Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Видалити небажане волосся - легко!

Щось в нас багато однакових тем.
    Продовжувати тему прошу ТУТ.

2. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

А для чого Ви дублюєте одні і ті ж дописи в різні гілки, можна поцікавитись?

3. Fleur

Fleur Well-Known Member

Вибачте якщо вийшло дублювання, спочатку прочитала цю тему і написала свою думку про лазерну і воскову епіляцію. А от сьогодні натрапила на тему "Видалити небажане волосся - легко!", там піднімалось питання що до самостійної воскової епіляції, а також щодо застосування депіляторів от і вирішила поділитись власним досвідом.

4. бусинка

бусинка New Member

mariana, ого, ну і ціни! Я ходжу в Естет-центр (пошукай їх сайт в неті), над верхньою губою 150грн

5. Zajka

Zajka New Member

Скажіть хтось, а вище коліна ноги хтось голить?

6. Mariana

Mariana Well-Known Member

Wе ціна за верхню губу і підборіддя - ціни на сайті www.lazer-l.com.ua

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

я робила лазерну на бікіні 4 рази, через 2 роки ЖОДНОЇ різниці нема, може то якийсь лазер був тоді ще не такий потужний - нам же все б у з європи везуть?
    А! ще одне... волоски після лазера випадають на протязі тижня а не зразу як я колись думала... і не йдіть в колготках на цю процедуру - такою макаронною походкою я більше ніколи в житті не ходила - волоски ніби заплавлені, залазять в колготи і при хотьбі ви їх дьоргаєте - дуууууууууже неприємно!

• Подобається Подобається x 4
  8. Zajka

Zajka New Member

Дівчата, я правда не знаю шо робити, колись була мала-дурна і поголила ноги, і знизу колін і над ними, а тепер не знаю шо робити:girl_cray:
    Всі кажуть, що голити можна тільки нище колін???

• Подобається Подобається x 2
  9. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

і у мене така ситуація, як у тебе зайка! ну нічого страшного що вище колін ,просто довше часу треба на депіляцію, але шо вже поробиш. я вище колін роблю так швиденько, наче філіровку)

10. loreniya

що значить можна? дуже б то гарно виглядало - внизу гладкі ножки вверху пухнасті шортики... якщо треба то брити!!! чи воском...

• Подобається Подобається x 1
  11. VIKI

VIKI Well-Known Member

Ну звісно мало хто голить ноги вище коліна; якщо у вас там був буквально пушок і не надто багато, то можете спробувати депіляцію воском, особливо, якщо брили всього пару раз. В такому випадку є шанс повернутись до початкового стану, ну чи хоча б наблизитись до нього. В іншому випадку я би теж радила депіляцію воском, але це залежить вже від вас, потерпите ви чи ні :confused:.

12. loreniya

ми жінки по-моєму все потерпим... головне як питання поставити:girl_cool:
    щоб віск, чи епілятор менше болю завдавав шкіру потрібно натянути, щоб вона за волосками не тягнулась...
    Під час місячних мене нічого не боліло при депіляції... а в середині циклу ДУЖЕ боліло... і в моєї подружки також - може це ми собі так придумали, а може щось в тому є...
    правда в салон з місячними не підеш... так що хіба самому... А під час вагітності мені взагалі депіляція не болісна в любий день. :girl_bye2:

13. bora

bora Well-Known Member

Ви його за щось карали?:haha: Будь-хто верещав би)) Бо в мужчин таки довгі волоски, а епілятор застосовують до волосся НЕ ДОВШОГО за 5 мм)

14. Orman

Orman Модератор-бомба

еее та шо йому зробиться! Я своєму також продемонструвала (на ньому) - а йому по-барабану - не боліло.

15. Zajka

Zajka New Member

Дякую за поради, але ще хотіла дещо запитати.
    А якщо воском, то можна самостійно вдома, чи потрібно йти в салон(чесно кажучи воском ше не пробувала, але чуло за воскові смужки???)

16. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Дома можна,але попередньо хочаб раз підіть в салон подивіться як то робиться. Не знаючи можна нашкодити!!!
    А смужки дуже дорого і не дуже ефективно

17. Zajka

Zajka New Member

Добре, а в який салон можна піти?
    І, що можна купити замість смужок?

18. loreniya

замість смужок віск в баночці, наприклад я маю VEET. баночка ставиться в мікрохвильовку згідно інструкції на певний час і потужність /або в гарячу воду/, потім є спеціальна лопаточка, нею треба його помішати, якщо температура гуд, то з"явиться напис на лопаточці. Тоді тонким !!! шаром наносим, прикладаєм смужки тканини /там в комплекті ідуть/ і ... коротше тут саме складне - різко і проти шерсті віддерти...
    важко накласти віск тонко, тому на другий раз купуватиму віск з роликовим аплікаторм /щось типу антиперспіранта система/
    в салон я ніколи не ходила, але їх зараз маса - ідіть де найближче...

• Подобається Подобається x 4
  19. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

о нє.. віск це для мене шось страшне! я собі приклеїла то мало не здуріла поки здерла. .іншу ногу так і не відірвала.. змила під водою теплою і давай своїм депілятором

20. loreniya

головне різко... бо як помалу віддирати то якесь самокатування виходить...