Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. Lana Lypneva

Lana Lypneva New Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

Це залежить від кількості сиропу, який плануєте варити. Я завжди робила маленьку порцію (щоб було не шкода продуктів в разі чого :girl_crazy:)
    Брала 10 ст. л. цукру + 1ст. л. води і сік половинки лимона. Така кількість вариться 10-15 хв.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

:xaxa: якщо надумаєте спробувати, то напишіть про результати!!!

2. Niagara

Niagara New Member

я хочу запитати про воскову депіляцію зони бікіні:girl_blush2: куди звернутися, скільки це зараз коштує( знаю, що про це багато вже писали, але думаю, що ціни постійно змінюються=) тому хочу запитати у тих хто нещодавно це робив десь у салоні. а ще б хотіла почути ваші відгуки про косметичну лікарню на Чорновола. дякую

3. Darcy

Darcy Well-Known Member

Робила влітку, салон на бічній Городоцької, вище тюрми... Глибоке бікіні - 150 грн.
    Впевнена, що можна знайти і дешевше. Хтось з дівчат вроді писав про маму і дочку з косметичної лікарні на Чорновола, які власне і роблять депіляцію, вроді ціна 58 чи 68 грн., якщо не помиляюсь. Пошукайте в цій темі, допис був вроді в липні.

4. sofcja

sofcja Member

про варіння шугарінгу-сиропу давала відео он тут: сиропчик
    тре було аж 2! сторінки перегорнути назад:girl_haha:

5. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

я варила по ньому,але в мене він дуже швидко ставав коричневий,а вони варять,варять і він одного кольору...в результаті не вийшло...
    а ви варили по ньому?

6. sofcja

sofcja Member

варила, правда половинну порцію і то з колєжанкою ділилась. вдалось наче - трошка тре наловчитись потім волоски виривати - мені так собі то робили, а подружці дуже сподобалось...

7. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Було б супер, якби шугаринг почали робити в львівських салонах. Я часто читаю різні б"юті форуми і дівчата діляться, що цей спосіб є менш болючіший за віск і до того ж чистіший -забирає навіть маленькі волоски, запобігає вростанню за рахунок того, що волосинки вириваються за ростом ну і все лишнє змивається водою на раз.

8. loreniya

loreniya Well-Known Member

ну, за зону бікіні я би спорила... в мене запаси тих цибулин по моєму невичерпні... вже 10 процедур було... коротше роблю так тепер - під літо , весною 2 процедури, зима - віск...

9. loreniya

loreniya Well-Known Member

наварила я собі цукру все як написано і показано, розімнула ту кульку до золотавого кольору, а вона якась тверда... мнеться нормально, а от при прямому застосуванні не виходить = не приклеюється... і шо дєлать??? варити ще баняк цукру, чи якось виправляти цей?

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

це потрібно краще розім"яти, кулька повинна бути дуже м"яка, тоді буде добре прилипати, в мене після 3х розім"ятих кульох аж руки болять.

11. marin

marin New Member

а хтось пробував фотоепіляцію???

12. Lindusja

Lindusja New Member

А я роблю квантову епіляцію. вона новіша за фото- та лазерну, не викликає опіків, не спалює волосся. Воно починає саме поступово випадати через 2-3 тижня після кожної процедури. І для мене важливо, що квантова епіляція обробляє тонке і світле волосся. Потрібно 5-7 процедур с перервою місяць між кожною. Але результат вражаючий- волосся більше не росте!

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а можете сказати ціну однієї процедури і де ви її робите?

14. Lindusja

Lindusja New Member

Роблю в салоні "Фалестріс" (т.247 6 247). А ціну вони визначають індивідуально, самі на консультації. Це залежить від ділянки тіла.

15. allja

allja Well-Known Member

Варила вчора за ось цим рецептом, мені вийшло, але:
    :girl_cool:

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну Ви хоч приблизно напишіть на що орієнтуватись? я так розумію вона дорога, і якщо взяти ноги повністю то сума вийде космічна?
    і ще важливо, скільки триває сама процедура?там теж береться кожен окремий волосок чи якось більш загальніше?

17. kristas

kristas Well-Known Member

погугліть, в неті є приблизні ціни...

18. Jnka

Jnka Member

Я зараз роблю квантову епіляцію. То підпашки - 250грн., повне бікіні - 500грн.

19. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчатка! Почула по телику інтерв"ю лікаря-дерматолога Богомолець. Вона стверджує, якщо є больові відчуття під час квантової чи лазерної епіляції, значить треба тікати з того салону, де вам проводять процедуру... Каже, що з якісним лазером боліти не повинно! І думай тут...

20. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Ділюся своїм відкриттям щодо воскової депіляції і вростання волосинок. Завжди ходила на депіляцію одразу після місячних, так радять косметологи і взагалі тоді найменш болісно та процедура проходить, і якщо не забувати щоденно-через день скрабитися, то з вростанням проблем майже нема. А якось влітку зробила посеред циклу, тобто через півтора тижні після місячних- це був жах:girl_cray:, незважаючи на скраби і спеціальні креми дуже багато волосяних фолікул (не впевнена, що правильно називаю, маю на увазі ту нішу звідки росте волосинка) запалилося. Тоді я спихнула це на жару і зовсім не пов"язала з гормональним фоном. Але півтора місяця назад, коли знову в силу певних обставин провела депіляцію посеред циклу, ситуація із запаленням і вростанням повторилася, при чому до жаху аналогічно...Задумалася...Старалася нарити інформацію в неті щодо цього, але чіткого підтвердження не знайшла...Можливо це співпадіння, може дуже індивідуально і тільки в мене, але я вже для себе вирішила надалі все робити чітко і по графіку:girl_cool: