Депіляції, ґрумінґ тощо

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nightingale, May 23, 2007.

1. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

Я у Watsons купляю віск "veet" він продається разом з полосками, то він підходить для бікіні, під пахвами, для ніг і для обличчя. Подразнень ніяких немає.

2. Paradise

Paradise New Member

Кремів "veet" там багато, всі перечитала, то на кожному пише що не підходить для обличчя!

3. kristas

kristas Well-Known Member

може різниця в цьому.

4. Njuta

Njuta Member

На скільки мене вчили на курсах епіляції - на обличчя ( брови , вусика) епіляція робиться тільки гарячим воском ( баночним ) . При цьому пори розширюються і процедура проходить менш болістно і більш ефективно

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І в зоні бікіні..

6. Latane

Latane Well-Known Member

Я звичайним роблю - касетним :girl_cool:

7. Pulupjak

Pulupjak Active Member

власне в мене віск "veet" баночний, ставлю на хвилинку в мікрохвильовку і все, можна приступати до дуже "приємної " процедури.

8. Njuta

Njuta Member

Між касетним і баночним є певна різниця в температурі , в баночному вона трохи вища , відповідно пори краще розширяться і процедура буде не така болюча і більш ефективна

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я не знаю маю той баночний Віт, він взагалі нормально не депілює, роблю все правильно з тальком і т.д в результаті вириває кілька волосинок і залишає "кущі". Справа не в моїй майстерності, бо з іншим воском проблем не було а в самому Віті як на мене

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Так, звітую. Ходила я перший раз на воскову епіляцію, боялась страшенно власне за зону бікіні. Але все пройшло чудесно і швидко, навіть не пікнула. Можу порівняти, що якщо після електричного депілятора було в мене страшенне подразнення і червоні точки, то після воску на другий день не залишилось навіть сліду. Задоволена, буду ходити)))

11. Latane

Latane Well-Known Member

Робила і баночним і касетним - ефективність однакова. Болючість також однакова. За рік воскової епіляції перейшла на касетний в зоні бікіні, тому що різниці не відчула. Касетним якось легше користуватися.

12. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Дівчата, порадьте хорошого майстра з воскової депіляції. Можливо хтось може надати такі послуги вдома. Дякую.

13. Kosmetychka

Kosmetychka New Member

Є депіляторний крем Klorane для обличчя і чутливих зон, смужки Klorane для обличчя і чутливих зон, крем для обличчя і чутливих зон NETLINE
    [​IMG][​IMG][​IMG],
    а також ось така штука - крем для знебарвлення темного волосся, що підходить для всіх зон тіла, в тому числі і обличчя:

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а де продукцію цієї фірми можна придбати?

15. Kosmetychka

Kosmetychka New Member

На сайті французької інтернет-аптеки через СП

16. Smorodynka

Smorodynka Member

Дівчатка, підкажіть, яка приблизно вартість шугарингу на ноги? sІ чи не залишаються піля шугарингу врослі волоски? Бо після епілятора в мене куча врослих волосків.

17. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Ноги повністю в середньому від 170-200 грн. І далі ціна росте взаємопропорційно до вправності і рекомендацій майстра;)
    Вростає після шугарингу звичайно менше.

18. Smorodynka

Smorodynka Member

А якщо лише до коліна, то на половину менша ціна?

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

З тих, що мене попадались то не скажу, що на половину ...
    Менша орієнтовно на ~50-80грн, але то вже хіба теж шукайте/питайте зараз ціни такі різні.:girl_impossible::girl_in_dreams:

20. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А хтось пробував сам робити той шугаринг???