Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? хмм..я в меншості...мому краще коли щетина..а вона в нього м`якенька...мм..
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? ну я вважаю що чоловічий лобок також повинен бути доглянутим, адже він нічим не гірший за жіночий. Інакше мало естетичного задоволення від орального сексу.Мій чоловік його завжди акуратно підстригає машинкою.
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Цікавий поворот, але бачу пупер не розчарований... Мого товариша батько казав щоб той одружувався на жінці з малими руками. (американський гумор)
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Жену еще на стрижку не собираетесь отправлять? А то там скоро будет очередь...
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? зеточко, у нас не кріпосне право.... як це “відправляти”?.... тільки якщо сама надумає..... пс. мабуть сам схожу, лисеньким стану....
Відповідь: Як виглядає лобок сучасної жінки ? Перші два дні від такої лисості все свербить... потім появляється щетина... Тому тре відмовитися від такого чоловічого заняття як ... почухати "МТС"