Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. cooLucia

cooLucia New Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

мені в зоні бікіні після депіляції добре допомагє мазь Алантан плюс. це така супер зволожуюча мазь, вона також допомагає загоювати всякі подряпини, ранки, подразнення (але такі де вже нема інфекції), тобто дуже добре відновлює шкіру. її можна на дуже суху і чутливу шкіру просто так застосовувати. або навіть на сухі п"яти ніг. продається майже в усіх аптеках, ціна десь до 40 грн. але вистачає надовго, мені на всю зону бікіні 1 краплі вистачає, та й не варто багато давати, бо шкіра липка буде.

ось щойно загуглила:

Действие препарата обусловлено двумя компонентами – аллантоином и декспантенолом, которые благодаря своему положительному влиянию на различные этапы процессов заживления потенцируют действие друг друга.
    Входя в состав сложных лечебных и косметических кремов и мазей, он свободно сочетается с любыми ингредиентами. При лечении ран аллантоин оказывает комплексное действие: вначале происходит очищение от некротизированных тканей, затем ускорение процессов регенерации, что обусловлено стимулирующим воздействием аллантоина на пролиферативные процессы. Переносится аллантоин, как правило, очень хорошо. Следует особо отметить, что под воздействием аллантоина раны не только заживают быстрее, но и не образуются келоидные рубцы.
    Второй компонент препарата АЛАНТАН ПЛЮС мазь – декспантенол — является провитамином В5. Декспантенол быстро абсорбируется при нанесении на кожу и подвергается биотрансформации в пантотеновую кислоту. ....Таким образом стимулируется регенерация кожи, нормализуется клеточный метаболизм, увеличивается прочность коллагеновых волокон.

Лікування різноманітних ран, таких як: подряпини, невеликі рани шкіри, тріщини. Лікування опіків - сонячні опіки, а також опіки від радіо-та фототерапії. Догляд за сосками під час годування груддю. Запобігання опрілостям у немовлят. Догляд за подразненою шкірою.

ну і так далі. то в все в неті є.

2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Привіт! Дівчатка! Дуже рада. що знайшлась така тема в нашому форумі, бо проблема оволосіння є актуальною для мене :sad: Хочу поділитись з вами своїм досвідом і почерпнути щось нове від вас... Депілятором користуюсь більше 7 років, ще зі школи. В мене темне густе волосся, бритвою навіть не ризикую, бо з щетиною потім не справлюсь. Депілюю повністю ноги і лінію бікіні частково. Нещодавно мама привезла з Канади депіл. крем, то ефект був короткотривалий, тому я вирішила не розслаблятись і діяти рішучіше. Місяць "тероризувала" Б"юті за віск, ніяк не завозять (комплект для домашнього використання з олійкою, що вповільнює ріст волосся виходить десь 100 грн). Купила віск від Veet в баночці, поки що дуже задоволена. Пацьканини правда багато, але як на мене болить менше і я змогла зробити ним глибоке бікіні. що ніколи не вдавалось депілятором. Тепер чекаю як буде відростати.
    Підкажіть, де придбати бязь для воску,чи можливо її можна зробити в домашніх умовах, бо мені трапляються смужки лише паперові, або папір-бязь.
    На рахунок лазерної... взнавала- ноги повністю 1750 грн-сеанс, потрібно 10. Недолік майже рік це робити, невивченість процедури повністю, страшно робити коли на тілі багато родимок.
    З депіляторів, можу порадити, якщо є досвід користування, купувати ті в яких більше щипців, для швидшого результату.
    Я для себе обрала віск, надіюсь, що при регулярному користуванні, волосся поступово "сконає":girl_in_dreams:
    Такі мої депіляційні справи, дівчатка, надіюсь, що для когось ця інформація буде корисною і чекаю нових дописів від вас ;)

3. Biryza

Biryza New Member

і я поділюся: користуюсь епілятором уже кілька місяців, волосся в мене тонке і не густе, на ногах залишається багато обірваних, які через прау днів виростають і відчуваються на дотик, ті що епілюються потім багато вростають, короче не дуже весело, всеодно потрібно проходитися станком час від часу щоб обірвані забрати, а потім виколупувати ті що вросли, скраб не дуже помагає, та й тим більше влітку як будеш багато скрабуватись - ноги білі будуть (((
    а от під пахами для мене просто супер !!!!! спокою на два тижні )))) якщо придивитись то також залишається пару обірваних волосинок, але вони світлі і майже не відчутні на дотик ))) зону бікіні попробувала тільки раз і добре що мені вистачило розуму не робити глибоке бікіні. подразнення було страшенне, зійшло аж коли почали відростати волоски, навіщо мені тоді така епіляція? тому все дуже індивідуально !!!!

4. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Десь на сторінках цієї теми хтось з дівчат радив купити бязь в магазині тканин і нарізати собі полосок для воску, я так і зробила, дуже класно і менш болючіше, ніж тими напівпаперовими

5. Excite

Excite Active Member

Привіт! я користуюсь епілятором Браун сілк епіл 5 років і не змінюю його на станки. Роблю лазерну епіляцію над верхньою губою (вусика), вже пройшла 8 разів(боляче,але результат цього вартує) одна процедура займає 30 хв.

Останнє редагування модератором: 8 Серпень 2010
  6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

губа 30 хв??? щось дуже довго

я нарешті здійснила мрію - зробила лазерну під пахами! так от під двома руками (а в мене там не кілька волосків) зробили за хвилин 10-15. В той салон ходжу вже 5ий рік, тому якістю задоволена.

Останнє редагування модератором: 8 Серпень 2010
  7. Excite

Excite Active Member

Я перепрошую, бо не так написала. мала на увазі електроепіляцію, коли косметолог наносить спреєм рідину для того, щоб губа затерпла і видаляє волоски. Два дні губа виглядає підпугшою. і так ще три рази і позбудусь волосся назавжди.

8. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчатка! Підкажіть, ви коли наносите гарячий віск і клеїте смужку, то відразу віддираєте, чи чекаєте, щоб віск застиг? Бо я віддирала одразу, але деякі волоски могли залишатись, то я засумнівалась, можливо щось не так роблю... Дякую ;)

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і скільки триватиме ефект, що пообіцяли?

10. Darcy

Darcy Well-Known Member

11. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Наношу віск, приклеюю полоску, добре прижимаю її рукою до шкіри і зразу відриваю. Прослідкуйте за рівнем кута під яким вириваєте, волосся і віск в мене залишався на шкірі, якщо випадково зроблю більший кут відступу від шкіри, тобто відривати мені найкраще виходить, коли ближче до шкіри

12. Rona

Rona Мама-йожик

сьогодні ходила на глибоку депіляцію зони бікіні :girl_emo:
    нєпєрєдаваємиє ащющєнія :girl_crazy:
    але майстер супер, сподобався результат

13. Smorodynka

Smorodynka Member

14. orysja

orysja New Member

У мене таке ж запитання як і у смородинка.

15. pampararam

pampararam New Member

і мене цікавить ця інформація

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Привіт! Я збираюсь зробити лазерну епіляцію - глибоке бікіні. Скажіть, будь ласка, якщо в мене в цій зоні є родимка, я можу робити епіляцію чи ні? Будь ласка, відгукніться, хто знає. Дякую.

16. altari

altari New Member

Приймала гормон.таблетки І над губою тепер ростуть вусика!Вони маленькі,але темні.Плюс до того там ще пігментні плями!В мене комплекс..Салони дорогі.Що робити?Ноги заростають за місяць(повільно росте)після епілятора.То саме під пахами.Так не буду ж я епілятором над губою брити(щоб не росло ще більше)

17. Biryza

Biryza New Member

altari, я не спец, але то напевно в салон треба. . .

18. sofcja

sofcja Member

можна пінцетиком вищипувати або лазером видяляти. якщо короткі і не дуж грубі, то спробуйте перекиссю чи лим.соком висвітлити...
    але першочергово треба відвідати ендокринолога! ясно що то від гормонів, але то велика проблема і сигнал вашого організму. лазерне теж не всім можна, та й відростає...

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

а може хтось пробува шугарінг?! я ніяк не відважусь спробувати:girl_spruce_up: кажуть що менш болюче навіть в найчутливіших зонах... його ще арабською епіляцією часом називають.
    http://www.youtube.com/watch?v=EI6Hqhkgwto

19. altari

altari New Member

Я в ендокринолога була,аналізи здавала,усе ОК,Я довгий час приймала(і то даремно!)клостилбегід,може то від них?

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Я в Синево здавала аналізи на інші гормони(гінекологія)-теж усі в №.

20. sofcja

sofcja Member

значить точно або лазерну або щипчики, хоча оптимально воском видаляти - але! то дуже! болюче раз, при мінімальних проблемах з судинами - можуть капіляри потріскати, дефект жахливий - два! і синячки можуть бути - три! шкіра ж дуже ніжненька там.