дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем natorella, 8 Лютий 2009.

1. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відповідь: дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

я коритсуюсь нівеа-задоволена!

2. veronka

veronka зла друзя

- доктор, мене всі ігнорують!!!
    - наступний!
    Агов! а де той Еко-магазин точніше розташований?:girl_smile:

3. RedAngel

RedAngel New Member

natorella, в мене інший кристал, там ніякого алюмінію не було зазначено. але купувала я його ще рік тому і вже віддала, нажаль не можу передрукувати склад.

щодо ботоксу- якщо можете, будьте ласкаві, наведіть фактичні доводи того, що введення ботоксу у пахви шкодить організму - буду вельми вдячна. бо аргументи типу "нам казали, а виявилось інакше" для мене - не вагомі. нам казали, що маски захищають від грипу, виявилось - що ні... то що, маски знімаємо?

дякую за увагу.

veronka, Еко-магазин знаходиться на вул. Франка, буд 42, в напівпідвальному приміщенні під весільним салоном ;)

Останнє редагування модератором: 14 Листопад 2009
  4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Перечитайте тут.

А якщо не хочеться розбиратись, то скажу, що від року 2006 зареєстровано 16 смертей в результаті косметичного використання ботоксу.

Про його токсичність говорить те, що два кілограми цієї речовини здатні вбити ціле людство.

5. odree

odree Well-Known Member

та легко. хоча б те, що спричиняє виникнення гідраденіту і всього, що він за собою тягне. перечисляти можна довго, але для особливо зацікавлених існує гугл. вас як бачу не дуже це цікавить, бо не знаєте хоча б навіть того, що ботокс зараз "не в моді", зараз є набагато кращі препарати

6. natorella

natorella Well-Known Member

тамво
    на франка шось якось пусто було

7. RedAngel

RedAngel New Member

odree, дякую за посилання на гугл - я завжди вважала його найдостовірнішим джерелом інформації ;) щодо гідраденіту - як не старалась, не знайшла жодної статті, що підтверджувала б Вашу теорію, гідраденіт спричиняється ПІДВИЩЕНОЮ пітливістю і занесенням інфекції до потових залоз. до чого тут ботокс, який просто не дає паралізує потові залози, в наслідок чого піт НЕ виробляється ними? може у Вас є якась секретна інформація, знайдена не в гуглі, якою Ви могли б поділитись?

Щодо новомодних препаратів, що боряться з гіпергідрозом - теж поділіться, бо я дійсно про такі не чула від косметологів. ;)

8. odree

odree Well-Known Member

теорія не моя і зараз розбиватися в доведення не збираюсся і не маю коли. якщо ви маєте медичну освіту, то можете самі все логічно співставити

а ще можна шукати тільки те що вигідно. можна також знайти який ботокс корисний, яка класна штука алюмохлорид гексагідрат і як без нього раніше жили і т.п. А можна шукати зовсім протилежне і також купу всього познаходити.
    а ще, якщо вам це актуально, можна зробити кюретаж потових залоз, також кажуть помагає.
    ну і для загального розвитку почитайте відгуки людей, що кололи собі ботокс.

9. RedAngel

RedAngel New Member

odree, зрозуміло. дякую за безліч корисної інформації :)

10. Un.Known

Але ж Ви наперед переконані про нешкідливість такого втручання.

11. RedAngel

RedAngel New Member

Un.Known, чому Ви вирішили, що я саме - переконана? якби була переконана, не просила б навести факти.
    Я, наприклад, знаю людей, котрі вже не перший рік колять ботокс і не страждають ні від яких негативних наслідків і багато чула про ці процедури від косметологів - не як клієнт. але звісно ж, якщо мій досвід відрізняється від досвіду авторитетів форуму, то це неправильний досвід :))
    "Якщо ти бачиш чорне, на якому написано - біле, не вір своїм очам" (с) ;)

12. Un.Known

З 1986го року колять?

Вам стараються пояснити, що побічні, шкідливі дії не мусять себе проявити ані за рік, ані за два. Так само як не проявили вони себе у власниць силіконових грудей рік чи два по операції.

Я Вам пропонувала лінк на U.S Foof and Drug Administration, де можна про ботокс багато чого знайти, в тому числі і пропобічні ефекти.

Неправильний підхід.

13. natorella

natorella Well-Known Member

це не те саме що
    не думайте шо тут сидять такі штурпаки які б тільки і раді були ходити *ванючими потними індєйцамі*
    є Одрі - косметолог, працювала вона в ШВДиспансері. вона такого там набачилась(((

14. RedAngel

RedAngel New Member

natorella, все-все...я вже нічого не думаю, о вельмишановні пані, я - сіре затуркане село, яке маститься безалюмінієвими дезіками і чуло про ботокс, та ще й мало сміливість написати в цій гілці щось, що розбудило в печері циклопа...
    але на ваші лави, о гуру, я не претендую. навіть без медичної освіти...капець, як мене без засвідчення диплому дерматолога на форум взагалі пустили?:shutup:

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Ок. Треба подумати...

Це Ви про що?
    Я ще не спав. Тіко збираюся....

Останнє редагування: 13 Листопад 2009
  16. kati

kati Well-Known Member

слухайте, а амвеївські дезіки теж шкідливі?

17. odree

odree Well-Known Member

ти маєш на увазі чи там є алюміній? так є
    я от собі зараз хочу якось замовити Dr.Hauschka

Останнє редагування: 14 Листопад 2009
  18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А в мене такий [​IMG]

написано, що не містить всякої фігні. Хочеться вірити :girl_crazy:

Останнє редагування модератором: 2 Січень 2010
  19. Olma

Olma Well-Known Member

А я вже собі замовила і отримала!!
    Класний. Зараз маю 2 -Dr.Hauschka i Biotherm.
    Навіть не знаю який кращий. Може навіть Dr.Hauschka ;)

20. SniganaN

SniganaN New Member

Недавно купила від Weleda цитрус дезодорант для тіла, пишу склад: спирт, вода, натуральні ефірні олії цитрусових. Ціна 55 грн.