Ділимось "корисними знайомствами" (без комерції)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Siania, 23 Липень 2009.

1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Ділимось "корисними знайомствами" (без комерції)

Може хтось має знайомого адвоката, який займався/займається справами, пов"язаними з незаконним договором купівлі-продажу нерухомості, де ошуканою залишилась одинока жінка-інвалід.

2. oksitigra

oksitigra Member

Мені потрібна консультація щодо закордонного паспорта. Ситуація така: скоро виходжу заміж і візьму чоловікове прізвище. Треба міняти паспорти. Але в мене є безстроковий дозвіл на проживання в Італії, на якому моє прізвище і фото ( карта ді соджорно). Питання: можна не міняти закордонний паспорт і далі їздити по Європі по старому чи поміняти і показувати на кордоні переклад свідоцтва про одруження. Або плюнути на то все і відкривати візи, зараз це без проблем .В ОВІРі нічого не знають, в них таких ситуацій не було. Допоможіть, будь ласка

3. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Ви могли б поміняти паспорт в українському посольстві в Італії, тоді в Італії вам могли б вклеїти новий дозвіл на безстрокове проживання. Принаймі, так роблять в Німеччині.

Я вийшла заміж тільки зробивши новий паспорт, тому не хотіла відразу міняти, то так і катаюся далі на старому прізвищі, і ніде ніяких проблем не виникає. Ніхто не знає, є у мене чоловік чи нема. Хіба вже як діти з"являться, може бути проблематично.

4. Osya

Osya Active Member

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

В Туреччину, Єгипет дають, в мене аналогічна ситуація.

6. Малява

Малява New Member

Порадьте де можна якісно і не дуже догого замовити меблі (кухня і 2 шафи-купе)

7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, може, хто має знайомих хто здає подобово квартиру і може виписати ( не безкоштовно, звісно) документи про ночівлю у Львові. Подруга має відрядження до Львова, насправді заночує в мене, а потрібен документ для відрядження.

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

може хтось має знайомих, що працюють на аптечних складах і можуть "дістати" оклюдори для очей (такі пластирі для закривання очей дітям). в аптеках такі штуки є, але вони одноразові і дуже дорогі, а багаторазові неефективні(((

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

Можливо хтось має вихід на директора відділу освіти у м. Червоноград. Дуже треба. Буду вдячна:girl_wink:

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Дівчатка, потрібні "свої" люди у державних органах. СБУ, прокуратура, митниця з податковою. Необхідно влаштувати одну дитину на роботу, юриста за освітою. Не за просто так. Буду вдячна за будь-яку інфо у пп.

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Терміново потрібна людина, яка працює чи має знайомих у Головному управлінню праці та соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації (Львів, Митрополита Андрея,10). Дякую.

12. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Контра спем сперо, але напишу.
    Дуже потрібний блат на залізниці - треба на завтра квиток на конкретний поїзд :sad:

Квиток взяла, дуже дякую форумлянці Rostok за пораду!:girl_claping:

Останнє редагування: 27 Вересень 2013
  13. Rostok

Rostok Well-Known Member

конкретніше можна? в пп

14. Kryhla

Kryhla Member

Дівчатка, дуже потрібна консультація і допомога по узаконенню добудови в БТІ. Може знаєте там когось, або ж самі недавно таке робили, буду дуже вдячна!!! Мусимо оформити документи в скорому часі, а мені в держустановах "як пороблено" - не можу там дати собі ради, чи то люди такі попадались...

15. strochka

strochka Member

Потрібна порада - потрібно контакт викладача(англ.мова) з львівського педагогічного коледжу при університеті Франка, який зміг би підготовляти ученицю 9-го класу по їхній вступній програмі.

16. Gentle

Gentle Well-Known Member

Чи має хтось знайомих, що працюють на аптечних складах? Потрібно купити не дуже поширені і трохи дорогі ліки. Актуально наступних кілька днів, далі буду мусити купити сама в аптеці. Наперед дякую!

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Може, хтось має знайомих, або просто знає фірми, які торгують оптом (саме торгують, а не виробляють) ковбасою?

18. марі177

марі177 Well-Known Member

Терміново потрібне "знайомство" в міській раді.

19. maric

maric Well-Known Member

Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця)

не можу на форумі знайти теми шукаю роботу! чи є хтось на форумі хто має звязки на таких підприємствах як пивзавод чи лікеро-горілчаний,а також дріжджовий завод чи галичфарм? йдеться про допомогу в роботі в відділі контролю якості. А також чи є в когось знайомтва в Алголі - туристичній фірмі. Наперед дякую.Віддячу за допомогу.

Останнє редагування модератором: 2 Січень 2014
  20. Serceedka

Serceedka Well-Known Member