День св.Валентина

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Alias, 4 Лютий 2008.

1. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Відповідь: Романтичні цікавинки:)

Я такий сюрприз зробила свому чоловіку на день народження! А під кінець він знайшов 3 надуті кульки (їх треба було лопнути), а в одній з них була згорнута остання підказка щодо подарунку :girl_cool:
    А ще романтично дарувати валентинки зроблені своїми руками. Особливо коли таку валентинку зробив чоловік:girl_in_love:

2. Fechka

Fechka Member

І я так робила! Дуже мило вийшло! Купила ліпучки в сердечка і обклеїла всю квартиру(на парфумах, на дзеркалі, на пінці до бриття,в шухляді де щітки,на горнятку(він стає вранці сам і робить каву) ,в ноутбуці,на телефоні,в туфлях....... Він протягом дня на роботі знаходив і мені дзвонив, дякував!!
    Одного разу я навіть вночі напередодні його дня народження наклеїла плакат в туалеті.:connie_pull-pigtail."УРА! В ТЕБЕ СЬОГОДНІ СВЯТО!!+ПОБАЖАННЯ! Уявіть його вираз обличчя- в ліжко він повернувся дуже задоволений.:girl_claping:..
    А на 30років, я зробила стінгазету з фото.За 9 років їх зібралось чимало.. На фото де він за кермом -підписала СУПЕР ВОДІЙ,На хрестинах-Найкращий кум,на городі-Супер господар,З рушницею-відмінний стрілок,На Помаранчевій революції-Вічний революціонер,на мотоциклі-З тобою хоч на край світу.. Ця газета вийшла наче історія нашої сім"ї ..Всім друзям сподобалась.. а особливо коханому...
    Він також робив мені сюрпризи-ховав презенти, а ще одного разу На Валентина -приходжу втомлена додому.. їсти готувати ой! (Він подзвонив, що буде пізно)! Відкриваю двері а в мене порядочок!Стіл накритий- виходить чоловік усміхається запалює свічку і каже:" ЗІ СВЯТОМ!!:girl_in_love:
    А ще одного разу на моє день народження ,ввечері мене привітав словесно,і повідомив ,що зранку поїде бо нагальні справи,а зустрінемось і святкуватимемо ввечері! Я встала без жодних думок. Поки я приймала ванну ,виходжу і аж Скрикнула.. від НЕсподіванки.. Все в свічках.. пелюстки троянд,,.Стоїть мій чоловік на колінах з квітами і маленькою коробочкою..:girl_in_love: ВАВ! я чуть не впала... Ось такі Ми.. Іноді дуже романтичні,а іноді аж занадто реальні.(гадаю, може він знову щось вигадав як якесь свято.. ,ба ні.. каже" свято буде- я купив шампанське. і все......Та мабуть якби так було на кожне свято то було б аж занадто...та я чекаю на щось нове,бо заради таких моментів вартує жити...

3. Galicija

Galicija Well-Known Member

А я мрію свому чоловікові зробити сюрприз у вигляді польоту на повітряній кулі!...Та краще на його день народження, бо на день св.Валентина холодно:girl_nea: Поки що це залишається мрією, але колись обовязково це влаштую!!:girl_yes:
    В нас ініціатором таких романтичних витівок являюсь швидше я.......Я і віршик на день народження новий пишу, і валентинку з побажанням власноруч написаним, і подаруночки в мене персональні... Чоловік теж вирізнявся чарівним романтизмом, коли між нами було багато кілометрів розлуки довший час.....Такі листи та есемеси виписував, що можна окремим тиражем видавати...А зараз весь в роботі, бо ж татусем став, мовляв, не це тепер найважливіше......А я так сумую за тим часом!!!:umbrage:

4. annnet

annnet Загублений

А в мене є мрія відсвяткувати День Валентина десь в подорожі... Зайти в невеличкий ресторан в іншій країні... вечеря при свіяках, тиха, романтична, місцева музика....