Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. Alexx

Alexx New Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

Мої враження про шугарінг (робила в "Летуалі")
    Болить не так сильно, терпимо.
    Результат класний, але майстер не дуже кваліфікована, як на мене. Весь час я їй показувала де залишились волоски, а вона так здивовано дивилась: "Де? Тут? Ага... точно...." ну і так всюди де я бачила....
    Може то всі майстри так працюють, але щось мені таке не подобається... Якось хотілось прийти і щоб все професійно і чисто зробили. А то сиди і видивляйся де пропустили :girl_mad:
    Я в неті дивилась, як роблять шугарінг, то там кульку з цукру по тілу катають і виривають волоски, а тут вои наносять пасту на тіло, накривають бандаєм і видирають.
    Кінцевим результатом я задоволена. Ще сьогодні епілятором повидираю нижче колін і чіча-ляля поїду завтра на моря )))). :connie_pull-pigtail

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Це які ділянки так коштують? Вона приходить до дому?

2. Just me

Just me Member

Користуюся полосками з холодним воском, перший раз і справді така реакція - сльози з очей текли рікою, хоча я дуже терпелива (навіть глибокий карієс у стоматолога без обезболення лікую) А чим далі - тим легше все сприймається, зараз навіть не поморщуся. Так що головне - не сходити з правильного шляху :)

3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дівчата, а хтось пробував лазерну епіляцію? Я остаточну вирішила її зробити. Нафік-нафік ті кущі з зони бікіні. Може можете порадити де можна це зробити у Львові?

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата, а ніхто не пробував крему "Біоксет"? Багато про нього читала, цікаво чи реклама відповідає дійсності...

5. daisygirl

daisygirl Member

Глибоке бікіні. Вона на дому приймає.

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Співробітниця робить в "Естет центрі", правда тільки над верхньою губою. Результатом задоволена.

6. Clementina

Clementina Well-Known Member

Лазерна епіляція - ефективна, якщо у Вас темне жорстке волосся, а якщо світле, то результат буде не такий хороший,як сподіваєтеся. Я зробила вже 5 сеансів на діодному лазері і дуже задоволена (в одній зоні волосся вже нема, на іншу, думаю, ще потрібно 2-3 процедури) :girl_dance: Але я прекрасно розумію, що волосся я не позбудуся назавжди, тому що через деякий час активуються "сплячі" фолікули і потрібно буде робити підтримуючу процедуру хоча б раз в рік.

7. moderndress

moderndress New Member

Я за воскову депіляцію, в мене дуже сильне подразнення на шкірі було після бритви, після електродепілятора волосся дуже вростало. Дерматолог сказав тільки воскову, гарячу. Коли не було можливості піти в салон, в домашніх умовах пробувала "вітівський" гарячий віск-супер, розігрівається на водяній бані, полоски багаторазові(після використання опускаю в воду на 3 хв, від воску і сліду нема, висушуються і готові знову до роботи). Але в цьому треба мати набиту руку, мазати, клеїти, відривати потрібно оперативно і дивитись, щоб віск тонким слоєм накладався, тоді краще "чистить". Ще хочу купити собі електровоскоплав, як в салоні, тоді гарантовано рівномірно віск накладатиметься. Хто знає, де таку штуку придбати можна, напишіть.

8. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я теж колись давно пробувала, враження нічо такі, але запам"ятала, що він страшенно неекономічний і депіляція виходила досить дорого. Воскові касети виходять набагато дешевше і їх теж можна на водяній бані при бажанні підігрівати, якщо нема воскоплава.

Вже не раз обговорювали, воскоплави є в магазинах для перукарів, таких як Beauty, і тут на форумі рекламували ще LadyLand, вроді навіть з доставкою...

9. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

я користуюсь гарячим воском)правда тільки в пляжний сезон, а так- депіляційним кремом- бо волосинки з кремом не вростають, а після воску це проблема навіть зі щоденним скрабом.

10. daisygirl

daisygirl Member

Нарешті ходила сьогодні на шугаринг. Скажу так - більше на віск переходити не буду. По перше - не настільки болюча процедура, не так травматично для шкіри, немає подразнення. Надіюсь, що і вростання такого не буде. Дуже задоволена. Майстер теж кваліфікований, все гарно і акуратно зробила, де паста не взяла, то пінцетиком пару волосків забрала. Тішусь, як слон ))))))

11. я_тут

я_тут Well-Known Member

дівчата, хтось робив фотоепіляцію в hairaway, як там якість послуг, варто робити саме там?

12. Svjato dlja vsix

Svjato dlja vsix New Member

Навіщо жінки голяться?

Ось питання сьогодення.

Навіщо жінки голять волося?

Це мода, чи вже потреба?

Ще пів століття тому таких дурниць не було...

13. Alias

Alias Well-Known Member

Відповідь: Навіщо жінки голяться?

Все для вас, все для чоловіків. Щоб подобатись вам :)
    Свято, а Вам подобаються волохаті жінки ? :))

14. Svjato dlja vsix

15. Nevermind

Nevermind New Member

Дивлячись де.

На голові ніхто з жінок традиційно волосся не голить.

На ногах - багато жінок голять. Навіщо? Тому що волосся заважає. З ним влітку спекотно.

16. Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

А ви як вважаєте?
    П.С.То щоб колготки не рвати:girl_wink:
    Тобто за логікою,взимку ви "коси відрощуєте",щоб тепліше було?:connie_pull-pigtail

17. Svjato dlja vsix

Взагалі то тема була про це... :)

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

.

19. Svjato dlja vsix

Скінчит ся депіляція?

20. Bonita

Bonita Member

О починається, мало того, що нашестя хлопів на дівочий форум, так ще й такі питання.
    Дівчата дійсно, а для чого ми голимся, робимо епіляцію-депіляцію? Давайте будем ближче до природи, як було пів століття тому. На ногах ще можна пережити присутність волосся (великий + зимою, мабуть, буде тепліше). А от під пахами і інших інтимних зонах трохи тяжче буде, але мабуть з часом звикнеться. Зате скільки плюсів, одна економія грошей чого варта.