ну, для кращого розуміння інфа: імпульс від лазеру проходить по волосині вглиб до цибулини. Якщо ви видалите волосся воском чи епілятором, то провідника просто не буде. Тобто процедура буде на смарку.
Угу. Я просто думала, що навіть бритвою не можна користуватися,тільки перед самою процедурою. Ех, затуркана
Пройшов майже місяць після першої процедури лазером. Отже, напишу свої враження і результати. Буду ділитися тут своїм досвідом після кожної процедури. Така собі статистика для себе, щоб відслідковувати результат. Може, і комусь пригодиться. Я давно вже мріяла про лазерну епіляцію, але планети ніяк не ставали так, щоб я потрапила на цю процедуру. Отже, перший раз робила в "Медіостарі" глибоке бікіні, підпашки в живіт (пару волосків маю). Живіт- результат так собі, тому що той один волосок, який надокучав мені, вріс. Бікіні - результат теж 50 на 50. Лінія трусів взагалі погано. Таке враження, що там і не проходилися лазером. Все інше добре. Підпашки - цією зоною задоволена найбільше. Волосся випало по всій зоні (не так як на бікіні видно острівки кущиків). Проростає тоненьке і світленьке. Загальні враження позитивні, надіюся, що з кожним разом мій відгук буде позитивнішим. І ще дівчатам на замітку. Для тих, хто хоче на наступний день (чи навіть тиждень) їхати на море чи ще якась ваєлива подія намічається в найблищому майбутньому, цей метод не підходить. Волосся випадає не відразу. Лазер, так кажучи, піджарює ваше волосся. І ви ще тижня два, три ходите з тими пеньками. Вони навіть толком не збриваються. Чере два тижня я почала витягувати пальцями ці волоски. Щіпала себе, як курку. Не все могла зачепити. Частину скрабила в душі. Так що лазер, це такий собі стратегічний план на майбутнє. Я, надіюся, до літа трохи привести себе в порядок. Так що кому треба вже й негайно - вам на воск чи цукор. І ще наступний раз ( це вже десь через тиждень) йду в інший салан (Люменіс). Це не тому, що мені не сподобалося в Медіостарі, а тому що я понабирала купонів на знижку і мені має вийти наполовину дешевше. (В Медіо за все заплатила близько 1100, статистику з грошима теж тут буду вести). Отже, до наступного разу. Обов'язково напишу враження і результат. Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
але ж вони після процедури говорять, що епілятором користуватись не можна, а те, що Ви витягали, це практично як епілятором....казали, тільки збривати
Я би радила курс починати восени. Тоді вже не засмагаєш, а ходиш вдягнута. І до теплої пори якраз минає кілька процедур, що і волосся менше, і збриваєш мало за потреби, і інтервали між процедурами великі, що можна й позасмагати --- дописи об"єднано, Mar 2, 2016 --- є нюанс: після лазеру шкіра так би мовити виштовхує мертву волосину, а ті що вижили родовжують рости. В мене було таке, що просто зчепивши нігтями, я легко могла витягнути волоски. Якщо легко не витягувались - не чіпала, не висмикувала і збривала потім.
До літа думаю встигну зробити 4 сеанси. Надіюся, що волосся поменшає і період між процедурами буде більший як раз на літо. Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
Це я витягувала ті пеньки. Фактично вже "мертві" волоски. Їх можна пальцями дуже легко витягнути. Вони самі раніше чи пізніше мали випасти. Здоровий волосок пальцями не витягнеш. Просто я така нетерпляча. Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
з бікіні не дуже. Але волосся значно повільніше ростиме і легше збриватиметься без ризику вростання. Ну і про осінь то була така моя загальна рекомендація, не для вас конкретно)
Чому? В мене після однієї процедури якраз в зоні бікіні найбільш помітний результат. Через тиждень піду на другу
в порівнянні. Скажімо підпашки після 4ї процедури практично весь час гладенькі, тоді як бікіні, а точніше глибоке бікіні - ще добряче заростає
Ділюся враженнями від другої процедури лазерної епіляції. Сьогодні була в Люменіс. Змінила салон не тому що мені не сподобалося в Медіостарі, а тому що маю купони на знижку. Тепер маю можливість порівняти два салони. В Медіостар я записалася за день до процедури (ще й час сама вибрала), в Люменіс записувалася і місце було за 4 дні навечір. Сам салон в Медіостарі крутіший, чистіший, більший. Кабінети більш облаштовані. Але апарати однакові. Тому надіюся на результат. Дівчата і в одному, і в другому салоні милі. Щодо самої процедури, то все мені сподобалося. Дівчинка уважна. Отже, сьогодні процедура, а саме лінія живота, бікіні повністю, підпашки обійшлася мені 580 грн. Щодо результатів, то відпишуся пізніше. Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
мда, суттєво дешевше і я сьогодні була вдруге на лазерній епіляції.....точніше вперше на бікіні і гомілки...а вдруге на підпашки. Бікіні справді трішки пече, але тільки в деяких зонах, решту нормально....коли робили ноги, то взагалі не відчуваєш абсолютно нічого, підпашками просто тепло. Загалом 3 зони зробили за 10-12 хв. Пішла на бікіні і гомілки тільки тому, що навіть після першої процедури на підпашках результат просто шалений. Волоски ще ростуть, але їх так мало і вони практично не помітні.......та й збривала я їх раз в тиждень, а колись практично кожен день приходилось + абсолютно тепер немає ніякого подразнення взагалі. Тому навіть, якщо такий самий результат буде на бікіні мене цілком влаштовує!!!!! На ноги колись користувалась бритвою, але страшенне подразнення......потім віск, потім шугаринг (взагалі не моє), потім епілятор ...спочатку епілятором я була дуже задоволена, але через рік часу, в мене стільки з*явилось вросших волосків + кучу ран від них на ногах, це при тому що я скрабувала і доглядала, тому зараз бачу для себе тільки лазер. Робила процедуру в Оксани, дуже вона мені подобається, я задавала кучу питань, як завжди, але вона на всі мені чітко відповіла + сама, як людина вона мені сподобалась, дуже акуратна, ввічлива і тактовна. Дуже легке, ледве помітне почервоніння після процедури було десь до години часу (на ногах взагалі нічого не було).
Я це зробила, я це зробила - прошугарила все, що можна Таке відчуття, ніби два кілограма втратила Боліло, але вже терпимо. Ох, глибоке бікіні, яка ж це краса
Теж пройшла другу процедуру. Важко сказати, болючіша ніж перша, чи ні... Ніби так само. Взагалі в мене болючі місця внизу ніг біля кісточок і бікіні, решта нормально. Ну і результат дався чути вже після першої процедури (голитись вже рідше).
Вирішила і ноги зробити (гулять так гулять), щоб до літа була вже трохи краси. Отже, заплатила 385 грн (гомілки до колін). Якщо чесно, то я трохи розслабилася і думала, що боліти зовсім не буде (це ж ноги, а я бікіні норм витримала). Але як почали робити, то в мене від неочікування очі стали круглі і великі. Особливо, як робили щиколотки. Але потім якось настроїлася і норм. З результатами пізніше зайду Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
Отже, як і обіцяла пишу результат після другої процедури зони бікіні, підпах і живіт. Впринципі, і писати нема що. Живіт вообще ніяк. Здається, шо вилазить те що було. Підпашки і бікіні теж оцінити важко. Контраст після першої процедури був великий. А зараз ніби так як було після першої (може, трішки краще). А взагалом волосся поменшало і воно стало світліше і тонше. Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
У мене питання до дівчат, які ходять на воскову епіляцію, шугаринг. Як часто Ви ходите? Бо мені раз в місяць явно замало Чи Ви частіше робите деякі зони, а деякі рідше?
Ходжу раз у три тижні на шугаринг. Але ноги, особливо літом, проходжуся ще за потреби депілятором вдома. То все дуже індивідуально