День св.Валентина

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Alias, 4 Лютий 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: День св.Валентина

А у мене також не змінилось ставлення до того дня. Хіба треба чекати до 14-го Лютого щоб зробити щось приємне своїй коханій чи коханому? Я он свому вже купила пару майток нових і подарувала. Он тіко думаю що з розміром могла помилитись:girl_in_dreams:, бо він дуже вже розпазся гарно їсть останнім часом.:girl_cool:

2. Ann

Ann New Member

Я теж нелюблю цього свята. В цей день всі як зомбі ходять. Дівчата ображаються, якшо її хлопець нікуди не запросить... А якщо він фізично неможе? бо на цей день всі столики у всіх кафешках, ресторанчиках заброньовані давно, квитки всі розкуплені?......

3. lerucha

lerucha Member

Я вважаю, що день закоханих має бути святом інтимним: для двох, а у нас він перетворився мало не в національний. Невже не приємно відволіктися від буденних справ, зайвий раз залишитись з коханою людиною наодинці, зробити приємний сюрприз... Адже, які б політичні чи економічні бурі не бушували навколо, кохання було є і буде доти, доки існуватимуть люди.

4. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Перечитала тут дещо і задумалася: невже ви справді так не любите цей день, як пишете. Я не буду розказувати, що обожнюю ДЕНЬ СВ. ВАЛЕНТИНА, але в цей день можна придумать шось особливе і необов"язково ходити по магазинах вибирати найприкольнішу валентинку і ламати голову над якимось сюрпрайзом. Приділіть час лише вам двом-сходіть в сауну з вином, або підіть на масаж, поїдьте на лижі, купіть коханому абонемент в спортзал, а він вам в танц.гурток, і т.д.

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я люблю цей день!! хочемо з коханим десь вдвох посидіти, відпочити, тільки удвох!! Класно , що це неділя цього року!

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я люблю День Валентина, хоч і не приділяю йому шаленої уваги. але для мене то свято, ще один привід провести гарно час удвох з коханим. за буднями ми з часом забуваємо про романтику (чого правду таїти), а тут є нагода пригадати :)

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

о, я цього теж не розумію і не люблю *правда на будь-яке свято теж, але на це особливо). Тут же ж сенс не в подарунку, а в увазі...

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та дитячі то забавки. ;) І суцільна комерція. І нащо придумувати щось особливе саме на той день? У мене квіти вдома постійно. Одні зів*януть, чоловік другі купить. І вечори ми собі влаштовуємо чи дні, коли маємо на це бажання, а не тому, що в календарі так написано.
    Та й не люблю я того, що побудоване на брехнях, а це свято саме на тому й побудовано - на людських вигадках.
    Але як комусь хочеться святкувати, то най святкує. Доволі таке молодіжне свято, як на мене, але радше для певного виду любові, котра людус називається. Для агапе це свято тісне.

Зараз усі свята звелися до витрат та подарунків. За затишок і домашність свята треба боротися.
    Валентина для нас такий самий день, як 8ме березня, тому воно нам байдуже. От день сім*ї цікавіше святкувати, і комерція з ним не пов*язана.

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

Якось раніше (ще у школі) - то було обовязково понакуплювати валентинок - бо так всі робили.
    Коханий мене ніколи не вітав (я його розумію). А я кілька років робила романтичний вечір (можна сказати, що це можна було зробити в інший день, але і в цей же ж теж можна): фрукти, свічки, цукерки, вино,... А тепер не вийде такого сюрпризу - живемо ж разом))
    тому цей валентин (та й мабуть, як і всі наступні) пройде без нічого.

п.с. і ненавиджу, коли мене питають: "а що тобі твій подарував на Валентина, 8 березня, Н.Р. і т.д.?" як захочу - сама похвалюсь!

10. La esposa

La esposa Moderator

оййй, я теж такого не люблю... особливо під час навчання всі питали, і чомусь так соромно було, тепер з себе сміюся :) ну як сторонній людині пояснити, що якщо нині він не стратився на золото-діаманти, то потім мені машину купить? і знову, то не буде урочиста подарункова покупка, а просто внесок в сімейний добробут :girl_spruce_up: чи не це є найголовнішим?

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Приходьте у філармонію 14-ого лютого :) У нас буде вечір танго :)
    Для мене день Валентина був особливим хіба ще в школі,бо то такий ажіотаж створювався-скринька з валентинками,так чекалося,гадалося,хто напише.І то нічого ,що найбільше писали подруги одне одному :D Але я все-одно з приємністю ставлюся до цього дня,бо скількись там років тому власне в цей день мій чоловік перший раз сказав мені слова-люблю. І кожного разу пригадую ті свої емоції пережиття,відчуття,ехххх...

12. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

і я в цей день отримала перше, щире, ніжне і таке довгоочікуване ЛЮБЛЮ:girl_in_love:
    А так, як ми вже сім"я, хочеться просто романтично-еротичного вечора, можна й без подарунків:girl_spruce_up:

13. Solomi

Solomi New Member

в нас так і вийшло декілька років назад

купили машину 12 лютого, і це був і подарунок для обох і великий внесок в сімейний статус

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я , оскільки безробітна, то не маю можливості подарувати свому Сонечку щось супер класне і дороге цього року, тому задумала спекти для нього торт у формі серця і гарно прикрасити. То буде мій перший торт, спечений власноруч :girl_in_love:

15. ysata

ysata Member

А мені подобається це свято, в школі воно мало одне занченя, а в дорослому житті набагато краще) мені здається що це свято можуть оцінити тільки романтики :girl_in_love:
    хочу поділитись (похвалитись) своїм подарунком якиї я зробила сама на день Валентина своєму коханому :girl_blush2:

16. anima

anima New Member

Романтичні цікавинки:)

Напевно у кожного своє уявлення про романтику...
    Що на вашу думку є романтичним? але хотілося б почути щось справді цікаве (вечеря при свічках це стандартно)... скоро ж день Валентина, хочеться щось цікаве і неординарне придумати:)

17. classic

classic New Member

супер, я теж щось таке придумаю цього року ;) валентинка дуже гарна ! і тортик теж!

18. anima

anima New Member

Відповідь: Романтичні цікавинки:)

Пригадалась одна історія....
    Моя подруга коли поїхала з дому на кілька днів, то позалишала по всій квартирі записочки своєму чоловікові(там побажання гарного дня, або щоб він поїсти не забув)
    на мою думку досить мило і романтично

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А мені подобається, коли подарунок до якогось романтичного свята (День Св.Валентина, річниця одруження тощо) ховають десь у квартирі, а пошуки перетворюють на цікавий квест - ті ж записки з підказками, вказівками, бажаннями, виконавши які, отримуєш наступну підказку і т.п. :)

20. Sophistication

Sophistication New Member

А ще можна залишати приємні записки в барсетці чи гаманці чоловіка, в кишенях його куртки або джинсів))