Я теж так думала вже до двох знайомих дзвонила-вони не мають якоїсь там штуки що синтетику може прострочити ((((((((((((((((((((( Нині йду продовжувати пошуки ВЕРХУ
Відповідь: Дефіле на пляжі УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Щойно з базару купила верх чисто випадково, і такий як хотіла. Правда плавочки в мене в сердечка а верх як шмат кавуна але то дрібниці, "різнобій" зараз в моді тим паче що дивиться цей дует непогано і підходить по кольорах
Відповідь: Дефіле на пляжі Переглянути вкладення 472 Фото!!!!!!!! Переглянути вкладення 473 ось такі були в мене
Відповідь: Дефіле на пляжі дівчата, хто написав мені в приват, я відпишу вам з вівторака, бо зараз не маю можливості. І іншим теж відповім з вівторка-середи. Вибачте!
Відповідь: Дефіле на пляжі У мене ось такий купальник, купувала його за 50 грн. на розпродажі, дуже ним задоволена, лише паєтки із жовтих стали світло жовті. Другий купальник фірми Feba, значно дорожчий (190грн), на жаль, і гірший, плюс лише в тому, що бюзгалтер отично збільшує груди. А по формі, доречі, дуже подібний на той, що хоче uliana (допис 28.06) тільки зелений , дуже довго сохне.
Відповідь: Дефіле на пляжі сьгодні бачила такий на Привокзальному 197 грн.. але бачу що на Добробуті він набагато дорожчий (допис № 125), якщо комусь потрібно можу завтра або післязавтра подивитися чи він дійсно коштує 197 грн. [/QUOTE]
Відповідь: Дефіле на пляжі Ой, подивіться будь ласка, якщо не важко. І ще якось опишіть, де саме то є, бо я на Привокзальному погано орієнтуюсь
Я в тому бутіку купила суперський купальник за 120 грн Після моря зазнимкую і покажу. [/QUOTE] Краса, але до нього і фігуру тре відповідну. ех....
Відповідь: Дефіле на пляжі Дівчата,а де ви там купуєте купальники? Надворі чи десь є магазинчики? Напишіть, пліз, які саме?
Відповідь: Дефіле на пляжі Олюська, там того добра море!!!! і надворі і в магазинчиках. Я купила Атлантіс, а ще хороші є фірми Феба
Відповідь: Дефіле на пляжі Краса, але до нього і фігуру тре відповідну. ех....[/QUOTE] моя свекруха купила такий на Добробуті за 295 грн, а через декілька днів побачила на Краківському за 235 грн.так що на Привокзальному може бути ще інша ціна
Відповідь: Дефіле на пляжі моя свекруха купила такий на Добробуті за 295 грн, а через декілька днів побачила на Краківському за 235 грн.так що на Привокзальному може бути ще інша ціна[/QUOTE] Цікаво за скільки його купили у постачальника?
Відповідь: Дефіле на пляжі Я сьогодні купила собі такий купальничек NEXT, не зовсім мій стиль, але для урізноманітнення пригодиться. Сорі за якість фото, сама себе фоткала))))))))))