Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

1. Komashka

Komashka Active Member

Відповідь: Видалити небажане волосся - легко!

На що кинути лінк? На мій компютер? Книжка вордівського формату, принесена з іншого компютера. Та не тра як то кажуть то не тра...чи я наполягаю

2. Поно4ка

Поно4ка Загублений

Видалити небажане волосся - легко! - спірне твердження:8:
    З проблемою зайвого волосся борюсь давно і поки що майже безрезультатно:aggressive:
    одну ділянку прибираю лише воском.
    все інше,крім ніжок - в салоні - фотоепіляція - 2 рази робила,результат майже 0:ireful1: перелистала багато ресурсів в інеті,де всі твердили,що після першого разу в середньому пропадає біля 30% - напевно я - виняток:sad: скоро наступний раз йти, незнаю...буду скаржитись...але волосся стало обезсиленим хоча і не дуже.Можливо слід було послухати свого ще одного косметолога і помандрувати до столиці на лазер..
    Може ще хтось пробував, розповідайте, цікаво було би почитати...

3. Крихітка

Крихітка Загублений

епылятором в ынтивних мысцях користуватися не рекомеддую, бо це дуже боляче! краще купи собы хорошу бритву.

4. краля

краля Загублений

знаю я один випадок.. у них ноги вже не для краси голять а для того що "так треба". Це було на пляжі. подруга моєї подруги - француженка, я звернула увагу на пластирі і шрами на її ногах і поцікавилась від чого.. виявилось що від гоління.!. Для чого питається так знущатись над власними ніжками??! , не вмієш тримати бритву то візьми якийсь крем або взагалі з не видаляй!

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Як мене це волосся там, де його не має бути дістало :sad: Я його і кремами, і бритвами, і депілятором, а воно далі росте :sad: А якщо врахувати, що тут літо мало шо не 12 місяців - то зовсім біда :sad:

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я голюся тільки в інтимних зонах, на ногах в мене волосся треба шукати з лупою. Після вагітності виросло 3-4 темні волосинки, але я їх не чіпаю, кажуть як поголити потім доведеться голитися постійно.

• Подобається Подобається x 1
  7. Komashka

Komashka Active Member

В мене в інтимних місцях після бритви подразнення тижденьне проходило. Особливо по боках. Це жах, будь-яка білизна тільки подразнювала ще гірше. вже краще триммером. Штука хороша, правда волосся швидко відростає і робиться дуже жорстке. Ходити на воскову? Раз пробувала трошечки...збоку..."вродити" можна...

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

є добрий гель BikiniZone. Якщо користуватись регулярно то подразнення швидко проходить, а то i не з'являється.
    Бритвочки треба мiняти часто i не жалiти пiнки. Плюс розпарити шкiру щоб лезо не дерло.

Додано через 31 секунду
    I НIКОЛИ не бритись на сухо! Це на власнiй дурнiй шкiрi перевiрено!

• Подобається Подобається x 6
  9. Komashka

Komashka Active Member

Koza-dereza, мається на увазі гель в "комплекті" з бритвою чи гель з лопаточкою? В мене десь валяється далеко в шуфляді крем Veet для зони бікіні. Правда там написано, що в "інтимних місцях" не можна...Чудасія якась. Я його так і не пробувала, наразі задоволена від тріммера Braun

Додано через 3 хвилини
    В мене тут історійка була..пішла в салон на видалення волосся з рук (темний пух), ну все красиво, гладенько, без болю (ходила на цукрову). А коханий помітив і спитав "а шерсть де"? :)) Потім та вся краса почала відростати і я почала вбирати одяг на довгий рукав. Так що навіть незнаю чи робити то регулярно чи ні

10. Koza-Dereza

КОмашка, це просто гель пiсля бриття, побрились - i намазали там. Вiн типу лiкує чи що. В маленькому тюбику. Може зараз фото знайду.

Додано через 59 секунд
    http://shop.ccaindustries.com/mivas..._Code=CI&Product_Code=1604fs&Category_Code=BZ

11. Komashka

Komashka Active Member

Дякую. А ви з Гамерики, де ж я його найду:shutup:

12. Koza-Dereza

Я колись писала на iнший Львiвський форум де хтось казав що у вас таке є. Може подивiться по аптеках чи що? Чи по якимось бутiкам? Ну я не знаю де у вас такi штуки продаються.

13. Туся

Туся Well-Known Member

А я маю електроепілятор Філіпс. Як звикнути - то класно. Боляче перші рази. Волосся відростає повільніше після такої епіляції. Вагітним не рекомендую таке робити - чомусь дуже чутливою стає шкіра і болісні відчуття підсилюються. Хоча зараз я голюся - так швидше.

14. Liliya

Liliya Well-Known Member

Одного разу спостерігала як подруга видаляла волосся на ногах воском. Вона купила найдешевший віск, трохи розігріла його долонями і наклала його на ногу. Коли з ванної кімнати почали доноситися нероздільні і незрозумілі звуки, моя цікавість не витримала – пішла до неї. Важко словами передати те, що я побачила і ПОЧУЛА!!! Дійство проходило над ванною, однією ногою впершись в стіну, подруга з найжахливішою гримасою та сльозами на очах по кускам відривала той клятий віск з розчервонілої ноги.
    В такі хвилини, мабуть, і народжуються трьохповерхові мати – згадувалась і чиясь мама, і тато, і той хто вигадав такий спосіб видалення волосся...

Іншу ногу з широкою полоскою воску вона пропонувала відрубати...

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 1
  15. Sashen’ka

Sashen’ka Active Member

:) Nightihgale в мене до вас питання. Який з цих способів ви випробували на собі, і чи сильні у вас були проблеми із зайвим волоссям. І як швидко це вам допомогло.
    Дуже вдячна

16. Туся

Туся Well-Known Member

:D :D :D Сміх крізь сльози :crazy:
    Це я уявила як їй було "приємно"

17. Liliya

Liliya Well-Known Member

Жорстоко, та я трохи не померла від сміху. Буквально валялась у коридорі на підлозі...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. химера

химера Member

Привіт, хочу сказати, що я себе переконала, і пішла на воскову дипіляцію.
    тепер переконую знову.
    результат сподобався, але як себе запхати знов до салону ?????????

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Єва

Єва Well-Known Member

Може, хтось порадить, як повиводити НАВІКИ волосинки на підборідді і шиї (зявились через гормональні порушення)? (Користуватись восковими пластинами вже схарило: боляче!)

20. A_Stella

A_Stella Member

Я користуюсь лазерним. Теж обіцяють що після 8го сеансу волосся не буде взагалі. Поки що нічого подібного. Менше, але все одно відростає. Це залежить выд багатьох чинників. Зазвичай в рекламах кажуть що назавжди, а як приходиш, то повідомляють що як в кого.але принаймі місяць не росте і стає мякшим(слабшим)