Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) Рассвет, Удача, Гармония Сподіваюсь, все це чекає мене не тільки на світанку.
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) Спонтанність, успіх, пригода цікава забавка. Мені такий девіз підходить
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) гармонія,любов, чудо(надіюсь чудо-це не наслідки любові) прикольно....
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) ))) Ще вчора натрапила на то чудо))). Гармония, любовь, успех- те, що завжди потрібно.
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) Гармония, рассвет, смех) Перше- дуже неохідне, друге- теж дай Боже, третє- намагаюсь по житті)
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) Буквально 10хв тому чоловік мені таке скинув, тому пишу по свіжій пам'яті - гармонія, муза і пригоди. Сподіваюсь, так і буде
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) гармония, любовь, вечеринка (?) ( удача була помічена одразу з вечоринкою в одному рядку,але правила є правила...). Якщо з першими двома - класно, то з останнім- цікаво. Ібо я зовсім не є "вечоринкозалежна". Хоча хто зна, хто зна- "что год грядущий нам готовит"
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) Щастя, сміливість, пригоди... хм, цікаво вийшло І шо то за щастя таке мене цього року чекає, що потрібно аж сміливості до пригод
Відповідь: Девіз на 2014 рік )))) Ідея, любов і успіх! Отаке мені вийшло. Ідей зараз стільки, що голова обертом. ))))