Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо я вже давно хотіла взнати, чи може хтось ще має таку проблему як я! в мене на ногах десь 2 роки тому шкіра стала якась надто чуттєва! після гоління для прикладу могло трохи висипати, тоді я вирішила спробувати крем для депіляції і він ніби мав довший термін тривалості ніж гоління, але вже через декілька разів почало мене ще більше висипати. і це просто замкнений цикл - намажусь кремом висипає такими маленькими прищиками, почну голити то воно все здирає тому йде подразнення. думаю піти на депіляцію але боюсь щоб воно з часом не дало ще гірших проблем.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо волосся тут ні до чого. піт сам по собі не пахне! з потом виходять шкідливі токсини, чим "брудніший" організм, тим смердючіший піт. у здорових людей піт не смердить. колись була знайшла стародавній спосіб виведення волосся, якась настіянка з горіху та інших рослин. і не зберегла. нікому таке не попадалося?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо цей? Грецкие орехи 50 шт., спирт 70% 150 мл. Орехи поколоть, извлечь перегородки, поместить в сосуд из темного стекла, залить спиртом, плотно закрыть и поставить на неделю в темное место, можно и на месяц. Когда настойка готова, смазать (желательно перед сном) область повышенного роста волос. Делать это нужно каждый день в течение 2-3 недель или по несколько раз в день в течение 1-2 недель. Каждый раз будет выпадать некоторое количество волос! 2 метод: Сок зеленого грецкого ореха!!! Говорят, что если мазать участок кожи с нежелательными волосами соком грецкого ореха, волосы выпадут. Конечно, они могут вырасти, но ослабленные, истонченные и светлые. Если смазать еще несколько раз, то пропадут навсегда. 3 метод:Зала орехов! Нужно сжечь скорлупу грецких орехов, потом разбавить с водой и мазать. Должно вызвать выпадение волос. Водный настой из 1 ч.л. пепла и 0,5 л. воды, настаивается 12 часов. Смазывать волосы, от которых Вы хотите избавиться нужно 3 раза в день или делать компрессы по 30 минут! 4 метод: Мызоль (мыло + зола)!!! Рецепт:Золу просеиваем через сито, потом пепел замлить кипятком и все это размешать в жидком мыле. Получается мызольная паста, которой потом намызоливаем ножки или там где надо!!! 5 метод:Смола Сибирского кедра (Сибирской сосны)!!! Просто нанесите и удалите, похоже на восковую эпиляцию, но волосы потом почему-то не растут!!!
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Можу собі уявити, що буде зі шкірою, якщо її щодня 2-3 тижня протирати 70%спиртом. :shok:Таки так, волосинки випадуть разом з облізлою шкірою А сік зеленого грецького горіха помалює шкіру брудними розводами, які не змиваються до тижня часу
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Прошу, не засуджуйте, а краще допоможіть... Все життя користуюсь електродепілятором і ніколи не було ані подразнення, ані вростання. Цього тижня зайшла в магазин з товарами для косметологічних салонів і якогось біса купила собі віск разом з паперовими полосками. Вчора провела процедуру (як вже тепер зрозуміла, що зовсім не правильно) і сьогодні всі ноги гладесенькі і... в синцях, а пахви печуть вогнем та ще й всі ці ділянки тіла липкі. Що робити, щоб зняти подразнення і як змити той віск?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо найкраще віск змиває дитяча олійка, як її нема під рукою, спробуйте звичайну або оливкову на тканину або шматок банта, бо вата не альо.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Так-так! Теж цим спасаюсь. А синці від того. що декілька раз одне і те ж місце депілювали, або погано притиснули-натягнули шкіру. ---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ---------- Я думаю, що таке висипання і подразнення від постійного гоління і якнаслідок збільшення жорсткості волосся і вростання. Раджу відростити трошки волосся, почекати, щоб пройшло висипання і зробити депіляцію гарячим воском, після спец. тонік чи інше з серії догляду за шкірою після депіл.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо цікаво там мається на увазі сама шкарлупа чи разом з горішками...?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Не переживайте! Липкість є завжди після воскової депіляції, то треба дійсно зняти олійкою або спец. засобом після депіляції (який ще заспокоює шкіру). Щодо синців, то вони можуть бути і від воскової депіляції в дорогущому салоні. В мене, наприклад, чутлива шкіра і синці з"являються в залежності від майстра. Якщо трохи "тяжка рука", то деколи на другий день можуть бути не тільки синяки, а й крововиливи. То навіть залежить не так від того скільки разів депілювати одне місце, а від кута і швидкості відривання полосочки, а ттакож від особливостей шкіри.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо В мене також є крововиливи після депіляції, але вони за 1 день проходять. А в моєї коліжанки, то робляться такі прищі як після укусу комарів, а за 2 год. все проходить. Все залежить від особливостей шкіри. І ще воскову депіляцію раджу робити в салоні, а не самому вдома. Бо одного разу я купила віск , хотіла зробити сама, то такого собі на робила в зоні бікіні, що синяки тиждень сходили.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Я роблю вдома. Купую професійні засоби, ознайомлююсь з технікою і супер. Звичайно багато часу займає, але в салон важко визбиратись і справа не в ціні, бо мабуть мені домашній варіант дороще виходить...
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Я теж вже півроку сама вдома все непотрібне і повністю собі забираю воском... Правда два роки перед тим відходила до майстра, де теорію засвоїла на відмінно, тому і з практикою зараз легко. Сама собі перший раз, ніколи до того не робивши депіляцію воском, я б не наважилася. І мені таки самостійно робити дешевше виходить, тому і заморочуюся, але б із задоволенням ходила б до свого майстра, якби не шкода було тих 300-400грн щомісяця)))
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Я самоучка Життя заставило Якось стидно було йти з моїми зарослямидо майстра, хоч розумію, що до для них це звичне явище... ---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- Що сюди входить?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Мені чогось ніколи не було стидно, аж задумалась... ноги, підпашки і бікіні повністю
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Не задумуйтесь!!! То в мене таракани в голові )) ---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ---------- По-повній А я на пашки не наважуюсь, саме там мене бритва не "напрягає"
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Останнім часом серйозно задумалась над покупкою нового депілятора. старенький добрий Браун, чесно відслужив довгих шість років. Дівчата, хто які має, порадьте гарну сучасну модельку яка гарно виконує свої функції
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо А віск не пробували, мені чомусь після 7 років користування депілятором віск більш результативний...
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Тоді єдине, що можу порадити-беріть з більшою кількістю щипчиків, а всі решта "примочки" по-типу охолодження і т.д. як на мене суті процесу не міняють, але може дівчата більше напишуть...