Депіляції, ґрумінґ тощо

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nightingale, May 23, 2007.

1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Вирішила я щось кардинально змінити у способі видалення волосяного покриву (до сих пір користувалась бритвою), так як на другий день після бриття шкіра уже не гладенька :girl_devil: Записалась на шугаринг, хотіла глибоке бікіні, ноги і під пахвами. Мамо моя рідна, який це пекельний біль о_О:cry: Моє глибоке бікіні перетворилось в половину класичного, більше я не дала :girl_crazy: Майстер сказала, що це тільки перший раз так болить, потім вже легше, але я просто не змогла :sad: Порадила мені купити знеболювальний крем Елма, в четвер у мене друга серія, мушу добити то бікіні :)))
    Зате ноги пішли на "ура", мені так сподобалось, прикольні відчуття, ніби хтось мене чіхає :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Stroga

Stroga Well-Known Member

от і в мене схожі відчуття, мені простіше на віск....там все швиденько...а от шугаринг кожну волосинку відчуваю....не можу то терпіти

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

То перший раз так) ще другий так досить болючий, а потім швидко і легко.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Marlada

Marlada Well-Known Member

Зробила і я шугарінг - глибоке бікіні. Хвилювалась, боялась, що не витримаю, але все пройшло легше та швидше, ніж я очікувала. Звичайно, відчуття не з приємних, а в деяких особливо чутливих ділянках досить-таки боляче, але в цілому я не можу сказати, що біль нестерпний.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Смішно Смішно x 1
  6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

А я робила лазерну епіляцію. І бікіні, і підпашки. Результатом задоволена. В бікіні була проблема із вростанням, лазер це питання вирішив. Зараз от ноги почала робити.

• Подобається Подобається x 2
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А хтось робив епіляцію під час КД? В мене сьогодні шугаринг, а зранку прийшли гості, не знаю, що робити :girl_sad:

8. Whiff

Whiff Well-Known Member

@Jusi
    Лучше перенести, а то вы итак очень чувствительная, а с кд чувствительность возрастает еще сильнее.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А в які дні чутливість найменша?

10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Оглянула я щойно своє наполовину зроблене бікіні, а воно все в біленьких прищиках :cry:Це реакція на шугаринг, чи можливо подразнення, бо в мене там стала дуже чулива шкіра, навіть шви від білизни роблять їй боляче :sad:
    Може пару днів після процедури потрібно носити спеціальну білизну, тільки з бавовни і т.д.? :scratch_one-s_head:

11. Whiff

Whiff Well-Known Member

@Jusi:girl_smile:
    после кд первая неделя
    прыщики это раздражение.нанесите пантенол.все пройдет не переживайте)

• Корисно Корисно x 1
  12. Персі

Персі Member

Врешті зважилась на лазерну епіляцію. ) Робити буду в Леодермі, завтра.
    Бритва набридла до чортиків, в шугарингу чи воску дратує, що треба запускати волосняк, тож...
    Потім розкажу, що з того вийде )

• Подобається Подобається x 4
  13. Ritta

Ritta New Member

Підскажіть де ви робите Лазерну епіляцію у Львові. І чи задоволені? Які результати??

14. nalia

nalia Member

Я роблю в Леодермі. Робила перший раз. Сама процедура терпима, робила під пашками і бікіні.

Отправлено с моего SM-A300H через Tapatalk

15. Руда Лисиця

Я робила(підпашки і бікіні) і роблю(почала ноги) в Mediostar. Порадила колега, то ж не знаю як інші заклади. Я цим задоволена. Нові технології, все чисто. Ціни на сайті можете глянути.

16. Siania

Siania Love Life

Все ідеально гладеньке і нічого не росте?

17. Руда Лисиця

підпашки - так, а от бікіні потребує ще пару сеансів, але то треба витримати інтервал в 3-4 місяці. але то треба пам"ятати що за стандартний курс в 8 сеансів в середньому 80% волосся видаляється. Ну і залежно від зони. Губа, підпашки, ноги - швидко і практично повністю. Бікіні (оті дуууже глибоке бікіні)) - лишається пушок, які ще пару сеансів потребують.

18. Siania

Siania Love Life

Клас, це моя мрія! Скільки сеансів пішло на підпашки?

19. Руда Лисиця

Дуже помітний прогрес було вже на сеансі 5му - були поодинокі нещастя. Але використала 8 сеансів.

• Подобається Подобається x 2
  20. Natur

Natur Well-Known Member

Коли Ви закінчили підпашки? Скільки часу вже пройшло з останнього сеансу?

Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk