Дім-dream...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Un.Known, 21 Вересень 2009.

1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Дім-dream...

Ой... то моя слабинка.... Дуже мрію про СВІЙ просторий будиночок! Бо квартира така вузька, що нема де розвернутися, хоч і трикімнатна.... Отже будинок моєї мрії - хотілося б два поверхи, на першому ПРОСТОРА кухня (люблю готувати, а на маленькій кухні, то є кара!), і щоб вона плавно переходила в гостьову-вітальню за допомогою барної стійки (вихід на кухню через окремий коридор, стійка-бар - це стіна між кухнею і залою:)). Ще на першому поверсі санвузол, гараж і прихожа. На другому кімнати для діточок, спальня велика і сонячна з виходом на балкон, ще ванна кімната з великою ванною, щоб гарненько поніжитися:), з коридора вихід на терасу, на якій море всяких квітів, вазонків!!:) Так класно літнім вечором вийти на терасу попити кавуськи чи чайку і полюбуватися красивою панорамою з тераси....ммм.... Мені подобаються великі вікна (побільше світла і сонця!), люблю яскраві кольори, особливо салатовий і морська хвиля.... В залі і спальні хочу камін, щоб з коханим чоловіком проводити романтичні вечори:) Також люблю арки, нерівні стіни (заокруглені). Хочу на кухні натуркамінь:)... З подвірячком і садочком, і альтанкою:).. Ех мрії.... Треба губки закатати:))) Щось забагато намріяла:)))

2. Peri

Peri New Member

Хотіла б мати такий будиночок,у якому мої найближчі друзі мали б свої *гостьові*кімнатки:),де вони могли б сховатися від буденщини і проблем,відпочити...
    Не уявляю такого будинку без бібліотеки-кабінету(бажано,персональної)))
    Море зелені навкруг і ставочок-басейн,де живуть золоті рибки і можна плавати))

всі блага цивілізації(техніка,комунікації)так майстерно вписані в інтер*єр,щоб були майже не помітні))

і завжди готова прийняти,кімната для несподіваних подорожніх...

мрії...як у всіх...

3. UnLikE

UnLikE Фотограф

Oriana, у вас дуже схожий будинок мрії на мій)))
    а ще я хочу мансарду в кімнатці))

4. yaskrava

yaskrava Active Member

А я ось наприклад не хочу жити в будинку.
    Хочу мати власну квартиру, десь так на поверсі 17, десь у Нью Йорку чи ще якомусь великому місті. :girl_in_dreams:

5. poputochka

poputochka Well-Known Member

Я теж хотіла б будинок. Невеличкий , максимум 2 поверха. В напівпідвалі - гараж на 2 машини, пральня, кладовка для всіляких припасів і тренажерний зал/більярдна. На першому поверсі - кухня, стлолова, вітальня, кабінет-бібліотека,на другому-2 спальні, дитяча. 2 просторі ванни, можливо одна суміжна між спальнями. Ідея з вікном у ванні суперова. І ніяких килимів, ніде . Хіба що невеличкі коврики у ванні та дитячій.
    Камін не обов"язковий, але обов"язкова літня тераса. В дворі - альтанка для шашликів і барбекю, дитяча площадка,фонтанчик і обов"язково росте сосна або ялина і багато троянд і квітучих кущів . А за будинком - сад (великий і старий).
    Ну і,щоб всю ту красу хтось прибирав і доглядав.

Останнє редагування: 7 Грудень 2009
  6. loreniya

loreniya Well-Known Member

мені тоже такий треба! а на терасі мають бути плетені з лози меблі - столик, такі лежаки щоб загоряти літом, кріселка і вазонки!!! тераса то взагалі для мене №1 в будинку мрії!
    ну а як би раптом так сталось що прийшлось жити в квартирі все життя /а воно до того і йде.../ то хоча б в будинку на 4-6 сімей, де є подвір"я і нормальні сусіди, собака вівчарка бігає, сад на кілька дерев, бесєдка спільного користування... /знімали колись таку квартиру/

7. Волошка

Волошка Well-Known Member

Основне для мене, щоб було багато простору, а інтер'єр у сучасному стилі. А ще я б хотіла, щоб вдома була злагода і взаєморозуміння. Це, як на мене, основне.:girl_smile:

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

а я сподіваюся на терасі повісити гойдалку велику з дерева, накритися пледом і нічого не робити :)

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я не хочу особняка.
    але хочу терасу (тільки не уявляю, як). готова знести півдаху для цього.
    і ще дуже хочу мансарду і сходи нагору щоб всередині квартири десь. а не в коридорі. отак.
    але найбільше я хочу хороших, приємних, люб"язних сусідів, як в тій пісні про "Городок".

10. UnLikE

UnLikE Фотограф

хм, класна ідея зі сходами! Я теж так хочу :)))