Депіляції, ґрумінґ тощо

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nightingale, May 23, 2007.

1. galjaretka

galjaretka New Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

дякую)заспокоїли, а то збираюсь йти в перше і дуже боюсь...)

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

дякую, заспокоїли, а то йду в перше і дуже боюсь...

2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Дівчата!Терміново!Підкажіть який вибрати епілятор щоб не дорогий але хороший.Дякую

3. oksumoron

oksumoron Active Member

розкажу як в мене пройшла моя перша депіляція воскова!
    якраз 2а тижні тому пішла в салон! вирішила нарешті попробувати воскову, бо він бритви в мене сильні подразнення на ногах у вигляді висипання, після кремів подразнення значно менші, але в будь якому разі є! :girl_impossible:
    після воскування ноги в мене почервоніли, така реакція тривала 2а дні, на 3й день, почервоніння не спало, але побачила в тих порах, де були ще тонесенькі волосочки, появились прищики на внутрішній стороні ноги!:girl_nea:
    така реакція не сходила більше тижня (найгірше що я була у відпустці, тому ходила лише в довгих спідницях, бо виглядало жахливо), зараз вже 2й тиждень після депіляції, фактично вже зійшло все, лишились лише малопомітні крапочки!:girl_sad:
    волосся відросло лише тоненькими волосинками!
    я задумуюсь, чи якщо знову піду на такий от крок, ще однієї депіляції, чи буде реакція такою ж сильною!:girl_sad:
    можливо хтось з дівчат, мав подібну ситуацію, і може щось порадити!

4. WildWind

WildWind Member

або в вас почало трішки гноїти місце де виривали волоски, або то врослі волоски, оті прищики, про які ви говорите, я б на третій день з появою тих прищиків зробила скрабчик з морської дрібно меленої солі або кави натуральної і гелю для душу, бо я думаю що то врослі волоски скоріш за все. І ще можливо в вас у неправильному напрямку відривали смужки з волоссям, тобто пообривали вам ті волоски, а не з коренем виривали , от і пішло подразнення таке сильне. Ви в хорошого майстра робили? Якщо впевнені в майстрі, то може особливість волосся така, грубий корінь...
    Так чи інакше я б робила щодня скрабчики, бо якщо відросли дуже тоненькі волоски, то ті грубі могли не пробитись крізь шкіру, повростають вам, є ще досі ті прищики?
    А почервоніння, такі крапочки червоні, в мене сходять аж на наступний день після депіляції, але зараз волосся мало, то я не зважаю і одразу в шортах ходжу, а колись то день ходила в довгій спідниці.
    Щодня робіть скрабчики, щоб не повростало волосся (якщо ще не пізно), а потім поміняйте майстра і ще спробуйте. В мене дуууже грубий корінь волосся, особливо бікіні, але аж такої реакції ніколи не було.

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Напевно то залежить від чутливості шкіри. Я не пам"ятаю, як довго в мене були подразнення після перших разів, бо то було вже років 10 тому, але тепер подразнення тримаються максимум 12 год. От вчора пізно вночі робила депіляцію на ногах - тепер почервоніння вже нема.

6. oksumoron

oksumoron Active Member

вже вчора робила скраб, щоб не почали вростати волоски, з того що бачу зараз, то ніби ні! але пройшло лише два тижні, можливо ще не так замітно на даному етапі!
    на рахунок спеціаліста, пішла до дівчинки яку мені рекомендували, але те що нормально для шкіри одного, може мати іншу реакцію для іншого!
    прищики вже пройшли, я вже писала,що десь на 4й день, в кожному прищику продивлявся волосок! майстер мені казала, що оскільки волосся дуже світле, і помало росте, тому були волоски, які не повністю виросли для депіляції!
    тепер почну робити скраби, щоб не мати проблем з врослими волосками!

7. Charmel

Charmel Well-Known Member

Ні в якому разі НЕ Робіть скрабування чи пілінг після епіляції. Цим ви тільки загастрите ситуацію. Оскільки ваша шкіра після епіляціїї вже подразнена, не потрібно її травмувати ще більше. Так як це ваша перша епіляція, шкіра у будь якому випадку отримала стрес від механічного впливу. Плюс можливі ще деякі фактори які могли вплинути на те, що ви отримали подразнення:
    - чутлива шкіра
    - неправильна обробка шкіри до і після епіляції
    - неправильне проведення самої процедури епіляції.

На майбутнє, робіть скраби ДО епіляції і починайте знову хоча б 2-3 дня після процедури (не раніше).
    Після процедури НЕ контактуйте з водою в зоні проведення епіляції хоча б 6-12 годин.
    Одразу після процедури НЕ використовуйте ні креми, ні тоніки, ні лосьйони, а лише олійку.

Ну і звичайно після 2-3 разів правильно зробленої епіляціїї шкіра звикне і не буде капризувати у вигляді подразнень. Так що не переживайте, ви вже на шляху до гарних і гладких ніжок=)

8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Дівчатка, порадьте, де зробити шугарінг, і скілько то орієнтовно коштує? Бо гоління що 2-3 дні вже дістало, а маю варикоз, то ж усе решту мені не підходить.
    І скільки має відрости волосся після бритви? Воно в мене грубе і жорстке від природи, а після гоління... :girl_blush2:

9. oksumoron

oksumoron Active Member

дуже дякую за поради, на рахунок скрабів, то перед епіляцією я їх і не робила, можливо це і було моєю помилкою!
    після процедури я покрила ноги олійкою!
    але вже пройшло 2 тижні з чимось, тому я почала робити кавові скраби, щоб не вростало волосся! і покриваю старанно все олійкою!

10. Talya

Talya Well-Known Member

маю питання стосовно скрабування. як часто після депіляції потрібно скрабуватися (беру мелену каву і гель для душу)? бо мені зараз ця процедура не дуже допомагає. починаю робити на наступний день після депіляції (останні кілька разів робила шугарінг) і впродовж 2-3 наступних тижнів через день. але волосся всеодно вростає і то не один-два волоски, а на досить великих ділянках. і так вже третій раз. вся засмага з ніг щезає відразу. ноги або білі, або в штанях (бо має ж відрости до наступної депіляції те волосся). і ніякої радості від літа! порадьте, будь ласка, хоч щось

Last edited: Aug 25, 2012
  11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

нині виявила в себе проблему. десь 3 тижні тому робила воскову епіляцію, але вдома. сама. і от приглянулась і бачу що в деяких місцях шкіра потемніла полосками. таке враження ніби я з волосками здерла верхній шар шкіри. можливо таке? і що орбити?

12. Afalina

Afalina New Member

Ви могли собі попалити гарячим воском шкіру, треба це робити дуже обережно.

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

та справа в тому що віск не був гарячим. в мене навіть було враження що я замало його розігріла. залишався густим і коли наносила то тягнуло мене за волоски. ну і по температурі теж відчувала що не пече.

14. Alexx

Alexx New Member

Для шугарнігу так порядно має відрости....
    Я перший раз як вирішила робити шугарніг, то взяла перед тим і поголила ноги..... (завжди користуюсь епілятором), а тут взяла і поголила, бо думала, що після бритви швидше відросте і буде жорсткіше і тому все гарненько повидирають....(((( і так "обломилася", що то капець (відросло десь на 5-6 мм) і не взяв мене шугарінг (((( зробила бікіні і пішла до дому епілятором смикати ((((. Так розстроїлась, бо цілий тиждень ходила в довгій спідниці )))) ростила )))) леліяла )))),а тут таке..... Добре хоч косметолог чесно сказала, що таке волоссячко не візьме і не стала псувати багато матеріалу на невдалі спроби і враховувати то в ціну.
    Так що ростіть коси ))))

15. Talya

Talya Well-Known Member

я також відрощую до 5-6 мм і в мене все добре видаляється:girl_yes:
    то дійсно залежить від товщини. в мене "середньої" товщини - не тоненьке, але і не жорстке

16. purse

purse Member

Дівчата хто знає де у Львові роблять депіляцію гарячим воском, але без тканини, бо раніше робила в одному салоні, та косметолог звільнилася, а особистих контактів її не маю, а з тканиною мене так поскубали, що більше не хочу, а вже так треба на процедури, що не мо....:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

17. Materynka

Materynka Well-Known Member

аналогічно, якщо вже після шугарингу, то косметолог сказала, що може бути і 3 мм.

18. Charmel

Charmel Well-Known Member

Ну насамперед відмовтеся від депіляції тим способом, після якого так сильно вростають волоски (віск, епілятор) і перейдіть на звичайну бритву чи крем для депіляції на якийсь час, поки проблема ваша не зникне. А потім на майбутнє уясніть собі, що вростання це результат:
    - не правильної техніки видалення волоска
    - дефіциту домащнього догляду.

Насамперед, подбайте про ЗВОЛОЖЕННЯ, а потім вже скраби/пілінги, натуральна губка, купіть собі якийсь засіб проти вростання волосся, або навіть звичайним яблочним оцтом можна мазати ноги - теж допомагає від вростання, оскільки всі професійні косметологічні засоби робляться на його основі.
    І знайдіть хорошого майстра по депіляції.

19. oksumoron

oksumoron Active Member

сьогодні робила знову депіляцію!
    вичекала трішки більше місяця, і пішла не тому, що було вже багато волосся, але де не де виросло вже досить довге!
    болі цього разу майже навіть не було відчутно! почервоніння значно менше ніж останнього разу (побачимо, як буде завтра)!
    за цей місяць робила постійні скраби кавою, і волосся врослого, хіба було пару волосинок!

20. La asiano

La asiano New Member

Зробила вчора воскову депіляцію в області бікіні. Порадили користуватися жорсткою мочалкою з метою запобігання вростанню волосся. Яка ваша думка?