Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. ivory

ivory New Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

дівчата, чула таку думку, що при частому і постійному використання епілятора, волосся стає менше, воно робиться більш тонким та ослабленим. Це правда?
    І ще - порадьте щось, щоб не так вростало шкіру? пілінг не допомагає :sad:

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

може час від часу бритвою. я так роблю і волосся не вростає.

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я теж раніше жалілася, що мені зовсім не допомагає скраб від вростання, допоки мене не спитали, а як часто я роблю цю процедуру, я була впевнена, що два рази на тиждень- це більш, ніж достатньо, а коли спробувала шодня проблемні місця скрабувати морською сіллю дрібного помолу, зрозуміла, що регулярний пілінг таки добре допомагає:)) А в купі із зволожуючим і заживляючим кремом в мене це працює на 99%

4. Андріана

Андріана Well-Known Member

так, правда, в мене тепер взагалі можна ногтями повитягувати, таке слабке, а епілятором навіть невідчуваю:girl_wink:

5. Biryza

Biryza New Member

а що робити влітку, коли епілятор більш ніж необхідний? це ж ноги будуть як у білосніжки, засмаги шкода ((((

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а що робити влітку, коли епілятор більш ніж необхідний? це ж ноги будуть як у білосніжки, засмаги шкода ((((
    якщо пілінгувати і підставляти сонечку - набагато краще і загориш...в мене так одне літо було, що пілінгувалася часто, то мені всі казали - шикарний загар, особливо ніжки:girl_wink:

7. pampararam

pampararam New Member

Дівчата, хтось чув про Лазерну Епіляцію в Каліпсо, на Пекарській 14? Там зараз 20% знижка, так спокусливо... але нічого не чула про цей салон, може хтось таки в курсі?

8. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

До речі, так, теж можу це підтвердити. Ще як варіант- скрабити кавою, в мене тоді навіть відтінок засмаги добавляється, бо сіль справді змиває всю засмагу. Але, треба ще враховувати, що зимою під колготками, джинсами, вузькими штанами ситуація з вростанням набагато гірша, ніж влітку, тому потрібно приймати посилені міри:)

9. WildWind

WildWind Member

Можна кавою, губки є спеціальні, такі з кактуса плетені, воно як солома виглядає, та навіть піском. Хоча то дуже індивідуально. Взагалі для шкіри шкодить після активного пілінгу на сонце, має декілька днів пройти, тоді загар рівно лягає. Я в таких випадках раджусь зі своїм майстром по депіляції що робити, бо ви собі можете шкоди наробити.

Я ходжу в той салон, про те, що там роблять лазерну епіляцію не чула. Але сам салон і майстри мені там дуже до вподоби.

10. ivory

ivory New Member

чула, що появилась нова модель епілятора, яким можна користуватись у воді. Щоправда, дорогий він... :sad: Хтось же користувався? чи зручно? чи зменшує відчуття болю?

11. Selfish

Selfish New Member

лазерна епіляція?наскільки це ефективно

я більше 10раз була на лазерній епіляції а результату немає!в інтернеті пишуть що для ефекту потрібно до 8раз

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: лазерна епіляція?наскільки це ефективно

брешуть))
    я вже 5 років ходжу - і результат є... з кожним разом інтервал більший між процедурами, роботи менше.. але.. все залежить від вас, особливості вашої проблеми і її причин...

13. La esposa

La esposa Moderator

А хіба лазерна епіляція - то не "назавжди"? знаю ще, що залежить від відтінку волосся, з темнішим кращий результат

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

назавжди Ірусь))
    я роблю на обличчі, в тих місцях, де робили - воно більше не росте, зато "мандрує" по обличчі))) от поки не випалять усі усі цибулинки - доти й ходитиму... власне тому і зменшується інтенсивність вже росту, рідше ходжу (починала щомісяця, зараз - раз на 4 місяці), кількість імпульсів істотно зменшилась...

а в зоні бікіні, пахи - там легше, бо зона росту обмежена)) плюс після гоління воно грубше, густіше, практично все виростає, тому зараз процедури його більше забирається

15. Lana Lypneva

Lana Lypneva New Member

А я от недавно начиталась в інтернеті про шугарінг і спробувала. Результат хороший - шкіра гладенька і подразнення у зоні бікіні майже не буває. Тільки один мінус - трохи марудна справа. Треба зварити той сироп правильно (якщо переварити затвердне і буде цукерка, якщо недоварити - не буде чіплятись до волосинок)та й поки руку не наб"єш сама процедура багато часу забирає:8:

16. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я чергую воскову депіляцію і бритвочку, результатом задоволена, нічого не вростає.Після воскової - 3 тиждні чистого спокою. :girl_dance:

17. ivory

ivory New Member

дівчтата, може хтось чув чи пробував. Є така настоянка із молодих горіхів, кажуть, що якщо її наносити на проблемні зони, то можна позбутися волосся назавжди. Якщо чесно, то я трохи скептично до цього відношусь, але... якщо це реально діє?

18. Lana Lypneva

Lana Lypneva New Member

Дійсно, цікаво чи хтось пробував таке на собі. І що з того вийшло. Я колись бачила олійки, які б мали діяти за таким же принципом. Але щось важко віриться. Якби все було так просто, всі б уже повикидали депілятори і бритви :xaxa: ІМХО
    То чи є хтось, хто експерементував з такими мазюкалками??

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

може то мається на увазі що шкіра стане темно-коричневою і на такому фоні не видно й волосків?!:mocking:
    я чого питаю, маю в селі таку настоянку, то можу привести й спробувати на ногах поки зима і не видно якого вони кольору!

20. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ой,це правда...я той шугарінг 3 рази варила,то переварила,то не доварила,хоча робила все по рецепту...
    шось нема в мене терпіння на ту всю процедуру...так і залишила ту справу.
    може хтось скаже,як то правильно варити?(а то всі по різному роблять,одні за 15 хв.а інші 2 год.варять...)