Відповідь: Дефіле на пляжі Катю, то купальник моєї мрії!!!а де ти його купувала і за скілкьи??і які ще є кольори???
Відповідь: Дефіле на пляжі Придбала якось купальник з широкими зав"язками на шиї.. Як вечірня суконка прямо))) Тоді на то мода почалась. І все добре доки не виходиш на сонце. А після того товстелезні білі смуги хочеш-не-хочеш залишаються. Нє. таки чим менший купальник, тим краща засмага а от стрінги на пляжах у певному віці покинула..:shy:
Відповідь: Дефіле на пляжі Не сумуйте, там кожного дня товар поновлюють, сама переконалась в тому, так що можете попасти на схожий. Я теж на стрінги не наважуюсь, хоча бачила на пляжі тіток років 50 в стрінгах , та ще й з широкою такою попою, і нічого не встидаються ...
Відповідь: Дефіле на пляжі Єврошоп знаходиься позаду ТЦ Іскра, там де колись був магазин Технолюкс., ви бідь кого спитаєте вас зорієнтують.Головне щоб ненаправили в Планету Секонд хенд, бо багат о хто плутає ті магазини
Відповідь: Дефіле на пляжі OxankaF , то якщо стати спиною до світлофору, то зліва ТЦ Іскра, справа квітковий базарний ряд , а прямо трохи далі перед очима буде двоповерхова будова , там і є Єврошоп, на другому поверсі.
Відповідь: Дефіле на пляжі Тепер ясно, чому москалики на ЛФ затихли: всі тут на Галицькій дефіляді...
Відповідь: Дефіле на пляжі Шикарний!!!дуже класний!Класичні кольори,не відволікає від фігурки а підкреслює.суперський!!!!
Відповідь: Дефіле на пляжі Ні-ні, то не доходячи до секонду, то якби на базарі, від дороги якихось 100 м пройти прямо вглиб базару, триматись лівої сторони (ТЦ Іскри)..
Відповідь: Дефіле на пляжі Дівчаточка ми всі тут пишемо про купальнички а хто які головні убори вдягає на пляж, а може хто без них обходиться, адже головний убір теж входить в частину пляжного дефіле, а ще чи носите ви парео, і в якому одязі виходите на пляж перед тим як показати всім купальник?
Відповідь: Дефіле на пляжі Я на голову вдягаю просту кепку, парео звязала собі сама, хотілось чого екстравагантного . А цього літа як пляжний одяг дуже модні тунічки (можна й замість парео), але в мене до них руки так і не дійшли..
Відповідь: Дефіле на пляжі а я хочу вибрати шляпку з такими дуже широкими полами - жіночну... мо хтось таке бачив??? (правда не знаю ще чи мені пасує )
Відповідь: Дефіле на пляжі Багіра, в нас не бачила, але на морі того добра - ого-го, до кольору, до вибору! Я купила у нас кепку, і на морі пошкодувала, бо вибрала би там щось набагато цікавіше.