 5 %... А також картка постійного клієнта Світу напоїв. Там, здається, 5 %. Можу зичнути комусь))
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Привіт! У нас в Києві ходять слухи, що у Львові розповсюджувалися скидки 50% в ресторани Япі та Сало. Хто що знає з цього приводу, поділіться будь ласка
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дуже порібна карточка Інтертоп на 10 % і більше. Чи міг би хтось позичити?
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчата, дуже треба карточку Екко. Там знижка на все взуття 35%, але при наявності карточки. Сьогодні останній день