Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо А хтось робив лазерну епіляцію зони бікіні? Поділіться як воно вам? Де? Скільки коштує? Дуже хочу, але боюсь.... :ninja::ninja:
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Та... Але хотілося б почути про ше якісь салони крім Перлини... Ну і ціни також..
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо А що ви думаєте про той новий засіб від небажаного волосся - крем Bioxet? Його зараз активно рекламують по телевізору.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Читала в неті, там офіційна сторінка є. Ніби так нічо. Цікавила ціна, але ніде знайти не можу...
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Я вже другий місяць як перейшла на віск. Купувала баночний, сьогодні касетний. Побачимо що з цього буде. Яле я нарадітися не можу, і чому я того раніше не спробувала. Боляче тільки перший раз. Потім нормально. Навіть бікіні пробувала. Все просто супер. Дуже задоволена.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо А я зробила лазерну епіляцію. І зараз дивлюся на свої гомілки, волосячко знову повідростало, після 3-х сеансів лазерної епіляції . Клятий гормональний фон І думаю чим мені його краще тепер видалити :confused:, крім воску, бо на нього в мене алергія?:ninja:
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Прочитала сьогодні про цей крем все, що можна. Хвалять, пишуть, що хороша річ. Результати помітні досить швидко, але остаточно позбутися волосся можна десь за 8 місяців. Дуже заманливо, але й недешево. Коштує десь приблизно 300 грн. Єдине чого я так і не зрозуміла, це чи не починає волосся знову рости після припинення використання. Бо щось не дуже віриться, що можна так просто помастися кремчиком 8 місяців і все, назавжди. Якщо це виявиться правдою, то думаю, здійсниться не одна мрія. Дівчатка, ще ніхто не собі не випробував?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Я придбала в Киеві за 380 грн, у Львові кажуть, дешевше на 100 грн. 4 дня вже як користуюсь А є знайомі які вже 3-й місяць і бачать результати:xaxa: В мене одна надія - це той чудо-крем, бо нічого мої хащі не бере:confused:
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо А от цікаво на скільки часу хватає одного тюбіка крему? Вашим знайомим одного хватило на три місяці? І яку "площу" вони покривають кремом? Бо якщо мастити і ніженьки і рученьки, то мені здається треба буде як мінімум раз в місяць розкошелюватись.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо там проблем з придбанням немає:xaxa: - на роботі бере, на руки та ноги має на 3 міс хватити. Побачу по собі (я тільки ноги мучаю, поки що). Самій цікаво, можливо хтось з "місцевих" вже довше ніж я користується?
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Дiвчат, привiт! Я вже користуюся 4 мiсяци кремом BIOXET - дуже задоволена. Користуюся пiсля видалення воском (мiсця - зона бiкiнi, ноги, руки). Спочатку пiсля першого видалення воском в мене волосся на 3-4 день вилазило, а зараз через 3 тижднi. Я користуюся 2 рази на день. Ще коли не було реклами в Украiнi, я вже знала про цей чюдо-крем, - менi моя подруга що живе в Туреччинi порадила. Вона доречi вже майже рiк користуеться i выдаляэ волосся 1 раз в 3 мисяцi, доречи i кiлькiсть зменьшiлась бiльше чим в двiчi, i стало тоненьким. Ирина позровiла iсторiю цього крема, казала що чоловiк який винайшов формулу зараз став власником компанiii в 200 млн долларив на рiк (i це за 8 рокiв починаючи з 0-ля, вiн був з дуже бiдноii родини i дуже захоплявався ботанiкою та лiкувальними травами), ще цей крем вже став лiдером в багатьох европейских странах (ну я ще провела маленьке дослiдження - так що впевненна що це варто грошей. Навiть якщо волосся зовсiм не зникне, то його хочаб треба буде видаляти не так часто - а це, повiрте, вже вирешення половини проблеми! :ninja:
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Може це смішно, може не актуально? Але знайшла і таку інформацію: [Мятный чай поможет женщинам с гирсутизмом] Несколько кружек мятного чая в течение дня в состоянии избавить женщину от проблемы гирсутизма, то есть от повышенной степени оволосения на различных участках тела. Проведённые исследования показали, что мята обладает некоторыми свойствами, которые способны бороться с проблемой повышенной оволосатости при небольших степенях её проявления. Исследования показали, что при определённом цикле употребления чая из мяты (две кружки в день в определённые дни менструального цикла) у подавляющего большинства женщин наблюдается некоторое снижение тестостерона в крови, происходит увеличение количества женских гормонов. Сильно большого падения количества тестостерона замечено не было. По этому утверждать, что употребление чая мяты является на 100% избавлением от проблемы повышенной волосатости пока ещё рано. Во всяком случае, некоторый эффект наблюдается. Стоит отметить и тот факт, что для данных исследований использовались не сильно большие дозы мяты, поскольку известно, что при большом количестве принятия мяты внутрь, она может нанести организму вред. Напевно, до наших кремчиків п*ємо чайочок із м*яти.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Дівчата а в цього крему немає побічних ефектів? І не заню може цю тему вже піднімали але як ви боретесь з рослинність над верхньою губою Бо воскові полоски щось мені не дуже.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Лазерна депіляція, але ще не до кінця завершила. По ідеї ще останній раз маю йти видно, що менше росте дочекатися не можу результата
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Дівчатка, хто де бачив BIOXET? А то я по аптеках дзвоню - ніде немає
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Тільки запитала, тепер сама знаю де - http://www.deltamedical.com.ua/ru/Bioxet/ тут де можна купити в кожному місті.
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Мені теж не дуже. Тому зробила лазерну епіляцію, ефект від неї найкращий, але через 3-4 місяці деякі волоски починають відростати знову, особливо світленькі:p, роблю знову лезер, то я вже в цьому місяці 14 раз зробила корекцію на обличчі, відчуваю, що то ще не останній раз. Ніяк не можу зрозуміти чого воно росте?! В мене таке враження, що я його непозбудусь ніколи. А ще не знаю, чому всюди пишуть, що лазерна епіляція безболісна, болить щей дуже
Відповідь: Депіляції, ґрумінґ тощо Теж зайшла на той сайт. Тре йти в "Знахар" там завжди все найдешевше, він біля Добробуту