Депіляції, ґрумінґ тощо

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nightingale, May 23, 2007.

1. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

Ніколи не депілювала руки, але останнім часом почало сильно рости на них волосся і треба би "прополоти". Проблема в тому, що на руках кууупа родимок. Бритвою, епілятором, лазером боюсь травмувати, крем - хз, як подіє.
    Що порадите? Віск, цукор? Чи є ще щось, а я не знаю? :)

2. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Я от власне кремом дипіляційним робила, волосся ніби не має, але світло якось впало не під тим кутом і щось мені було не "альо" то намазюкала, все ніби ок, хоч крем самий "бюджетний"

3. Clementina

Clementina Well-Known Member

Напевне краще цукром, але якщо волосся довге, то підстригти довжину максимум до 5 мм, з довшим теж можна, але буде більше боліти і може обламуватися (обриватися), і як результат вростати. Або не паритися довжиною і зробити воском. Головне потім зволожувати шкіру і скрабитися. Вперше, я б радила зробити у професіонала, а потім можна і самому попробувати. Заодно проведуть вам консультацію і в разі протипоказань відмовлять від процедури. Просто, при деяких "родимках", таких, як папіломи, невуси, бородавки не можна проводити ні воскову, ні цукрову депіляцію.

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Я б не рекомедувала ензимну епіляцію при родимках. Ці креми і так досить часто викликають подразнення і алергії. А про їхній запах я взагалі мовчу :8:

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Останній рік на шугарінгу, зараз зробила в деяких місцях лазерну, решту роблю дальше цукром.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Цукор однозначно.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

Мені майстер просто минає ті місця, де є об"ємні родимки, акуратно навколо маленькими порціями забирає.
    Щодо довжини волосся на руках, я минулого року прийшла до свого майстра з волоссям віком 27 років ))) і гарненько все забралось. правда трохи пекло )

5. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

А хто здасть перевіреного цукрового майстра? :)
    І кіко то коштує приблизно?

6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Я всі ділянки тіла робила цукром довгий час, але тільки руки боліли так сильно, що я думала "о нє, то того не варте". Можливо якщо обрізати перед тим довжину, менше буде боліти. Але мені то було капець боляче і неприємно!!!!

7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

і я б не відмовилась від рекомендацій, бо ще "свого" не знайшла :)

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

і я б не відмовилась від рекомендацій, бо ще "свого" не знайшла :)

8. oksumoron

oksumoron Active Member

Дівчата, зорієнтуйте мене по шугарингу: робила вдома сама пасту! Репепт: 5 лож цукру, 1води, 3лож лимонного соку! За рецептом маса мала стати коричневою, в мене залишилась світлою! я трохи себе поскубала, десь з пів ноги, волосся вириває, але маса в руках дуже швидко тане, як результат розмазувалась по нозі!
    Що не так? Мало варила? Чи може даватм менше рідини?

9. Clementina

Clementina Well-Known Member

Calypso в #1497 дописі давала хороший рецепт, а у вашому рецепті забагато лимонного соку або дійсно мало варили. Якщо паста зарідка, то її можна ще доварити. А от як переварили, то тут вже нічого не поможе. Я пасту варю в мікрохвильовій, то деколи 20 секунд більше потримаю і пасту вже можна викидати.

10. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Шукаю хорошого майстра по шугарінгу, можливо хтось порадить. Буду дуже вдячна. Пишіть в ПП

11. lollipop

lollipop Member

І я буду вдячна за контакти перевіреного майстра з шугарингу в пп! :girl_yes:

12. Kydriawka

Kydriawka Member

І я напрошуся на інформацію про хорошого майстра з шугарингу в пп! Бажано в салоні. Буду дуже сильно і вельми вдячна :girl_claping:

13. Whiff

Whiff Well-Known Member

и мне дайте координаты проверенного мастера по шугарингу в пп)))спасибо!

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

сьогодні вперше спробувала шугарінг. Я в приємному шоці)) до того спеціально спробувала воскову депіляцію - ноги касетним воском, бікіні і під пахвами - гарячим. Сьогодні зробила цукрову депіляцію під пахвами - це небо і земля! Коли мені робили гарячим воском - мені було дуууже боляче, при тому що в мене больовий поріг доволі високий, сама собі я б не наважилась це робити ні за що! А цукром - взагалі без проблем, навіть болем це назвати не можу, не скажу що зробила все ідеально, але ж це перший раз. А ще тішусь що вдалось з першого разу зварити цукрову пасту. Пахви робитиму тепер лише цукром, адназначна! Про бікіні і ноги - ще подумаю, бо на ногах більша площа і не знаю чи вистачить терпіння, а бікіні - самій буде складно розгледіти напрямок росту волосся. Але може таки спробую, як матиму натхнення))
    і питання - хто чим обробляє шкіру до і після шугарінгу? і чи використовуєте тальк?

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

так:)

шкіру до і після обробляю хлоргекседином(можна купити в аптеці, коштує небагато до 15грн)

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

для чайників - а тальк теж в аптеках продається чи ні?

17. Hexe

Hexe Well-Known Member

присипку дитячу купіть дешеву:) я свою брала в аптеці, ще минулого року - десь за 6 чи 8 грн, навіть з екстрактом череди:)

тальк теж в аптеці:)

18. Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

Ніколи не робила шугарінг, депілюю тільки бікіні - треба терміново робити, порадьте в пп, будь ласка, хорошого майстра :)

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Пишаюся собою)) Зварила пасту цукрову, все вийшло:music: Швидко, легко, нiчого не треба замовляти, клас просто. А я так боялася приступати до того варiння:girl_nea:
    Минулого року користувалася пастою з Кiдстаффу, але була вона дууже пiдозрiлою)) Я навiть попробувала - такi да, самозварена)) Так що закiнчила минулорiчну порцiю i зробила сама - навiть на вигляд однаковi. Едине, паста мала дуже приемний хвойний запах, але на процес це нiяк не впливало))

20. Leila

Leila Well-Known Member

я теж спробувала шугарінг робити сама, але паста чогось дуже липне, що ж я не так роблю?