Я шпателем, а точніше - хоммейд , дерев"яна кухонна лопатка, бо шпатель мені завузький, лопатка не з тих широких, десь 2-3см. Але хочу спробувати бандажем(тканиною), бо шпателем бікіні трохи незручно самій робити.
Лазерний промінь пробігає від кінчика волосини до його репродуктивної системи – волосяної цибулини і швидко знищує її. При цьому руйнування волосяного фолікула відбувається за мілісекунди.
щось я туплю.. я думала, що є два методи. 1(бандажнй)-наносим шпателем-тканина-зриваєм. 2- катаєм кульку-розтираєм і зриваєм. а шпателем то як?
Все вірно але я наношу і зриваю шпателем. Буду пробувати тканиною в зоні "б" ), бо , як писала то зручніше.
Тому що ви коли висмикуєте волосся,то разом з цибулиною і тоді лазер не буде мати на що діяти,так як цибулинки немає.Будуть дурно потрачені гроші.Це я так на хлопський розум вам пояснила,як сама розумію))
я користуюсь епілятором на ніжках, оскільки в мене не дуже темні волоски і лазерна епіляція не підходить...в мене волоски ростуть не рівномірно і приходиться кожних 2-4 дня , бо десь то там повилазить, то ще десь....але це літом...а зимою прохожусь раз в тиждень. Але для мене епілятор став справжнім спасінням, бо від бритви постійне подразнення і це бриття кожних 1-2 дні, це був жах...а для воскової епіляції потрібно відпускати не завжди виходить і не завжди це зручно
Дівчата, порадьте: маю трошки волосся над верхньою губою. Його не так щоб дуже видно, але мене муляє... Яким засобом краще з тим боротися? Воскові смужки, пінцет, лазер? Що ефективніше? ПС. темку читала, але щодо цієї проблеми- в основному старі відгуки...може щось змінилося останнім часом?
Я Якщо його не дуже видно, то раджу взагалі не рухати. В мене так щоб дуже , але видно, трохи вищіпую темніше, але думаю іноді, дурна що взагалі почала.
та я би може не рухала, але чоловік каже, що як придивитись, то видно, і погоджується зі мною, що краще забрати... Читаю про шугаринг, може то його спробувати?
Мої видно і придивлятись не треба. Іноді аж плакати хочеться так себе за це ненавиджу, а іноді навіть не помічаю. Сама б щось з тим робила, але боюся гірше зробити. Від воску все рівно ж відросте. Сходіть можливо на консультацію до центру лазерної епіляції. Якщо лазер подіє, то волосся хоч на довший час зникне, а від воску буде потім вростати і робитимете то кожного місяця. Не думаю що варто рухати таке мінімальне волосся взагалі. --- дописи об"єднано, Jul 30, 2015 --- Ой, а ті чоловіки мені вже. Вічно заганяють жінку в комплекси. А що значить якщо придивитись? Якщо його не видно то чого придивлятись то? На вас що люди з лупою дивляться? Нехай не вигадує. Знаєте що з того виходить, коли чоловіки хочуть щось міняти в жінках? Силіконову дупи і буфера. Розсудіть правильно, якщо ви нічого майже там не бачите, то навіщо себе накручуєте? Але то ваша справа і ваш чоловік
Процедура лазерної епіляції верхньої губи не є дорогою. Здається в середньому 120-150грн. Я собі верхню губу епілюю (тобто курс ще не закінчила). Результат мені подобається. В мене вони не були дуже помітні, так хіба над кутиками губ але мене то трохи дратувало. Коли незасмагла шкіра - це ще помітніше.
Дівчата, чого Ви мучитесь? Це дійсно не дуже естетично виглядає коли дівчатка ходять з вусами, ніколи не розуміла чому так складно один раз на тиждень це забирати смужкою, якщо не хочете лазером. А гірше буде, хіба що якщо бритвою брити
Казала мені подружка: Блін, я тут до літа готуюсь, манікюри, педікюри, епіляції...а він що? - пішов ванну,підстриг нігті і до літа готовий)))))
я поки не мучусь )) Раніше його не було видно практично взагалі, проблеми не було; з віком бачу, що проявляється сильніше, тому думаю, як усунути. От і все ))
Згадала, як я була маленькою, і стояла з мамою в черзі на базарі за сливками, черги колись були величенькі А продавчиня мала вусика, і досить такі темні (мабуть гормональне). Ну і я довго не думала, на цілу чергу спиталась: "Мама, а чому тьотя має вуса?"