Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Наскільки я розумію це треба пройти курс 4-8 сеансів щоб досягти результату і тоді на рік-два можна забути про це? потім знову прийти на сеанс епіляції для коригування?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Теоретично так. Але почитайте вище допис Таски.. Я поки пробую. Після 2-х процедур волосся стало на відсотків 50-70 менше. Залишилось кілька "кущиків". Мене це задовільняє, бо вже голити менше. Але остаточний свій висновок скажу через рік Кожен організм реагує на цей вид епіляції по-різному. Планую в тих зонах, якими зайнялася, повністю пройти 7-8 курсів, подивитися на результат, а тоді, можливо, взятися за решту.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Сподіваюся, що тому так боліло Мала дві вагітності підряд, то тільки станком користувалася... А Ви відважна людина, бо під час вагітності Я б точно не наважилася
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Перший раз може і я би не наважилась, але як я роками то роблю, і практично зараз не відчуваю болю, то навпаки переходити на щось інакше вважаю поганим. Особливо на гоління, після якого в мене жахливе подразнення, а також зараз я би вже і не поголила, бо живіт не дає зігнутись так. Брови щіпати мені болючіше. Я б не наважилась волосся фарбувати ото точно, якимось кремом депіляторним мазати з кислотою, що виїдає волосся. Крім того практично не користуюсь декоративною косметикою, та викинула усі штучні трусики. А віск і олійка то якраз дуже природньо. Кожна вагітна сама вирішує ступені ризику, і несе за то відповідальність. Депіляція воском для мене не ризик зовсім (крім того мій майстер має вже також багато років досвіду і по депіляції вагітних, дехто навіть перед пологовим заїжджав на депіляцію, а тоді родити, але то з розряду жінок, котрі дуже добре вивчили процес і стадію родів). То як з спортом я вважаю, якщо ви все життя займались наприклад плаванням, і продовжуєте в тому ж ритмі під час вагітності, знаючи своє тіло, то є чудово! Бо більшої шкоди буде як раптово кинете той спорт. Але якщо ви ніколи не ходили в басейн, і з початком вагітності вирішили повчитися плавати, то навіть пропливти басейн 1 раз буде шкодою. (я не кажу про простенькі вправи для вагітних у воді, котрі розслабляють хребет) Ага, ну і ще про слово "відважна" сказане про мене)) Як на мене, відважна та жінка, яка перед родами довіряє себе голити санітарці, з отою страшною бритвою зі змінними лезами. Ото відважність! Мене такою голили перед операцією на апендицит, бо одноразовий станок санітарці щось не голив.. Хоча зараз кажуть жінок вже не голять перед родами))
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Зробила місяц назад собі депіляцію воскову під пахвами - я такої болі ще ніколи не відчувала ))) Зато тепер спокійно можу епілятором проходитись і зовсім не боляче )
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо А ні в кого часом не було алергічної реакції на депіляцію восковими смужками?.. Перші два рази усе було нормально, а на третій - через день почало сильно свербіти і з'явилася висипка... І то тільки по ногах (там де власне і робила епіляцію). Підозріло схоже на першу в житті кропивницю Таке можливо?..
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо в мене таке було, як мені пояснили подразнення шкіри, в мене всі ноги були в червону крапочку. Правда я мудра на другий же день полізла в море намочити ноги І після того моря я чухатись почала, лікар сказала, що таке навіть можливе у спекотну погоду, від поту.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо в мене питання до тих, хто займаються шугарингом. От я то зварила, зробила кульку, дуже довго мяла, доки воно дійсно не стало білим і що далі? Тим почала "покочувати" по нозі - ніякого результату. Потім придумала то розмазати по нозі, ледь відмила...А як правильно тою бідою користуватись, і який ефект має бути?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Великим пальцем розтягуєте на шкірі проти росту і зриваєте за. Покочувати нічого не дасть. Я нещодавно описувала метод. Мені не пішло, бо марудно і не дуже чисто виходить.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо значить я не правильно зварила, в такому випадку воно прилипає до ноги і навіть поняття немаю як то здерти
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Це означає, що Ви недоварили. Спробуйте доварити на легееесенькому вогні.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо SOS дівчата поможіть Розкажіть як користуватися пастою для шугарінгу, купила італійську а ніц не виходить Липне до рук що страшне, а про те що її віддерти якось і мови не має
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Так, я наважилась спробувати воскову епіляцію вдома - робила під пахвами, практично не боліло. Але трохи не зручно. Тепер от хочу спробувати зону бікіні, але пуз вже огого, тому шукаю хороший косметологічний салон. Може хто порадить в пп, а ще краще майстра, котрий може додому приїхати. Ну і по цінах зорієнтуйте.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо теж була б вдячна за поради в ПП або в карму , по восковій депіляції і шугарингу. А можливо хтось робив фото або квантову по хорошому співвідношенню ціна-якість?? тоді також чекатиму контакти
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо добрий день! я в цій темі вперше! підкажіть який метод кращий! я голила і користувалась кремами - волосся швидко відростало, а шкіра ніг була подразнена, мені порадили воскову епіляцію, але я боюсь, що це дуже боляче, чула про випадки, коли здирали віск із шкірою! може є якісь менш болючіші методи? порадьте будь ласка!
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо останній раз мені робили в мене вдома, бо перукарня на ремонті, то зі шкірою і зняли трохи, правда на морі загоїлося. Взагалі - воскову вдома більше не хочу робити, бо і я сама і все в хаті липло від того воску, хоч як акуратно то не робили. Все-таки для того має бути відповідне приміщення.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо 2 метод: Сок зеленого грецкого ореха!!! Говорят, что если мазать участок кожи с нежелательными волосами соком грецкого ореха, волосы выпадут. Конечно, они могут вырасти, но ослабленные, истонченные и светлые. Если смазать еще несколько раз, то пропадут навсегда. цей метод знайшла в цій темі, скажіть будь ласка потрібно брати горіх із шкарлупою і шкіркою чи просто серединку яку ми їмо? і чи дійсно цей спосіб ефективний?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо я сама собі дома роблю - ніякого воску всюди немає і нічого не липне - все ж то залежить від акуратносі майстра))
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо там написано сік зеленого горіха, з серединки ви сік не витиснете навіть із зеленого) так що то з тої шкаралупки зеленої скоріш за все. Але я вам скажу, якщо ви тим будете ноги мазати, то точно волосся видно не буде, бо той сік красить шкіру в такий темний колір, як афроамериканка будете) Хоча.. можете спробувати і нам розкажете. ---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ---------- це коли волосся мега багато і воно дуже довге, і майстер невмілий, тоді можливо.