Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

до бікіні лазером наразі не добралась ))) під пахами саме задоволення )))

я теж звязку не бачу, це ж не опромінення рентгеном. та й яйники знаходять вище зони бікіні, чи ви і на животі робите? я за 5 років абсолютно дискомфорту не відчула і про опромінення теж не чула. Лише окуляри вдягаю завжди.

2. Merry

Merry Well-Known Member

Чула, що колись в салоні на Княгині Ольги (здається) приїздив майстер з лазерної епіляції аж з Києва. Може хтось підскаже назву того салону, або поділиться враженнями? Хочу зробити собі цю процедуру над верхньою губою, тому потрібно попасти до професіонала. Порадьде, будь-ласка, де краще це зробити.

3. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Привіт, всім :) Хочу квантову епіляцію над верхнею губою. але переживаю трохи. Поділіться досвідом, будь-ласка, хто робив, буду дуже вдячна!!!

4. Ritamadonna

Ritamadonna Member

О, моя тітонька також хоче більше знати про квантову депіляцію - видно, десь пройшлася реклама.
    А хтось таку пробував? і де є такі салони у Львові - хтось знає?

5. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Підкажіть де ще у Львові, крім магазинів Б"юті, можна купити воскові касети до воскоплава. У Б"юті вже третій раз ніяких не застаю :sad:

6. Seferi

Seferi Well-Known Member

На Зеленій(недалеко від Дск) є магазин-гуртовня Профі. Там є воскові касети.

7. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM&feature=player_embedded

8. Materynka

Materynka Well-Known Member

Тобто ви повністю позбулися волосся назавжди?

---------- Додано в 08:48 ---------- Попередній допис був написаний в 08:47 ----------

Чи тільки на шляху до цього?

9. rusichka

rusichka New Member

Дівчата, цікавлюся лазерною епіляцією в зоні бікіні, скажіть будь-ласка скільки ця процедура коштує?:girl_smile:

10. La esposa

La esposa Moderator

Дівчта, що мені порадите? маю під пахвою родимку, яку час від часу зрізаю бритвою.. Це трапляється дуже рідко і в принципі мене не турбує, бо скоро заживає. Вона ще дуже маленька, як макове зернятко, але я боюся, щоб не нашкодити ще більше. Як би то позбутися того волосся, не зачіпаючи родимки? п.с. волосся світле, сіро-біле..

11. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Роблять її в салоні Фалєстріс на Поповича, як на мене результат не такий вже і вражаючий.

12. Bonita

Bonita Member

Це не є добре, хоча вас і не турбує. По можливості бажано ту родимку видалити.
    Я так розумію, що Ви робите собі лазерну епіляцію під пахвами. Поділіться враженнями, боляче чи ні, який ефект, скільки потрібно процедур пройти, чи дають 100% гарантію, що більше такої проблеми не буде, ну і ціни.

13. Materynka

А можна, конкретніше про сам результат...

14. Oduvashka

Я робила 10 сеансів, обіцяли спочатку 6, потім 8 (ну, кажуть так треба, ефект не завжди з 6 процедури є, може більше знадобитись...). То після 10 я кинула то робити, бо реального результату не побачила. Може то в мене фізіологічна особливість така...

15. Materynka

Ну ясно, як завжди розводять.Обіцяють назавжди, а виявляється, що позбутися небажаного волосся неможливо.

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

А то я вже збиралася відважитися на цю процедуру, за умови, що волосся більше не буде рости...

16. Oduvashka

Я не знаю, може комусь і справді домогло, а мені нажаль... Вони казали, що треба ще робити, аби помогло, але я подумала, що раз 10 процедур не дали ефекту, то треба зупинятись. Хоча відгуки я читала непогані.

17. Простоя

Простоя New Member

Епіляція та проблеми після неї

Наскільки знаю досить поширена проблема заростання волосків під шкіру після епіляції. В мене навіть в інструкції до епілятора писало таке застереження.
    Спершу це не страшбо, бо це просто маленькі чорні крапочки, ніби вугрики, але коли їх вже надто багато то й естетичний ефект від епіляції втрачається:girl_sad: Хто як з цим бореться?:d23:

18. Materynka

Відповідь: Епіляція та проблеми після неї

Тема про епіляцію вже існує....

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Дівчата, хтось чув за ту елос-епіляцію? а то часто як в центрі їду, то бачу ту рекламу від оксфорд медікал, аж цікаво стало, чи ефективно воно і скільки ж вартує. В них на сайті кажуть що за 6-8 процедур вже не буде волосся.

20. Sela

Sela New Member

я платила за процедуру 580 грн, це повністю все, і бікіні і екс бікіні

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

я користуюсь єпілятором тільки під піхвами (в інших місцях мені дуже боляче) вже років 10, і дійсно воно виростає дуже тоненьким і світлим, хоча колись було темне, а головне що не відчуваю болю:girl_dance: