Депіляції, ґрумінґ тощо

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nightingale, May 23, 2007.

1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо

odree, дякую за відповідь, а то я почала хвилюватися, що мені чогось не розказали :) Я робила епіляцію і тоді, коли був поганий гормональний фон - у мене зайве волосся почало рости на обличчі:girl_cray: з таким не походиш...
    dollichka, це я вам хіба в пп напишу про свій досвід.

• Подобається Подобається x 2
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Видалити небажане волосся - легко!

Щоб вищіпати зону бікіні пінцетом то треба певно днів два сидіти. Скільки подруга щипає бо я вже сама тою ідеєю загорілася

3. Сянька

Сянька Well-Known Member

В мене пішло десь півдня на ту процедуру з пінцетом, але ефект був дуже класний, правда десь за 2 тижні почало вростати волосся і пішло подразнення :girl_cray: . Тепер часу не трачу і брию бритвою на депіляторі (та що для зони бікіні), бо від звичайної бритви страшні подразнення, а від тої нема:girl_curtsey:

4. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Я думаю що точно таке "задоволення" розтягнуте на години....але результакт - 2 тижня моря, жодного лишнього волоска!:girl_cool:

• Подобається Подобається x 1
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

ото порадьте якусь хорошу жіночу бритву для лінії бікіні... епілятор в мене є(не користуюсь, бо зявляється купа прищів на ногах, щоб не робила) в комплект до нього і мала бути така бритва, але я не додивилися(ще давненько купляла), її очевидно хтось свиснув ще до продажу...
    просто вже так надоїло на морі з тими кремами бацькатися - не завжди на то є умови і час:)

6. Princess

Princess Well-Known Member

ну якщо перший раз - то реально довго, і досить боляче, волоски там досить грубі (але ЗНАЧНО менш боляче, ніж епілятором, в будь-якому разі).
    а потім - після душу пару хвилин на ті волоски, які встигли появитись, не так вже й напряжно :) все-рівно трохи вростає, але набагато акуратніше! але в тому районі я не все так вищипую, тільки по краях :)
    ноги - епілятор, волосся трохи вростає, але з пілінгом/скрабом цілком терпимо справитись
    пахви - теж епілятор, практично нічого не вростає, зато вигляд мені подобається без чорних цяточок волосся!!!
    епілятором головне не запускати (якщо довго пропустити, то буде як перший раз, а це - :suicide:), але водночас я раз на пару місяців використовую бритву, мені здається так менше вростає

• Подобається Подобається x 4
  7. Ксеня26

Дівчата!! а може хто чув про лазерну епіляцію у Львові???
    приїхала моя знайома з Києва..каже що там то дужжжже популярна процедура!! А як з тим справи у Львові?

8. Victi

Victi Well-Known Member

Дуже активно обговорюється на одній з гілок "Естет-центр". задайте пошук.

А щодо бікіні і пінцета - то я теж такий спосіб використовую. І не так то вже довго. Відростає не все зразу, а потроху, тож через день-два кількахвилинна процедура - і я красуня. В мене епілятор старенький дуже, без насадок, до нового руки не дойшли ще. Певно простіше то робити епілятором з насадкою. А от кремів ніколи не використовувала і не буду.

• Подобається Подобається x 3
  9. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Дівчата, а скажіть-но мені, темній - щоб волосся не вростало, скрабом треба користуватися до чи після гоління/вищипування волосся?

10. odree

odree Well-Known Member

на другий день (після)

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата пишу запитання на яке чекаю хоч якоїсь реакції коментарів думок досвіду. сьогодні прочитала що деякі дівчата без проблем роблять епілятором бікіні тільки перед тим намочують ватку у лідокаїні проходяться тим по потрібних місцях чекають щоб висохло і впред. Ви чули чи пробували щось подібне бо я вже задумалась

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата напишіть хоч щось

13. Ксеня26

Грильяжанко! Я вперше чую що лідокаїном мажуть лінію бікіні:girl_spruce_up:, хіба він так щось дає? мені здається, що він лише діє тоді, коли роблять укол...хоча я не медик, і не можу стверджувати на всі 100%. Не бійтися...зробіть собі епіляцію, потім щороку будите робити, і нічого вон:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:о сильно не болить!! результат того вартий!

14. kitka

kitka Well-Known Member

Та що писати:girl_in_dreams:, треба пробувати. В принципі, є якась логіка в тому. Боліти би немало. Бо он в зубного інколи тільки десну зверху мастять, як молочний зуб виривають. Я сама вчора як це прочитала, то задумалася, які ж винахідливі дівчата. Питання в тому, чи буде то боліти, як анестезія відійде:girl_in_dreams:.

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про лідокаїн - мені раз в стоматолога замість уколу попшикали лідокаїном. Ефект хоч і такий самий,але таки знеболює. Гірше думаю він нього не буде. (лідокаїн входить в ті мазі, які втирають дікам коли зубки ріжуться)

16. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Я зробила під руками (в мене звичний епілятор без прибамбасів) - мама рідна:girl_cray: і лід прикладала і дні десь 2 відчувала. Треба було продовжити, а мене не вистачило на наступний раз поголила станком. От тепер не рішусь ніяк. А лідокаїн - це ідея.

17. kitka

kitka Well-Known Member

Тобто Ви то робили наживо:eek:??? Однако...

18. Olma

Olma Well-Known Member

Я під пахами роблю тільки депілятором.
    І скажу по секрету - мій чоловік тоже :girl_crazy::girl_cool:
    Він ненавидить волосся, тому в мене позичив. Я казала - не витримаєш, а він, на зло мені певно, витримав :girl_haha:
    Лінію бікіні - теж депілятором, але вростати почало, то тепер бритвою. Подруга казала, що щоб не вростано найкраще чередувати бритву з депілятором. До речі, депілятором болить тільки перший раз.

П.С. Можете порадити якийсь новий депілятор? Чоловікові мій впав і розбився на днях :sad:

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ну що пробувала я той лідокаїн-як боліло так болить. Може то тіко мене не бере?

20. Сянька

Сянька Well-Known Member

В мене коліжанка теж пробувала лідокаїном пшикати ноги, нічого не помогло! Вона взагалі не може користуватися епілятором, каже, що дуже болить, думала, що лідокаїн поможе. Я десь чула, що дія лідокаїну поширюється тільки на слизові облонки:girl_in_dreams: