Вирішила я щось кардинально змінити у способі видалення волосяного покриву (до сих пір користувалась бритвою), так як на другий день після бриття шкіра уже не гладенька Записалась на шугаринг, хотіла глибоке бікіні, ноги і під пахвами. Мамо моя рідна, який це пекельний біль Моє глибоке бікіні перетворилось в половину класичного, більше я не дала Майстер сказала, що це тільки перший раз так болить, потім вже легше, але я просто не змогла Порадила мені купити знеболювальний крем Елма, в четвер у мене друга серія, мушу добити то бікіні Зате ноги пішли на "ура", мені так сподобалось, прикольні відчуття, ніби хтось мене чіхає
от і в мене схожі відчуття, мені простіше на віск....там все швиденько...а от шугаринг кожну волосинку відчуваю....не можу то терпіти
Зробила і я шугарінг - глибоке бікіні. Хвилювалась, боялась, що не витримаю, але все пройшло легше та швидше, ніж я очікувала. Звичайно, відчуття не з приємних, а в деяких особливо чутливих ділянках досить-таки боляче, але в цілому я не можу сказати, що біль нестерпний.
А я робила лазерну епіляцію. І бікіні, і підпашки. Результатом задоволена. В бікіні була проблема із вростанням, лазер це питання вирішив. Зараз от ноги почала робити.
А хтось робив епіляцію під час КД? В мене сьогодні шугаринг, а зранку прийшли гості, не знаю, що робити
@Jusi Лучше перенести, а то вы итак очень чувствительная, а с кд чувствительность возрастает еще сильнее.
Оглянула я щойно своє наполовину зроблене бікіні, а воно все в біленьких прищиках Це реакція на шугаринг, чи можливо подразнення, бо в мене там стала дуже чулива шкіра, навіть шви від білизни роблять їй боляче Може пару днів після процедури потрібно носити спеціальну білизну, тільки з бавовни і т.д.?
Врешті зважилась на лазерну епіляцію. ) Робити буду в Леодермі, завтра. Бритва набридла до чортиків, в шугарингу чи воску дратує, що треба запускати волосняк, тож... Потім розкажу, що з того вийде )
Я роблю в Леодермі. Робила перший раз. Сама процедура терпима, робила під пашками і бікіні. Отправлено с моего SM-A300H через Tapatalk
Я робила(підпашки і бікіні) і роблю(почала ноги) в Mediostar. Порадила колега, то ж не знаю як інші заклади. Я цим задоволена. Нові технології, все чисто. Ціни на сайті можете глянути.
підпашки - так, а от бікіні потребує ще пару сеансів, але то треба витримати інтервал в 3-4 місяці. але то треба пам"ятати що за стандартний курс в 8 сеансів в середньому 80% волосся видаляється. Ну і залежно від зони. Губа, підпашки, ноги - швидко і практично повністю. Бікіні (оті дуууже глибоке бікіні)) - лишається пушок, які ще пару сеансів потребують.
Коли Ви закінчили підпашки? Скільки часу вже пройшло з останнього сеансу? Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk