Депіляції, ґрумінґ тощо

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nightingale, May 23, 2007.

1. agnika

agnika New Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

А чем именно не пошли, если не секрет? Какими сейчас пользуетесь?

2. Latane

Latane Well-Known Member

не сподобалась кремова (масляниста) текстура, наносяться товстим шаром, довго застигають. Мала воск мигдаль, білий шоколад і жемчужний

Користуюся Xanitalia, з найулюбленіших - арган, мікроміка, канделілла, карнауба

3. agnika

agnika New Member

спасибо, попробую.

4. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

А я завжди роблю депіляцію в зоні бікіні цукром в салоні. До воску ніколи б житті не вернулася. До речі, вас хотіла запитати чи можливо хтось знає хороший салон на Сихові, де роблять цукрову депіляцію бікіні? Бо їздила на Чупринки, а мені там щось завжди не по дорозі:)

5. agnika

agnika New Member

Я починаю цукром працювати, але я на Тарнавського, зупинка Водогінна.

А в загалі, цукор -- так, ефект класний. Але мені здається, що починати ліпше з воску. І до мене багато приходило дівчат робити бікіні воском з метою потім перейти на цукор. Всеж такі дуже боляче робити в перші рази цукром...

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Если будет возможность -- попробуйте Депилфалкс Арбуз. Кремовые воски действительно совсем не экономичные, а вот гелевые ну очень мне нравятся (да и многим по отзывам). Наносится -- ролик идет как по маслу, тонкий слой, убирает все начисто, и главное, очень мягко снимается, комфортно и липкости совсем не оставляет. Даже маслом не нужно ничего убирать. Хотя да, может уйти до половины картриджа -- но работается ну очень приятно.

6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Я вже майже два роки робила цукрову: повне бікіні, під пахвами і верхня губа. Була дуже задоволена, але вирішила все ж відмовити, не по кишені мені 250 грн. кожного місяця на це витрачати.....Треба вибирати:або зал, або депіляція і я вибрала зал)))
    Купила собі воскові смужки. Хотіла купити віск в баночці, але не маю мікрохвильовки....Чи можна його десь ще розігрівати?
    Смужками не задоволена, вони справляються лише з верхньою губою. На бікіні-взагалі ноль результату, хоч волосся в мене не після бритви, а таке м"ягеньке, після багатьох депіляцій.
    До бритви повертатись категорично не хочу. Тому буду поєднувати смужки для обличчя, смужки+щипчики під пахвами, щипчики+бритва-бікіні.

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

Одного разу робила цукрову на руки, то це був жах!!!!Набагато болючіше і неприємніше ніж бікіні, більше такого ніколи робити не буду. Це була для мене найгірша депіляція, все інше-терпимо, особливо з часом-то взагалі лафа)))

7. Clementina

Clementina Well-Known Member

Воскові смужки - це гроші на вітер. А віск в баночці можна гріти на водяній бані. Якщо ви маєте на увазі Veet, то перевага його ще й в тому, що змивається легко водою. Можете спробувати ще віск в касетах, по-моєму, це найдешевший варіант.

8. agnika

agnika New Member

Так вы ведь можете купить сахарную пасту и делать бикини и лицо себе сами. Могу посоветовать Cannaan, израильская. По качеству такая же, как известная Pandys, но цена ниже.

Если хотите делать себе воском, то не забывайте, что бикини делается горячим воском, профессиональным, который наносится маленькими площадями и снимается без полосок. Причем воски бывают разные по пластичности и для разных типов волос, и ведут себя по-разному в зависимости от фирмы.

Если вы хотели взять воск в банке, то скорее всего, вы хотели взять Veet теплый воск. Он предназначен для рук и ног, его нужно наносить шпателем и снимать полосками, достаточно хлопотное дело. Лучше уже купить себе воскоплав картриджный.

А если хотите, то можете придти ко мне, у меня бикини воском глубокое сейчас стоит 60 грн., подмышки 30 грн. Заодно могу и подробней про все рассказать и подсказать во воскам, если хотите делать себе самостоятельно.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

А про руки сахаром -- да, больнее, чем воском. Я недавно себе сделала. Но эффект понравился -- просто супер! Поэтому если хотите делать руки, можете начать с воска, а потом перейти на сахар :)

9. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Вже пробувала, подруга купила собі, а я в неї відколупала трошки на пробу. Нічого в мене не вийшло, певно руки трохи не з того місця ростуть. А взагалі, можна цукрову пасту десь у Львові купити, чи мус через інтернет?

Адо цих картриджів-касет треба якісь ще спеціальні інструменти?Вони теж продаються в ДЦ/Космо?

10. agnika

agnika New Member

Можете попробовать на ютубе ролики обучающие посмотреть, их там много. Я заказывала через интернет себе на www.epilspa.in.ua израильскую cannaan. Вместе с пастой пришла брошюра, тут написано, что у них есть региональній представитель во Львове, студия Оксаны Балабановой, не знаю, что за студия :) могу написать телефоны в приват, можете узнать цены и сравнить с ценами на сайте. Если у них дороже, то я могу заодно и вам заказать с сайта, когда буду себе заказывать. Либо паста Pandys, во Львове точно будут дилеры. Но т.к. я много сижу на сайтах профильных, там все пишут, что качество у каннаан не уступает пандис, а цена ниже. Ну и почитайте еще про пасты, обратите внимание, что они бывают разной плотности для разных типов волос.

Для того, чтобы делать депиляцию кассетами, нужен воскоплав и бумага для депиляции. Это как минимум, желательно еще средство до депиляции и средство после :) ВОобще что касается воска, то мне кажется, что игра не стоит свеч, честно. Депиляция ног до колен стоит 50 грн., это при том, что вы пришли, вам сделали, и вы пошли :) В этом деле тоже много нюансов знать, и по восками, и по средствам, чтобы сделать качественно :) В ДЦ, Космо средств для проф.депиляции не будет, там есть воски холодные в полосках. Из них самые приличные -- Veet. Но они стоят дорого, вроде около 70 грн. По остальным не скажу, нужно пробовать. Воск в кассетах и воскоплавы продаются обычно в магазинах "проф. средств для парикмахеров". Но скажу честно, профессионалы там не покупают :) Во-первых, там дороже как минимум на 30 процентов, чем в интернете, а во-вторых, не такие там уже и проф.средства. В таких магазинах, как правило, продаются воски Ro.ial, Skin System. Я ими не смогла работать... Хотя могу сказать, что Ro.ial лучше, чем Skin System.

11. ginostra

ginostra New Member

ох, начиталась тут всякого. так і не поняла що то робити з тим волоссям(((
    брити не прикол бо вже до вечора щитина всюди, крем то таке ж як бриття але подразнення не дає, депілятор мені не підходить бо після нього волосся вростає, віск дуже болить і залишаються великі синяки на шкірі. певно для кожного свій варіант має бути. ото чула що цукрова не так болить а тут дехто пише що гірше ніж віск то вже страшно пробувати. ))) тому сиджу дивлюсь кіно і щипаю пинцетом)))
    бікіні займає годину часу))) болю не дуже багато)) результат ідеальний, по грошах нуль))) поки не найшла кращого методу.

12. lvivforumgirl

lvivforumgirl New Member

ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ У ЛЬВОВІ. СКОРО ЛІТО!

Хто і де позбавляється небажаного волосся? Який салон найкращий? Що краще лазер чи фото? Готуємось ло літа. Де найкраще робити лазерну епіляцію?

13. Златка

Златка Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, хорошого майстра по восковій депіляції, який працює в центрі.
    Я сьогодні була в черговому салоні з черговим очікуванням хорошого результату... в результаті мала нагоду прочитати майстру коротку лекцію, як правильно робити депіляцію, чого я дуже не люблю, плюс в процесі роботи передумала робити там бікіні, то жива б не вийшла :girl_crazy:

14. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Відповідь: ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ У ЛЬВОВІ. СКОРО ЛІТО!

Роблю біля роботи на Гоголя, 4 в Медіостар http://mediostar.com.ua/
    Ціни на лазер нижчі, ніж у всіх інших салонах Львова.
    Чистота, вічливе обслуговування, купа позитивних відгуків, консультації безкоштовні..
    ..спочатку не дуже боляче, скоріше незвично, а от наступні процедури вже відчутно боляче, сказала б навіть дуже..:khomyak:
    але заради краси можна потерпіти 15-20 хвилин..
    колись терпіла воскову..:girl_spruce_up:

15. roma roma

roma roma Member

Зорієнтуйте в цінах.

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

а на скільки часу вистачає і скільки потрібно процедур?

17. Златка

Златка Well-Known Member

Ну от власне про цей салон я й писала вище в попередньому дописі :girl_nea:, певно, спеціалізуючись на лазерній епіляції, про елементарний рівень кваліфікації майстра воскової депіляції вони не задумуються :girl_devil:

18. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Дівчатка, щоб довго тут не розписувати, гляньте
    ціни http://mediostar.com.ua/price_text-Lazerna_epilyaciya_-1-1
    (до прикладу в інших салонах на 20-30 грн дорожче)
    добре перечитати відгуки, там є важлива інфо http://mediostar.com.ua/reviews-VIDGUKI-6-1

щодо воскової, то робила у своєї подруги в приватному салоні -магазині.
    То вона мене так швидко смикала, що ми до години часу встигали зробити все-все і навіть каву попити)))

19. Veranda

Veranda Member

Випробувала лазерну епіляцію в Медіостарі.
    Сумнівалася між цим закладом і Леодермом, але якось інтуїтивно обрала все ж Медіостар.
    Загалом сподобалося; видно, що працівники добре проінструктовані як саме спілкуватися з клієнтами.
    Поки була на першій процедурі, досить боляче, а часом і :khomyak:. Сподіваюся, що результат буде вартим грошей і зусиль.

20. kristas

kristas Well-Known Member

А яку саме зону обробляєте?