дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем natorella, 8 Лютий 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

Відповідь: дезодоранти - натуральні чи “штучні”?

читаю склад дезодорантів, жах там стільки хімії....
    користуюсь Ів Роше, бо там якось компоненту з додаванням алюмінію не має, але на літо він не дуже добре тримає....
    ще маю Нівеа не поганий, добре тримає, слідів не залишає.

• Подобається Подобається x 3
  2. loreniya

loreniya Well-Known Member

я цю проблему для себе вирішила давно - знайома підказала - просто користуюсь чоловічими антиперспірантами! По-перше - жодних плям на одязі - це для мене головне, і поту нема, а якщо є то чуть-чуть... зараз маю мененспідстік гелевий "енергія стихії", коштує 25 грн. користуюсь раз в два дні.
    а чим поганий алюміній, просвітіть?

• Подобається Подобається x 2
  3. natorella

natorella Well-Known Member

насолоджуйтесь

Люди злоупотребляющие антиперспирантами, имеют возможность заработать рак молочной железы. Такую теорию выдвинули британские ученые. По их предположениям, вред антиперспирантов заключен в одном из компонентов средств от пота — алюминии.

В опытах принимали участие женщины, подвергшиеся мастэктомии (операции по удалению молочных желез) из-за рака. Доктор из Кильского университета измерял общее положение алюминия в теле, содержащегося в тканях 17 прооперированных пациенток. Его оказалось гораздо больше, чем в обычных здоровых тканях. Самое большое содержание алюминия находится как раз в тканях, рядом с подмышечной впадиной.

Но даже после этого опыта нельзя однозначно «обвинять» в развитии болезни антиперспиранты — это пока только предположение. На следующем этапе работы ученые планируют выяснить, что же на самом деле является источником попадания алюминия в организм женщин.

• Подобається Подобається x 6
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Користуюся таким - Secret Clinical Strength Power Solid Deodorant Hypoallergenic. Він хоч і дорогий, але надовго вистачає і ніяких неприємних відчуттів не викликає. Хоча всі попереджають, що тримати подалі від дітей. :confused:

Останнє редагування: 7 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  5. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

скажіть, будь ласка, а як позначається алюміній у складнику антиперспіранту?

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені Гарньєр дуже підходить. Ним можна раз в три дні користуватись

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не розумію, як то раз в два дні , а тим більше раз в 3 дні...то що три дні не миєтесь????? ну буває поїздка якась, то 48 год ну куди не йшло, і то можна знайти можливість помитись:) а 3 дні ну то вже занадто та й пори заблоковані, недобре то з усіх міркувань...(моя думка)

до речі в мене зараз теж Гаринєр,раніше Рексона,Нівея,Гербіна(здається) не сказала б що дуже задоволена-нормально:) але я ввечері обовязково змиваю,а вранці душ,шкіра дихати має:) хтось писав про Буржуа, а де придбати можна, хочеться і собі спробувати

Останнє редагування модератором: 7 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

та ні, миюсь :))) просто ним дійсно не тре користуватись часто..чи то особливість мого організму, що не потію...

9. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

раніше була лінійка дезодорантів у Timotei, рідкі і на спирту (багато кому не подобається, але саме спирт вбиває тамті бактерії), піт виділявся як завжди, але без неприємного запаху. на жаль, їх уже років може п`ять як не роблять.

10. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А я влітку щодня дезіком користуюся, а взимку .... Та скільки там тої зими ? :haha:)

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я купую в аптеці звичайний Формідрон-справді ефективний засіб і недорого коштує, а коли нема Формідрону, то купую пасту Теймурова (краще в тюбику, бо з баночки незручно користуватися)- теж відмінно допомагає!

12. natorella

там написано - хлориж алюмінію латинкою або кирилицею
    чи шо ви мали на увазі?

13. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

дякую, саме це і мала на увазі...перевірила свій антиперспірант(гарньєр)...аліміній виявлено:sad: :sad: :sad:

14. natorella

та то у всіх є
    я замовляла собі дезодорант у знайомої
    вона робить мила-гелі, косметику
    зробила вона його з олій ефірних і спирту
    добре працює, але періодично протягом дня потрібно його обновляти (попередньо освіжити шкіру звичайно). якшо вдома і маєш кудась йти на пару годин - то люкс. а якшо якесь міроприємство на довше - то запара

є люди у кого не сильне потовиділення, я ж мушу шукати всякі

от вишукала БАКТОЛАН® антитранспирант (погугліть) - ніби кажуть шо нормальний. треба попитати в аптеках - чи є

• Подобається Подобається x 4
  15. Kasia

Kasia Well-Known Member

і що ви з пастою робите?? а одяг ? ...

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Для мене в дезодоранті важливо щоб був надійним і не залишав слідів на одязі. Користуюсь лише на день ввечері душ а зранку знову після душу наношу. Користувалась різними і дорогими і дешевими. Зараз зупинилася на Гарньєрі.На мою думку абсолютно безпечного засобу від поту немає-а якщо є його дія короткотривала, поскільки я не маю змоги на роботі по кілька разів вдень робити гігієнічні процедури щоб наносити безпечний природній антиперспірант маю те що маю.

Касюню моя коліжанка так користувалась саліцилово -цинковою пастою, просто намазувала як антиперспірантом. Одягу сказала па па

Останнє редагування: 8 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  17. Olma

Olma Well-Known Member

Маю зараз такий:

Я взагалі фанат Biotherm (як ви вже напевно помітили:shy:).
    Тепер читаю тут про алюміній і не можу дочекатись коли прийду дудому і на баночці почитаю. Подивилась на їх сайті, кажуть шо paraben free and aluminium free :girl_cool::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 14
  18. loreniya

loreniya Well-Known Member

до речі про миєтесь не миєтесь - читала колись що антиперспірант правильно наносити ввечері, після душу, тоді до ранку він заблокує ті залози ну і подіє... я так не пробувала, але може щось в тому і є...

19. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Не дивно- саліцилово-цинкову пасту використовують у вигляді аплікацій на пошкоджені ділянки шкіри, покриваючи їх стерильною пов"язкою, а пасту Теймурова легко втирають в шкіру стоп чи пахвинних ділянок і вона залишає по собі відчуття бархатистої шкіри, ніби покритої тальком. Все- таки це засіб від надмірного потовиділення, тому виробник подбав і про комфорт після нанесення і про безпечність для одягу.

20. Olma

Olma Well-Known Member

Замовляю собі нову косметику і знайшла ще один дезодорант без алюмінію :)

На собі ще не випробувала, але зараз замовляю деяку їхню косметику..

• Подобається Подобається x 5