дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем natorella, 8 Лютий 2009.

1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

А щодо цього не знаєте чи має алюміній?

2. Provizor

Provizor Well-Known Member

Мені також здається, що інформація про шкідливість алюмінію є певним комерційним ходом для просування "екологічної" косметики. Хоча...час покаже. Користуюсь дезодорантом РЕКСОНА ВУМЕН, мені підходить. Пробувала антиперспіранти ВІШІ на 24год і 48 год, нічого особливого, якоїсь переваги, щоб платити таку суму не знайшла. Чула хороші відгуки про дезодорант-крем ВІШІ, який використовується раз в сім днів, підходить для тих у кого сильне потовиділення.

3. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Мені з леді спідстік гель, нормально, і чесно кажучи, ніколи не замислювлася на шкідливістю антиреспірантів.

це ви напевно про цей пишете [​IMG]
    Дуже хочу його спробувати, власне тому зайшла на цю гілку щоб прочитати про нього відгуки.:girl_mad:

4. Provizor

Provizor Well-Known Member

Так про цей. Коли працювала в аптеці, на нього були постійні покупці. Сама не використовувала, бо не було такої потреби.

5. samaharit

samaharit New Member

Скиньте в ПП де ви її замовлєте, бо я вже весь Львів за цією косметикою перешукала.

6. Olma

Olma Well-Known Member

7. kitty

kitty Well-Known Member

Можна і мені координати? :girl_smile:

8. Talya

Talya Well-Known Member

і, якщо не важко, то мені скиньте, будь ласка

9. Olma

Olma Well-Known Member

Отут Odree писала де можна такий дезодорант в Україні замовити, бо я на шведському сайті купувала..

10. Biryza

Biryza New Member

купила Рексона спрей, то після його використання в повітрі напевно ще пів год стоїть запах, таке враження що ти тим дезодорантом дихаєш, фу бека :girl_mad: якщо то всі спреї такі, то ніколи більше їх купляти не буду

11. natorella

natorella Well-Known Member

крім запаху ви вдихаєте тальк - те ще задоволенняможна так астму заробити

12. Golgy

Golgy Member

я користуюсь вже пару тижнів!!!!
    вже три роки шукала органічний дезодорант, який би захищав так як Рексона. до того був від Neways - шо з ним, шо без нього, і ше від Alba Botanica (ніби правильно назву написала) був. ну то цей трошки кращий, хоча на літо його він мало шо допомагав.
    ну а кристал просто супер!!!! я потію трошки (ну так як і має бути) але запаху взагалі немає!!!! я така задоволена! використовую зразу після душу, на чисту шкіру, поки ще бактерії не встигли створити будь-який запах, бо якщо вже хоч трохи спітнієш і потім кристалом користуєшся, то ефект вже не такий. намочуєш водою і мажеш під пахи. і ввечірі футболка не має запаху :girl_smile:
    замовляла через онлайн магазин, ціна 110 грн, але він того вартує. тай вистачить його певне на довго, бо за цей час шо користуюсь, то ще взагалі ще не стерся.

це зовісім інший природній алюміній, а не той шо в Рексоні і в решті дезодорантів. я користуюсь тільки органічною косметикою і перечитала багато літератури про алюміній.ось інформація. яка мене переконала спробувати кристал:

Дезодорант Кристалл (Crystal) произведен из ингредиента имеющего латинское название Potassium Alum. Это чистый 100% натуральный продукт без добавления химикатов, парфюмерных отдушек, масел, нефтепродуктов или алкоголя. Химическая формула продукта K2SO4Al2(SO4)324H2O, это бесцветные прозрачные кристаллы или порошок. Растворим в воде 1:10, легко растворим в горячей воде и нерастворим в спирте.
    Alum используется в медицине для различных целей, особенно в качестве сильного обеззараживающего (антисептического) средства, а также как кровоостанавливающее средство.
    ALUM и ALUMINUM - это две разные субстанции с сильно отличающимися химическими формулами. Они имеют разные химические свойства. Многие алюминиевые соединения, такие как хлоргидрат алюминия или циркониево-алюмниевые соли, которые используются как основной ингредиент во многих дезодорантах массового производства и особенно в антиперспирантах, свободно адсорбируются. При нанесении на тело, алюминиевая часть молекулы ионизируется, формируя свободный радикал (AL+++). Он свободно проходит через мембрану клеток и формирует "физическую" пробку, которая затем растворяется и селективно адсорбируется в печени, почках, головном мозге, скелетных хрящах и спинном мозге. Именно концентрация алюминия вызвала озабоченность в медицинском обществе и стимулировала более расширенные исследования влияния хлоргидратов алюминия и циркониево-алюминиевых солей на пациентов, страдающих болезнью Альцгеймера и раком груди и головного мозга.

13. bora

bora Well-Known Member

Не хочу Вас розчаровувати, але алюміній він і в Африці алюміній. Хоч Ваше пояснення мені гріє душу)))
    Адже наразі сама кристалом користуюсь, бо не піддаюсь щодо алюмінію паніці (в дезодорантах занадто багато зараз хімії, щоб спихати саме на нього). Він мені дуже підходить. Але як докористую - на черзі дезодорант Др. Хаушки.

14. Golgy

Golgy Member

ну так, тут Ви точно праві ))) тільки в кристалі не ALUMINUM , а ALUM. ну принаймі так пише в складі. а це вже інше...

а ще скажіть, будь ласка, за дезодорант Др. Хаушки, де його можна придбати? і яка ціна?

15. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

у Львові не бачила
    дівчата тут замовляли
    http://allcosmetic.com.ua/product_info.php?cPath=24_26_67&products_id=103

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а цей складник вказаний на етикетці?

бо мені теж хвалили той кристал. я купила, сьогодні дивлюся на етикетку а там замість Potassium Alum Ammonium Alum. Шукаю в інтернеті, нічого не можу розібрати, одні пишуть що це супер, а інші що це синтетична фігня. І що має бути тільки Potassium Alum.

Якщо можна, дайте фотку свого кристала.

17. Golgy

Golgy Member

KAPUCHINKA, перегляньте сайт виробника.
    http://www.thecrystal.com/experts_say.cfm
    ось тут висновки досліджень кристала різних організацій в Штатах. вони мене заспокоїли )))
    бо таки це не Україна, і там за свої слова треба відповідати. виробник ніколи не виставить на свій офіційний сайт посилання на дослідження, яких не існувало, за таке в суд можна подати.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

http://goida.com.ua/index.php?page=...egory_id=171&option=com_virtuemart&Itemid=153 не знаю чи можна давати таке посилання, щоб не сприйняли як рекламу, тому наперед прошу вибачення у модератора.

Я подивилася на склад, а там Ammonium Alum, у мене то саме, може так і має бути :girl_nea: а що ж тоді Potassium Alum. Я вже остаточно запуталася.

19. bora

bora Well-Known Member

Мені з Німеччини знайомі привозили. По 13-14 євро. Якщо хочете - напишу Вам, коли наступного разу замовлятиму.

Знайшла

звідси

Останнє редагування: 1 Липень 2010
  20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

боюсь купувати віши і подібну косметику з всякими солями і на основі термальної води. від кремів віши і карловарського тоніка в мене такі прищі повилазили,хоч з дому не виходь

недавно спробувала кульковий антиперспірант Avene. крім того шо вивалила за нього 120 грн. інших змін не спостерігалось.

був в мене дешевий кульковий від оріфлейм з запахом манго. був дуже непоганий.

тепер хотілось спробувати щось інше.

дівчата, а де купити той кристал?