Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо дякую дуже! я теж по різних форумах дивилася, читала відгуки і вони такі полярно різні, що й не знаю що думати насправді. Виглядає так, що все залежить від кваліфікації майстра (як і завжди, в принципі)) а то трохи страшно, бо гарантій нема а за шугарінг дякую, вже на ютубі дивлюся всякі ролики про процес виготовлення суміші)))))))
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо а де шугаринг робили? Бо я знайшла одну дівчинку, але вона у відпустці зараз, а до свого б відпочинку хотіла б зробити. Боюсь, щоб від воскової сильного подразнення не було.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо То напевно в Хіхоньки треба. Вчора була на депіляції і майстер жалілася, що клієнтка на бікіні сварилася, що їй забагато зняли. Мовляв - як їй так ходити? І це при тому, що після воску, як на мене, доволі швидко відновлюється "покрив". Я ото як уявила куди вона так ходить.:xaxa: Пропонувала відкрити сусідній кабінет - нарощування волосся на ентому місці)))) І ще консультувалась щодо всіх епіляцій світлових. Як у когось є рудий пігмент, казали не витрачати надарма грошей. Таке волосся все одно бере тільки частково (а на око як я зрозумла відразу і не визначиш чи пігмент є). Мабуть, це до скарг тих, кому фотоепіляція нічим не зарадила.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо дівчатка, виручайте! підкажіть де можна завтра у Львові в районі центру зробити воскову епіляцію, або шугаринг? а то ввечері на море, а я не гатовая((
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо дівчатка, виручайте! підкажіть де можна завтра у Львові в районі центру зробити воскову епіляцію, або шугаринг? а то ввечері на море, а я не гатовая((
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Так, класично - руками - мануальна техніка. Але все-таки деякі майстри використовують бандажі - лляні шматочки тканини. Однак потрібно бути обережними - бо бандажі ці багаторазові - тому краще щоб в салоні робили все-таки руками.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Де замовили, розкажіть, будь ласка) Я знаю, що в нас неможливо знайти. Якщо самій робити, то тільки шугарінг. Я пробувала сама варити, але не вийшло))
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Все не так неможливо як здається на перший погляд В приват відповім всім хто цікавиться де можна купити шугарінг і найрізноманітніші засоби для депіляції.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо йомайо я сьогодні попробувала воскові полоски (до того часу користувалася лише депіл.кремом, потім бритва, і крем вже не брав, реальна проблема, що волосся швидко відростало, депілятор терпіти не можу), результатом майже задоволена (розтяжку тре мати хорошу). Але чогось лишаються волоски, чи то у всіх так чи то тільки в мене? Я їх потім повискубувала пінцетом, але ж це зайняло кілька годин і всерівно малесень полишилася((((( ще скажіть мені тякій нетямущій, волосся буде потім тонше після воску?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Дівчата, хто робив електроепіляцію на обличчі у Львові чи Луцьку? У кого результати успішні, дайте, будь ласка координати майстра!!!
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Ходила сьогодні на воскову депіляцію в салон, поки прийшла на роботу, хвилин 15 йти, то така алергія з'явилась, що то капець. Я взагалі не знала ніколи, що таке алергія, а тут по руках, плечах, спині. Якийсь капець. Будьте обережні з воском. Bикористовували Depiflax.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Я залишуся все-таки при традиційних способах видалення волосся- депіляція))) Мені зручно депілятором пройтися по "проблемним" місцям раз в два тижні і мати спокій (хоча зону бікіні би з радістю "обробила" чимсь дієвішим). Маю депілятор " браун", маю давно вже, років 6. Мені здаеться, він вже своє віджив, хочу купити інший. а от який??? шось зайшла в магазин і розгубилася- різниця хіба в ціні, формі і кольорі депілятора ..який вибрати? Порадьте!!!! Сума- до 100 евро , умови- має бути швидкий і добре видирати)))
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Перший раз в житті сходила на воскову епіляцію в зоні бікіні. Виявляється все не так страшно і боляче, як я собі думала. Зато тепер мінімум на 2 тижні спокій, а якщо постійно це робити так взагалі ефект на місяць гарантований. Супер, тепер буду краще робити епіляцію і про бритву можна забути.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо я теж місяць тому вперше пішла на воскову депіляцію бікіні і в мене враження зовсім не такі як у вас, при тому, що мені робили не глибоку епіляцію. ефект, звичайно, чудовий, я задоволена, але боляче було так що ого-го, мені аж сльози на очі вийшли
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Дівчата, що то таке?))) Шугарінг без навички сама собі не зробиш, це правда? Я думала, просто пасту купити і все), а тут на форумах почитала, що навіть ті, хто працює з воском професійно, повинні курс навчання пройти...
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Є дівчинка одна, яка пройшла курс по шугарингу. ЇЇ послуги коштують в районі 130 грн. Особисто ще не робила в неї, але в найближчий час планую спробувати.