дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем natorella, 8 Лютий 2009.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

ше якби вони тут продавались(((

• Подобається Подобається x 1
  2. Olma

Olma Well-Known Member

В мене подружка на Ebay все цієї фірми купує. Каже шо дешевше ніж в магазинах в Києві

3. Олюська

Олюська Well-Known Member

Нині була в Еко-товарах, то там дядько казав, що планує завезти екоантиперспіранти (якоїсь фірми Crystal, не знаю, чи правильно написала). Якщо будуть польські, то ціна приблизно 70грн., якщо німецькі, то - 120грн.

• Подобається Подобається x 1
  4. natorella

най би були і за 100 - лигш шоб дійсно еко

то кокі? ті шо біля пл.Ринок?

• Подобається Подобається x 2
  5. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ні, ті що недалеко від Лялькового театру.

Та він казав, що їх ніби має вистачати на рік, але як то так, я не знаю, об'єм 60мл

6. natorella

я їх імєла ввіду))))
    дякую
    треба сходити

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дякую Наторелі за темку. Нарила складники свого штифту, виявила, що має алюміній.
    Замовила такий, що без. :)

• Подобається Подобається x 3
  8. natorella

ви хоч можете замовити))) а ми смородимо потихеньку алюмінієм((((

• Подобається Подобається x 5
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Наторелло, ви знаєте, я була щиро здивована великим вибором та різноманітністю цін. Шкода, що до України то ще не доїхало... :girl_sad:

10. odree

odree Well-Known Member

нічо, через пару років буде і тут :) оно вже з"являється

наталю, вже продається Шариковый дезодорант "Свежесть" Dr. Hauschka Deodorant Fresh Roll-On

Останнє редагування модератором: 28 Жовтень 2009
  11. veronka

veronka зла друзя

а де той Еко-магазин точніше розташований?

12. natorella

дівчата - я тут відмічусь - а решта у моїй гілці

13. Ameli

Ameli Well-Known Member

Користуюсь шариковим дезодорантом від Нівея.

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

останній раз придбала я дезодорант від гаріньєр,не пам"ятаю назви,ну він у них один єдиний,здається. рекламують по повній.
    так от, навіть після душу, помивши по три рази милом, я відчуваю його запах на тілі.... то що туди треба було "напхати",щоб воно так в шкіру в"їдалось.... фе.... бридотина страшан,не купуйте...

15. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я дуже рада, що форумлянки розуміють, що відсутність запаху поту полягає у частому митті передусім.

То без іронії. Маю знайомого діагностика з Моршина, влітку розказував, що вже 15ти літні дівчатка приходять з напухлими лімфатичними вузлинами, а в крові виявляється потім алюміній...

Я, як прихильник фітотерапії, можу рекомендувати чай з шавлії. Шавлія лікарська містить в собі туйон, кафр, борнеол - те, що додають до антиперспірантів, також речовини подібні до жіночого гормону естроген, пікросалвін, котрий має антибактеріальну дію. Екстракт шавлії вживається при менструальних болях, та й взагалі при гінекологічних проблемах, запальних процесах. Думаю, варто спробувати.

Але проблему з пітнінням пиття чаю не вирішить протягом тижня.

Ще я десь читала, що добре сполоскуватись після душу слабким розчином яблучного оцту.

16. RedAngel

RedAngel New Member

мала три дезодоранти без алюмінію: кам"яний Кристал, що з еко-магазину - не дуже підійшов, потовиділення не блокує зовсім, а для мене це важливо, alba botanica - теж не сильно блокує потовиділення, але дуже гарно пахне і взимку саме те, що потрібно... і Gehwol - дуже класний дезодорант в спреї, без запаху, потовиділення трохи зменшує (можна його придбати на Бьюті - Шота Руставелі, 7 - 4 поверх)

17. natorella

з алюмінієм. всі кристали з алюмінієм

і хочу вам сказати - шо блокувати потовиділення не можливо еко-засобами. хіба так я к порадила Un.Known - пити чаї, робити контрасний душ тощо. це не блокує - а зменшує потовиділення. воно до речі є необхідним як засіб терморегуляції

18. RedAngel

RedAngel New Member

natorella, перепрошую, а з чого Ви взяли, що в Кристалі є алюміній?
    Якщо потовиділення блокується під пахвами, то це не значить, що воно блокується зовсім. Вже надцять років зірки і просто люди, які мають таку можливість, колять у пахви ботокс, який паралізує діяльність потових залоз на кілька місяців і ніяких побочних еффектів не мають, доведено лікарями.
    Я розумію, що натур продукт - наше здоров"я та довголіття, але ходити із мокрими плямами на одязі не збираюсь.
    хоча... є ж жіночки, які і з неголеними ногами в коротких спідницях ходять і нічого... волосся на ногах - це теж природній засіб терморегуляції :girl_cool:

19. natorella

я мала на увазі ось такий кристал
    його склад
    я не кажу шо то є гадость - це також один з екологічних засобів. він абсорбуючий - тобто вбирає вологу
    а уколи ботокса - моє ІМНО - їх роблять останні пару років (це як імплантанти силіконові - на початку було все ОК. а пройшло пару 10ків років - і все Ге вилізло наверх, чи як вирізання гланд - теж казали шо то найкращий спосіб від ангіни. а чим все закінчилось)
    якшо ті залози для чогось є - то блокувати їх (особливо при гіпергідрозі) - не найкращий вихід
    я розумію - естетичний вигляд тощо - але ризикувати здоров*ям заради ........... чого??

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а вони вам скажуть що є? хто тоді той ботокс колоти буде, як раптом з"ясується - що шкідливо. У нас хіба є щось шкідливе з побічним ехфектом? У нас є індивідуальна непереносимість компонентів, а то що вона масова, то це не побічна дія. Вибачте за офтоп, понесло...