Діамантик на зубах

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем egoistka, 16 Грудень 2007.

1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Діамантик на зубах

Мені подобається. Якщо цей камінчик на гарних зубах, то чому б і ні.
    kati, доречі, було гарно.

• Подобається Подобається x 1
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене з діамантиком взагалі прикол був. Мама моя категорично була проти а було це років 5 тому.Так я діамантик приклеїла і ходила по хаті як беззуба ховаючи той діамантик. За кілька днів він відпав, тоді моя коліжанка багата на видумки приклеїла мені його СУПЕРКЛЕЄМ. Він послужив день і відпав, як мене потім за то стоматолог вичитував. Благо зуб не постраждав. Тепер згадую ржу. Камінчик суперклеєм абзац.

• Подобається Подобається x 7
  3. loreniya

loreniya Well-Known Member

де ж ви раніше були, поки моя подруга стоматолог не втекла на пів року за кордон??? вона б вам приклеїла - вона сама носила такого... працювала вона в клініці естетика і в клініці усмішка, так що думаю там таке і без неї можуть зробити. Наклеїти в смислі, а попросите сверлити зуба і вставити діамант то прослухаєте лекцію про то як то негігієнічно...
    а вибілювати зуби самому вдома то дуже ризковано... хіба пастою відбілюючою... казала подруга що для відбілювання треба мати або абсолютно здорові зуби без дирочок і крапочок, або гарнесенько поліковані ті всі дирки... бо той вибілювач коли попадає на зуб без емалі / а на дірках нема емалі/ то страшно руйнує зубик. І ще зубки стають чутливі. і ще камінь потрібно наперід зняти і ще купа всього, одним словом обережно!!!

• Подобається Подобається x 3
  4. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Моя коліжанка приклеїла собі на зуби діамантик. Але вони в неї були не дуже рівні (я б сказала, дуже нерівні). Проте вона чомусь вирішила не зубки вирівняти, а брюлик приклеїти :) Собі такого не хочу, краще брюл на руці носити ;)
    Ой, до речі, вона його потім загубила. Сталося то ввечері, шукати вже не було як. Природа, видно, не терпить ніц зайвого на зубах :)))

• Подобається Подобається x 3
  5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Камінець у зубі. Хто що скаже...

Я зараз ходжу до стоматолога і щось мені вже давно захотілось поставити камінець на зубчик збоку. Вчора розповіла людині, яка мені не байдужа, сказав. що це рагульсько...і я задумалась. Хочу порадитись з форумчанками...хто що думає, можливо зх власного досвіду розкажете чи це не шкодить зубу, як відбувається і якщо хтось таке має, то скільки за таке заплатив?

6. stira

stira New Member

Відповідь: Камінець у зубі. Хто що скаже...

Якщо маєте від природи гарні рівненькі та біленькі зубики, то думаю, що камінчик буде дивитись симпатично. В моєї старшої доньки на передньому зубику є гачечок, це з метою вирівнювання зубів, хоча всі сприймають це як додаткову прикрасу, то його наліплювали на якийсь дуже дорожузний (так лікар казав) клей. Тримається вже рік, нічим не заважає. Для зубів це ніякої додаткової шкоди не завдає. Тому якщо маєте бажання, то чому б ні, експерементуйте!

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

8. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

У мене сестричка та коліжанка полюбляють ті камінчики.
    Вони із сім'ї стоматологів, тому якщо батьки дозволили і Самі ж і зробили усю роботу, не думаю, що це надто небезбечно.
    Сестричка носить страз, але не на передньому зубчику, а на різці. Видно його лише при широкій усмішці. Уже другий, бо перший стерся - залишилася лише його основа. Тримався "мертво" близько 2 років.
    Коліжанка за неповних 0.5 року уже встигла з'їсти другий - вона в нас любитель бубликів.:girl_haha:
    Ціна залежить від розміру ну і якості камінця. Найдешевший - 120 грн + робота. Камінці існують різнокольорові.
    Ставити можна по різному: або на клей (так робили мої дівчата) або знімати частинку зубчика і "втоплювати" камінець - тут, думаю, наслідки зрозумілі (надійніше і зі "штучною" прикритою діркою)
    Така прикраса вимагає ІДЕАЛЬНОГО стану зубчиків...ну діачата вже писали. Вирішувати Вам.

9. Ailenka

Ailenka Member

ну не знаю, мені здається мода на ці камінчики в зубах мине скоро))))

10. Alonka

Alonka New Member

11. La esposa

La esposa Moderator

от і мені те саме здається, то як золоті зуби колись :girl_in_dreams:

12. Fechka

Fechka Member

.. цілком погоджуюсь... Я б такого не зробила.. і мені це не подобається!...

13. Michela

Michela New Member

Діамантик на зубах...як на мене, ну...зовсiм не подабається...Маєш грошi, маєш діамантик- його на кульчики, кольє, перстень...ото краса :girl_in_love:

14. lapusik

lapusik Загублений

Знаю,що це дуже порушує емаль зуба і робити це тільки для того,що приперло-не варто,краще сто раз подумать...А ще краще на пальчика діаманта купити)

15. Jasmin

Jasmin :)

Вважаю, якщо зубки ідеальні (рівненькі, білосніжні), то чому б і не добавити прикрасу, але щоб ця прикраса ще пасувала до зовнішнього іміджу людини дуже важливо. Особисто собі б таке не робила :) Краще перстеник з діамантиком, або сережки :)

16. mireja

mireja New Member

Минулого тижня зустрілася з такою людиною(жінкою), що має тих камінців штук зо 5 (рожеві, зелені і білі). Ще досі ті кольори мерехтять перед очима. Враження - без коментарів...

17. Bobas

Bobas New Member

Я знаю такого стоматолога))))))).. я коли з нею розмовляю, то не можу їй у очі дивитись- вічно в рот заглядаю. То так з мого боку негарно, а то виходить якось само по собі... воно блистись і я заглядаю. Хоч такий один маленький білий хочу....але думаю потім це буде неактуально.. то зараз лише така мода пішла)))))0

18. Відповідь: Діамантик на зубах

"на вкус и цвет..." собі б цього ніколи не зробила:girl_impossible:.
    у мене знайома довший час носила скайси (маленькі ювелірні прикраси, які виготовляються спеціально для встановлення на зуби). вони клеються на емаль так само як і брекети. не так давно вона вирішила зняти ті скайси і поставити діамант-там інша технологія - висвердлюється дірочка. В інтернеті я вичитала, що мода на ці штучки вже пройшла, тому добре подумайте, чи воно Вам треба....

19. mireja

mireja New Member

Я також мала на увазі жінку-стоматолога. Може їх таких багато, а може це та сама людина. Здається її Оленою звали...

20. kristas

kristas Well-Known Member

хі-хі!! у мене викладачка була з таким камінчиком в зубі (молода)...і то було таким собі доповненням до її численний пантів, і великих достатків...:) І то дійсно потрібно мати ідеальні зуби і довершений образ...бо коли от як наприклад роблять пірсинг в носі при прищавому, недоглянутому обличчі...ну то дійсно рагульно :) та й мені здається, що то вже не так актуально...