Депіляції, ґрумінґ тощо

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nightingale, May 23, 2007.

1. xdusia

xdusia New Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

Наскільки я розумію це треба пройти курс 4-8 сеансів щоб досягти результату і тоді на рік-два можна забути про це? потім знову прийти на сеанс епіляції для коригування?

2. Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

Теоретично так. Але почитайте вище допис Таски..
    Я поки пробую. Після 2-х процедур волосся стало на відсотків 50-70 менше. Залишилось кілька "кущиків". Мене це задовільняє, бо вже голити менше. Але остаточний свій висновок скажу через рік :) Кожен організм реагує на цей вид епіляції по-різному. Планую в тих зонах, якими зайнялася, повністю пройти 7-8 курсів, подивитися на результат, а тоді, можливо, взятися за решту.

3. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Сподіваюся, що тому так боліло

А Ви відважна людина, бо під час вагітності Я б точно не наважилася

4. WildWind

WildWind Member

Перший раз може і я би не наважилась, але як я роками то роблю, і практично зараз не відчуваю болю, то навпаки переходити на щось інакше вважаю поганим. Особливо на гоління, після якого в мене жахливе подразнення, а також зараз я би вже і не поголила, бо живіт не дає зігнутись так.
    Брови щіпати мені болючіше. Я б не наважилась волосся фарбувати ото точно, якимось кремом депіляторним мазати з кислотою, що виїдає волосся. Крім того практично не користуюсь декоративною косметикою, та викинула усі штучні трусики.
    А віск і олійка то якраз дуже природньо. Кожна вагітна сама вирішує ступені ризику, і несе за то відповідальність. Депіляція воском для мене не ризик зовсім (крім того мій майстер має вже також багато років досвіду і по депіляції вагітних, дехто навіть перед пологовим заїжджав на депіляцію, а тоді родити, але то з розряду жінок, котрі дуже добре вивчили процес і стадію родів).

5. Doroty

Doroty миється в бані

Зробила місяц назад собі депіляцію воскову під пахвами - я такої болі ще ніколи не відчувала ))) Зато тепер спокійно можу епілятором проходитись і зовсім не боляче )

6. Freitag

Freitag Active Member

А ні в кого часом не було алергічної реакції на депіляцію восковими смужками?.. Перші два рази усе було нормально, а на третій - через день почало сильно свербіти і з'явилася висипка... І то тільки по ногах (там де власне і робила епіляцію). Підозріло схоже на першу в житті кропивницю:girl_cray: Таке можливо?..

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

в мене таке було, як мені пояснили подразнення шкіри, в мене всі ноги були в червону крапочку. Правда я мудра на другий же день полізла в море намочити ноги:sad: І після того моря я чухатись почала, лікар сказала, що таке навіть можливе у спекотну погоду, від поту.

8. WildWind

WildWind Member

Під пахвами я не можу робити досі, болить як 10 разів бікіні)))

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

в мене питання до тих, хто займаються шугарингом. От я то зварила, зробила кульку, дуже довго мяла, доки воно дійсно не стало білим і що далі? Тим почала "покочувати" по нозі - ніякого результату. Потім придумала то розмазати по нозі, ледь відмила...А як правильно тою бідою користуватись, і який ефект має бути?

10. Just me

Just me Member

Великим пальцем розтягуєте на шкірі проти росту і зриваєте за. Покочувати нічого не дасть. Я нещодавно описувала метод. Мені не пішло, бо марудно і не дуже чисто виходить.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

значить я не правильно зварила, в такому випадку воно прилипає до ноги і навіть поняття немаю як то здерти:sad:

12. Just me

Just me Member

Це означає, що Ви недоварили. Спробуйте доварити на легееесенькому вогні.

13. Epica

Epica New Member

SOS дівчата поможіть
    Розкажіть як користуватися пастою для шугарінгу, купила італійську а ніц не виходить
    Липне до рук що страшне, а про те що її віддерти якось і мови не має

14. Holly

Holly Moderator

Так, я наважилась спробувати воскову епіляцію вдома - робила під пахвами, практично не боліло. Але трохи не зручно. Тепер от хочу спробувати зону бікіні, але пуз вже огого, тому шукаю хороший косметологічний салон. Може хто порадить в пп, а ще краще майстра, котрий може додому приїхати. Ну і по цінах зорієнтуйте.

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

теж була б вдячна за поради в ПП або в карму , по восковій депіляції і шугарингу.

А можливо хтось робив фото або квантову по хорошому співвідношенню ціна-якість??
    тоді також чекатиму контакти :girl_tender::girl_curtsey:

16. galjaretka

galjaretka New Member

добрий день!
    я в цій темі вперше!
    підкажіть який метод кращий!
    я голила і користувалась кремами - волосся швидко відростало, а шкіра ніг була подразнена, мені порадили воскову епіляцію, але я боюсь, що це дуже боляче, чула про випадки, коли здирали віск із шкірою!
    може є якісь менш болючіші методи?
    порадьте будь ласка!:girl_sad:

17. Ritamadonna

Ritamadonna Member

останній раз мені робили в мене вдома, бо перукарня на ремонті, то зі шкірою і зняли трохи, правда на морі загоїлося.
    Взагалі - воскову вдома більше не хочу робити, бо і я сама і все в хаті липло від того воску, хоч як акуратно то не робили.
    Все-таки для того має бути відповідне приміщення.

18. galjaretka

galjaretka New Member

2 метод: Сок зеленого грецкого ореха!!! Говорят, что если мазать участок кожи с нежелательными волосами соком грецкого ореха, волосы выпадут. Конечно, они могут вырасти, но ослабленные, истонченные и светлые. Если смазать еще несколько раз, то пропадут навсегда.

19. Latane

Latane Well-Known Member

я сама собі дома роблю - ніякого воску всюди немає і нічого не липне - все ж то залежить від акуратносі майстра))

20. WildWind

WildWind Member

там написано сік зеленого горіха, з серединки ви сік не витиснете навіть із зеленого) так що то з тої шкаралупки зеленої скоріш за все. Але я вам скажу, якщо ви тим будете ноги мазати, то точно волосся видно не буде, бо той сік красить шкіру в такий темний колір, як афроамериканка будете) Хоча.. можете спробувати і нам розкажете.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

це коли волосся мега багато і воно дуже довге, і майстер невмілий, тоді можливо.