День св.Валентина

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Alias, 4 Лютий 2008.

1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: День св.Валентина

Хай виздоровлює вашщ коханий!!!

2. Alias

Alias Well-Known Member

Дякую:)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Моєму чоловікові повезло більше. Я не ношу на собі ніяких прикрас. :D:D:D
    Нині один зі співпрацівників цікаво пожартував. Почув, що я не люблю всілякі романтичні штучки, сказав, що якщо би я раптом вирішила покинути свого чоловіка, то перше йому повідомити, бо він теж того всього не любить, то може бути a good fit. :D:D:D От чому мені чоловіків найбільше шкода саме у такі дні.

• Подобається Подобається x 3
  4. Юстина

Юстина Well-Known Member

На кожен день я також крім обручки на собі нічого не маю, але часом доводиться "виходити в світ" і щось делікатне одягати. Навіть і за таких обставин вашому чоловікові справді повезло більше.

5. Liliyah Romanova

Маю коралі і бісер. Коралі робила мама або бабця. Інше щось там теж маю, бо дарували. Ну, але трудно. Лежить собі чемно в шкатулці. :)

Додано через 8 хвилин
    Оригінальна фраза.
    Вони прямо слухають. То кобіти колами та зиґзаґами говорять. ;) :D:D:D
    Я хоч вже як себе контролюю в тому, але таки проскакує жіноча натура. Дурні натяки. Який фацет їх може зрозуміти, якщо часом жінка жінку не розуміє також? :D:D:D

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Сміхота тай годі з тим святом...

Я вчора, не навмисне, приїхала додому дуже пізно. Заходжу а моє дитя сидить ледь не плаче (це чоловік мається на увазі) бо я обіцяла приїхати швидше а приїхала так пізно. Ну хіба я винна, що простояла 1.5 години на авто-вокзалі чекала коли накінець приїде той автобус, ну а потім ще година їзди...
    Але коли я зайшла додому то побачила купу бальонів. Це напевне тому що сказала коханому, що святкувати не хочу. На столі мене чекав букет тюльпанів.
    Якраз був час класти дітей спати, ми їх залишили мамі, бо мені чоловік сказав - поєхалі красівая, кататься :D В дорозі ми встигли посваритись за лямпочки на машині, бо виявилось що я знала неправильно а він дуже хотів зі мною посперечатись. Посварились, потім з*їли морозиво з тої самої тарілки і поїхали додому. Я так найкраще люблю. Замовили в ресторані десерт один з двома ложками і файненького його з*їли.

Якби я його мучила щодня за подарунок чи що мусить бути щось спеціальне, то дістала б цілу фіґу з маком, а так ми провели весело вечір. І будь мудрий... :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 15
  7. Liliyah Romanova

Угу, те саме. Сказала, що не святкуємо і подарунка не треба.
    Подарунка не було, не святкували.
    Подивилися фільм "Трансильванія". Гарний фільм.
    Але ми щось дивимося майже щовечора.

• Подобається Подобається x 2
  8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Домовились що ніц не святкаємо, ніц не даруємо.
    Приходжу додому, шик і блиск, вечеря на столі, подарунок на ліжку, ну шо вам сказати, я не чекала, довольна була як слонь:radist:
    І то тоже просила 4 роки зробити романтичну вечерю, все ніяк, а тут йому самому закортіло:) То я йому так і сказала "Ну то вже догодив коханий, ніч кохання тобі гарантована":radist: :radist:
    Вже писала про це це в іншій гілці, але вибачте не можу не похвалитися і я :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Та сама історія, ніц не святкуємо, ніц не купуємо, а він мені подарунки, та й добре так, я гроші зекономила на ньому :D

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Well-Known Member

Оригінальніше, ніж будь-де, "відсвяткували" Д.С.В. у Туркменістані:

11. Alias

Alias Well-Known Member

по ТБ показували як викидали квіти з коробок на смітник, тільки здається в Ірані чи Іраку.А може й помиляюсь.тільки ж шкода , що таку красу знищували і жінок образили....вони там і так за людей не рахуються

12. egoistka

egoistka Well-Known Member

А я не розумію коли в день закоханих всі знайомі и малознайомі люди починають слати смс-ки.. дзвонити і вітати зі святом... я вважаю, що день закоханих - це свято для двох... ще один зайвий привід сказати один одному слова кохання... та провести вдвох вечір...

• Подобається Подобається x 6
  13. Deidra

Deidra Well-Known Member

Знайшла-таки ту темку... правда, вся за 2008 рік :confused:
    Я в 2008 ще й не думала, що можна хотіти святкувати День Валентина :girl_crazy: Ну була та рожево-серцева ейфорія по магазинах, коліжанки якісь валентинки малювали, в офісі сердечка-квіточки роздавали (скажіть, до чого тут офіс?! :8:). Але менше з тим...
    Якось все так повернулося, що наше з коханим весілля припало на 14 лютого 2009 року :girl_in_dreams: Тепер жартуємо, що всі будуть відмічати наші річниці :girl_haha: Єдиний недолік - нам буде важче щось цікавеньке замовити :girl_cray: От сидимо, вирішуємо, "куди? як? і навіщо?" відправитись на наше перше свято закоханих :girl_flirt:

А ваше ставлення до святкування 14 лютого якось змінилося? А що, якщо знайти свій допис двохрічної давності і порівняти? ;)

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я того свята не люблю і не розумію, то все робота маркетологів:) і нажива сувенірних магазинчиків. Взагалі свята типу 8-ме березня,Валентина, якісь трохи принизливі...типу казати "кохаю" і дарувати подарунки, квіти тільки БО ТАК ТРЕБА,бо всі навколи питають,що ти подаруєш і де ти святкуєш?
    мені більше подобається коли це (подарунки,увага, розваги) роблять частіше;) а навіть якщо і рідше ніж якісь свята,але щиро і спонтанно
    колись ще сама валентинки малювала, і отримувала їх багато, ну ...приємно, але всеодно та масова істерія дратує
    Минулого року чоловіку казала,що не святкуємо і нічого не даруємо, але отримала шикарний подарунок...приємно те,що в той же день поїхали в Словаччину на лижі і не бачила тієї всієї червоно-рожевої мішури
    памятаю один гарний день Св Валентина, десь 4 роки тому, святкували золоте весілля бабці і дідуся, то вони й поняття,коли одружувались не мали,що є таке свято:)
    що буде цього року? мабуть гарна вечеря і ми двоє (уявила і подумала, а може і не погане свято...)

16. SPRING

SPRING New Member

незнаю чому,а я дуже люблю це "свято",воно таке романтичне...:girl_in_love:, в магазинах стільки всяких прикольних штучок:girl_in_love:

17. Elichka

Elichka New Member

У мене критичне ставлення до цього дня!!!
    Я вважаю, що жодне число, жодна дата не може свідчити про "надпрояв" власних почуттів...Дата, як дата...Якщо почуття справжні, то не потребують "рамок", "вимірів", і "вимушених" подарунків...Не люблю коли пари переграють на публіку, і дуже тішаться цьому святому дню))))))))))Ходять там з рожевими ведмедями, трояндами, відкритками...Це настільки банально, що мене аж верне...
    Звичайно я непроти десь піти, гарно провести час, приємно поспілкуватися, отримати букет квітів, але я вважаю що заслуговую такого більше, а ніж 1 раз в рік!!!)))
    І ненавиджу, коли мене запитують таке: "Ой, підкажи, що це купити коханому на День св. Валентина"!:girl_devil:

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я в це свято не роблю нічого такого аж, бо справді, то не є щось особливе, тим не менше завжди своїми руцями щось роблю і максимум якусь дрібничку купити можу. Не вважаю, що це свято варто ненавидіти, але й любити фанатично теж. Є воно - чудово, чом не використати? Зрештою, просто так - звісно приємніше, але важче виділити час, а тут цей день служить як нагода.

Може думки в мене такі, бо зараз вчуся використовувати усі знаки життя чи повороти долі, чи можливості. Не виходить завжди, але - життя все ставить на свої місця само. Коли хочеться, а нема - завжди на файно вийде, коли не хочеться а є - теж треба вміти скористатись. Кохайте і будьте Коханими!

19. Deidra

Deidra Well-Known Member

Я так казала, коли не хотілося нікому нічого дарувати :girl_spruce_up: А тепер ТАК ХОЧЕТЬСЯ :girl_claping:
    Частіше, але на Валентина ні? Чи я щось не так зрозуміла? Навіщо зациклюватись лише на Дню Валентина? Але і який сенс його ігнорувати?!
    Власне!!!
    А вам шкода? Най би собі тішились :) Чим тільки люди не тішаться :girl_crazy:
    100% - і на день св.Валентина, і в будь-який інший день :girl_claping:
    +1000000000000

20. Liliyah Romanova

Мине святкуємо. Просто до самого святого воно ніякого відношення не має. Та й оскільки обросло все поганськими звичаями радше, Католицька Церква викинула з календаря ім'я цього святого.
    Ось, посилання на два мої дописи:
    про Валентина
    про любов подружню.

А в принципі, думка моя не змінилася. Не люблю, коли мені накидають усілякий примітив, особливо по радіо, як почую, "що я хочу на валентина", то мені недобре. :confused: