Відповідь: Діамантик на зубах Мені не подобається, ну не файно воно виглядає і все. Хоча мені і пірсинг в язику не подобається, а сестра зробила і тішиться. Різні є люди..
Відповідь: Діамантик на зубах Бачила в одної дівчини камінчик на зубках. Перше враження було таке, що щось у зубах застрягло, потім зрозуміла, що то прикраса. Як на мене то діаманти та ін. камінці більше виглядають у класичних прикрасах.
Відповідь: Діамантик на зубах Приїхали родичі - в одної є той діамантик - негарно як на мене...Спочатку мені все здавалось, що то в неї зуб попсутий, аж поки сонце не блиснуло на ту "красу", він заблистів і стало виглядати, як в радянські часи, коли люди золоті зуби носили. Не вразила мене та краса.
Відповідь: Діамантик на зубах в мене у подруги теж таке є. але вона сама ну дуже гарна - личко досконале, без веснянок/прищиків/родимок, сама тоненька, завжди стильна, зубки білесенькі, рівні і посмішка широка.. на ній мені той діамант дуже ну подобається. хоча, вона мені й без нього супер красуня.
Відповідь: Діамантик на зубах А особливо такі прикраси подобаються стоматологам, які надають таку "послугу" - вставляти в здорові зуби прикраси...
Відповідь: Діамантик на зубах У мене є такий камінчик. Стоматолог не сверлив дірку під камінчик, а просто прикріпив зверху. Не скажу ,що буду носити його вічно, але поки подобається, виглядає гарно.
Відповідь: Діамантик на зубах Моя подруга має такий камінчик,то їй таке в стоматологічній клініці зробили,їй подобається,а я якось до того нейтрально ставлюся,не скажу що в захваті,але шо кому подобається.
Відповідь: Діамантик на зубах В моєї подруги теж є такий. А я рідко до кого в рота заглядую Є та і є.
Відповідь: Діамантик на зубах ги, колись золоті зуби були в моді, тепер камінці в зубах... цікаво що ще придумають, що ще куди треба буде вставити щоб випендритись?
Відповідь: Діамантик на зубах В мого друга був такий камінчик. Поки він не сказав, що то таке, думала, що в нього зуб пошкоджений підтримую
Відповідь: Діамантик на зубах я б на вашому місці цього не робила. Скільки бачила дівчат з діамантиками на зубах, то здалеку виглядає , ніби поганий зуб, а потім ближче бачиш, що це камінчик. Жоден діамантик не закриє поганих зубів. Найкраще мати красиву природню білосніжну усмішку! Доглядайте за своїми зубами і все.
Відповідь: Діамантик на зубах Кумедно, зайшла в цю тему, щоб покритикувати цю справу з професійної сторони, а тут стільки вже є моїх однодумців Трошки деталізую... Ці всі "скайзіки", що ви бачите в інших-не діаманти, хіба в окремих випадках. Це потиму цирконію і т.д. Тому здалека вони не блистять, а спотворюють поверхню зуба і здається, що там є якийсь дифект. Трошки по-іншому поводять себе діаманти, вони краще блистять, але приклеїти їх важче (оскільки поверхня під приклеювання обробляється мінімально) і є ризик, що рано чи пізно, ви той діамант з"їсте...шкода грошей... В мене теж є знайомі з тими прикрасами, але є і багато дівчат, які звертаються, щоб усунути прикрасу, бо на дискотеці, їм робили зауваження "-Що в тебе з зубом?" і т.д.
Відповідь: Діамантик на зубах Замість того щоб приклеювати діамант на зуб, вставте його в кільце чи підвіску, так буде значно симпатичніше і естетичніше
Відповідь: Діамантик на зубах Я б ніколи в житті собі не поставила такого. Як дівчата пишуть, нема нічого кращого, ніж гарні здорові зубки. Прикрасам в роті не місце. Допускаю ще, що колись це було модно і, може, і справді класно було мати на зубах діамантик, але зараз.. по-моєму, це рагулізм (без образ - ІМХО). Знайома знайомого має зараз такий прікольчик і це виглядає так, що ним вона хоче підкреслити, що в неї гарні зуби. Вони в неї і справді дуже гарні, тому не розумію, для чого там ліпити ті коштовності - щоб разом з зубом на вулиці вирвали?
Відповідь: Діамантик на зубах а мені подобається )) тільки зубки мають бути рівненькі і здорові і все дуже гарно виглядає )) в моєї подруги - стоматолога є , і доречі вона працює в одній з найкращих стоматологічних клінік Львова , і нічого проти того немає , головне здорові зубки
Відповідь: Діамантик на зубах Як на мене,діамантик в зубі - це дуже індивідуально.Особисто встановлювала такі прикраси пацієнтам(правда не коштовні діаманти) і ,незважаючи на те,що є ряд недоліків,деяким дівчатам настільки личив той камінець,що заради цього вартує пройти таку процедуру.