Відповідь: Декупаж, декор, ікебана тощо... Пришпильно. :xaxa: Історія розповідає, що колись ноцники (горшки) були рідкістю, а тому їх тримали на видному місці й показували гостям. При тому вони могли ще й бути з цінних металів та оздобленими. Так що об'єкт такий нічого.
Відповідь: Декупаж, декор, ікебана тощо... щойно завершила, ще не полакований...вже невтрималась... вибачайте за якість фото і бардак...
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Вже маю чим похвалитись: на майстер-класі всі матеріали давали, тому робили на якомусь спеціальному кусочку картонуу таку собі картинку. А взагалі-то, просто вчились правильно наносити клей і правильно тримати пензля А ще я зразу собі прикупила клей, пензель і серветки - мабуть оформлю звичайну скляну банку. Во!
Відповідь: Декор, ікебана тощо... Попробувала я себе вперше в техніці декупажу. це був подарунок купила сувенірну тарілку, а коробки подарункової не мала, от і вийшла із ситуації ,
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Не можу знайти декупажно-вихваляльної теми(якщо таки є, то плз перенесіть) Тому мушу повихвалятися тут, бо мене гребе не по-децкі Нарешті дійшли руки задекорувати старі малюнки, вирішила зробити в одному стилі. Це два з них, два будуть пізніше. А це задекорована картина в коридор, на ній ще мають бути гачки під ключики. Черговий горщик, на ньому випробувала кракелюрний лак.
Відповідь: Декупаж подарунки дідусеві. Оформлена пляшка шампанського морська тема, бо ще була "золота рибка"з шоколаду та скринька для дрібничок з сімейним фото ,
Відповідь: Декупаж Моя декупажна вихвалялка - різдвяна свічка Робиться надзвичайно просто - простіше ніж декупаж на інших матеріалах.
Відповідь: Декупаж декупажила я..ліпше би не бралася..там де мастила спочатку клай, а зверху ставила салфетку - вс ок...де по салфетці пензликом з клеєм - пухирці, пухирці.. капці..нє, клей то не моє..
Відповідь: Декупаж Інсоленс, дуже класно вийшло! Дівчата, поясніть для чайника. Основу для декупажу треба грунтувати? Чим? І яким лаком потім покривати? Може хтось має мк для початківця зеленого?
Відповідь: Декупаж Я хоч сама ще чайник, але роблю так - на білу основу не обовязково, а от для для скла, прозорого пластика добре акрилову світлу фарбу, мені найбільше подобається біла. Робила на срібній - не то... Акриловий лак - матовий або глянцевий. Продається в маленьких баночках В арткрамничці "на розлив" 12 грн.
Відповідь: Декупаж Під "грунтуванням" мають на увазі покрити будь-якою білою акриловою фарбою (тобто раніше я купляла для скла, і грунтувала нею все і дерево, і пластик, і скло, можна і 2 рази, якщо засильно розвели водою фарбу. Щоб було чітко видно мотив з серветки. Експериментувала з кольоровими фарбами - не тот компот. А лак, будь-який на водній основі.
Відповідь: Декупаж Ну перфекціоністам можна і спеціяльним клеєм , а можна і пва, розвівши його трохи з водою, якщо дуже густий. Мала честь пробувати і спецклєй, на запах і смак колір нєт нікакой разніци.
Відповідь: Декупаж ПВА розводите 1 до 1 і буде вам щасття . А спец клей хороший тільки дорожчих фірм, дешевий конфліктує з деякими лаками. Поверхня буде липка або якщо захочите кракелюр робити то також може не вийти гарних тріщин.
Відповідь: Декупаж Надивилася я ваших робіт, захотілося спробувати самій. Ось так тепер виглядають мої скляні баночки для солі і цурку. Щоправда, ще не полакувала їх, завтра куплю лак і буду завершувати. [