дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем natorella, 8 Лютий 2009.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

я заскучила за Хербіною без запаху, як він мені подобався! дуже класний.А зараз щось мало бачу дезів без ароматів.Якщо хтось бачив Хербіну-напишіть....

2. kristas

kristas Well-Known Member

Дуже дякую, що ви сунете свого носа :)
    А скільки часу може зберігатися такий домашній антипреспіратн?

3. AilataN

AilataN жива

Я пробувала робити разів чотири антиперспіранти ( різні) і ні один з них мені не підійшов.Пекло, сушило шкіру, не "тримав", а на роботі теба ж якось бути в колективі...)Хоча не страждаю надмірним потовиділенням. Отже для мене вихід промислові дезодоранти. Дівчата пишуть-тальк з ефірками ніби непогано, але лишає білий слід,та й пори забиває.

4. Kolezanka

Kolezanka New Member

Спочатку купувала рексоновський дезодорант, але перейшла на ейвоновський. У його складі нема того шкідливого алюмінію.

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а можете викласти його склад?

6. Vona

Vona Member

Я випадково знайшла дезодорант без солей алюмінію, була здивована дуже, бо це фірма faberlic, просто несподівалася що вони таке випускають. термін придатності 18 місяців. Називається - дезодорант для чутливої шкіри з фітовітамінним комплексом, без солей алюмінію і спирту. І ще пишуть що незалишає білих слідів.

7. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я вирішила спробувати оцей [​IMG] з магазину еко-товарів. Тут вже про нього згадували. Або ж такий[​IMG] теж повинен бути в тому ж магазині. Або ще в аптеках попитати.

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Хотіла ще спробувати Віші, але щось нема в мене про нього однозначної думки. Попередні хоча б не нашкодять, а цей невідомо. Пишуть, що вони без алюмінію, але зайшла на їхній сайт почитала склад, чи я щось не так зрозуміла, але алюміній теж присутній.:girl_sad:

8. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Не цілком поділяю масове зациклення на солях алюмінію в дезодорантах, насправді 100% не доведений зв"язок між використанням дезодорантів з алюмінієм і раком грудей, так вчені робили аналізи, є багато інформації в неті, точно так само було доведено, що викликають рак і парабени, чи не з більшим відсотком. Звісно тим, у кого є генетична схильність до виникнення опухолі в грудях, варто взагалі утримуватись від використання засобів, що блокують потовиділення в цих ділянках тіла, тут є зміст. А всім решта, вважаю, потрібно просто правильно користуватись дезодорантами- завжди змивати наніч, робити перерви (наприклад один-два дні в тиждень не користуватись взагалі) і ніколи не наносити такі засоби на свіжопоголені ділянки шкіри. Та й через шкіру може абсорбуватися лише 0,01% алюмінію, в 50 раз більше ми отримуємо з їжею (він міститься і у воді і в рисі і в зелені, і в м"ясі) а якщо готувати в алюмінієвому посуді, то концентрація взагалі буде зашкалювати. І той мізерний відсоток від дезодоранту насправді не відіграє аж такої великої ролі.

9. PurpleShoe

PurpleShoe New Member

Я користувалася дезіком від Ів Роше з зеленим чаєм,
    не впевнена, що він зовсім-зовсім натуральний, але досить дієвий і дуже приємно пахне.
    Також мені подарували дезодорант ручної роботи - виглядає як кусок мила.
    Теж досить добрий. Не маю як переконатися у вмісті компонентів, бо етикетки там немає, то залишається сподіватися.
    Теж недавно купила від Nuxe, він ніби найнатуральніший, але ефекту шось не дуже видно.
    Під вечір одяг пахне не тільки потом, а й тим дезодорантом. Фє.

10. Руда Лисиця

Користуюся Кристалом(рожева упаковка). Дуже задоволена. Поту - мінімум, запаху - нуль.

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене збереглась баночка від дезодоранту AVON, але там є аллюміній.... А про який саме Ви писали?

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а я користуюся німецьким антиреспірантом-спреєм - Гідрофугал...він без запаху, нейтралізує запах поту...дуже задоволена ним...

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

таким користуєтесь?
    також хочу собі такий замовити, і мама ще хоче спробувати.

14. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Я таким самим Кристалом користуюсь, мені дуже він подобається, в чоловіка навіть перевірку тренажерним залом витримав. Я взагалі на той айхерб підсіла, вже третю бандерольку чекаю :girl_crazy:

15. Руда Лисиця

Ніколь,
    так, цієї фірми. але трошки інший.

аналогічно...може то темку створити про його товари, щоб досвідом ділитися?

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а де його можна замовити?

17. Руда Лисиця

Vittoriya,
    так ж на http://www.iherb.com/ Якщо надумаєте замовляти, можна використати код на знижку в 5$ - DUZ055

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то треба карткою оплачувати там? І на скільки має бути замовлення?Чи можна просто замовити дезодорант?Я вже давно щось шукаю таке без того алюмінію. У нас то не реально знайти...:sad:

19. Руда Лисиця

так, карткою. мінімальної суми замовлення нема. Є лише обмеження на максимальну варість посилки(80 доларів) і вагу(1,36кг, хоча в мене і 1,4кг пропускало). Доставка - 4$, тому все таки вартує не лише сам дезодорант брати. або вже кілька зразу)))

20. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Користуюсь натуральним дезодорантом . Скажу чесно, я просто прозріла - мало того що ніби без алюмінію і тд, так не дає навіть натяку на запах поту і просто з ним потієш в рази менше.
    Я замовляла взагалі в тої фірми шампуньку, але думаю замовлю попутно і дезодорант, навіть не чекала, що просто от так в нього закохаюсь.