Дефіле на пляжі

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем odree, 25 Червень 2009.

1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Дефіле на пляжі

Боюсь я так, щоб не поміряти. От нещодавно ходила по крамницях, купувала бюстгалери, кіко того добра намірялася, а купила лише один

• Подобається Подобається x 8
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

а чому співчуваєш?

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та так... дивилася документальні фільми, інтерв*ю. То не життя... Вони вічно мусять виглядати як вішаки для одягу. Мають проблеми зі шкірою, волоссям, нігтями...
    Тому якийсь час тому з*явилася мода або рух "за здорових моделей", природніх, я би навіть сказала.
    Бо хіба то життя, коли ти думаючи про власне тіло, маєш забути про все решта, навіть про себе. Депресняк ще той, коротше...

У нас тут навіть манекени почали ставити трошки більших розмірів, а не такі вішаки, як раніше.

• Подобається Подобається x 9
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

тут я згідна! Здоровя перш за все!
    Але є люди що від природи такі...
    взагалі бути природньо худим непогано - організм здоровіший - зменшення ризику цукрового діабету, гупертонії і тп...

• Подобається Подобається x 4
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Це таке масове явище?:girl_smile:
    Зрештою. Худим так, але ж не висушеним наніц...
    Та й фото то таке, до нас же оригінали не доходять. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 6
  6. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

А скільки вартує доставка? Мені вже очі розбіглись... Завтра піду міряти певно на базар.

Дівчата, може хтось дасть пораду, як краще приховати невеликий животик :girl_flirt: шортами, чи краще купити плавки з регулюючими шнурками? І про колір. Чорний пасує ідеальній фігурі, білий теж. Які кольори краше вибрати?:girl_in_dreams:

Останнє редагування модератором: 26 Червень 2009
  7. Зануда

Зануда Well-Known Member

Купальний костюм 1909 року. То якраз мій фасон :girl_crazy:

Купила собі такого плану - в надії приховати недоліки фігури:
    Мій коричневий з білими квітами.

Останнє редагування: 26 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 34
  8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В Вікторії Сікрет одяг також дуже якісний. 13 років тому купила собі теплий светр. Незважаючи на поправляння всеодно можу його одягнути. Прекрасно переться і теплючий.:girl_claping:

• Подобається Подобається x 11
  9. Ума

Ума Super Moderator

Певно мені потрапляло якесь фуфло, бо жодна річ, яку я замовила з одягу (я правда тільки тричі ризикувала на одяг і жодного разу взуття не замовляла) не відповідала фото, а точніше тканина не відповідала, бо якість виробу нормальна - хіт сезону було те, що замовила довгу сукню по кісточки, без бретельок (верх прошитий гумками) на пляж. З якої тканини воно було пошито ненаписано, але на фото виглядала гарна віскоза (якщо не віскоза, то принаймні якась гладка тканина), а прийшла сукня на вигляд як махрове простирадло, тканина як на рушник :) відправила назад.
    окуляри замовляла, китайські, але якісні.
    піжами - класні, а білизна - вся просто файнюня :)

доставка залежить від суми замовлення, чим більше замовиш тим вигідніше вийде доставка!

але дівчата, є ньюанс із нашею митницею. Замовлення має бути не більше 200євро (бажано в ту суму вписати і доставку, бо інколи митники можуть придертися і до доставки), або ж писати в інтернет-магазин, щоб вони декларували меншу вартість.

Останнє редагування модератором: 1 Липень 2009
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мусіло писати. Там на всіх речах пише або котон або ще щось.

Ну тут майже всі сукні на пляж як махровий рушник. Тут в таких на пляж ходять. Зараз у них дуже багато гарних суконочок є.

• Подобається Подобається x 3
  11. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Занудко, а де ви купували такий купальник, бо я за таким фасоном вже всі магазини і базари обгонила і ніде не було:girl_cray:
    Якшо ніде у Львові не знайду такого танкіні, то готова кооперуватися до гурту на замовлення з сайту Вікторії Сікрет

• Подобається Подобається x 6
  12. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я битакий замовила. ы ще фасон, який Ума виставляла.
    Умо, а якого він у вас розміру?

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2009
  13. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Купальників в хаті в мене напевно штук з десять. Кожного року купую як мінімум 2. І всі якісь ге....
    МАю такий типу як Занудка виставляла та Niferttiti, але трусики саме такі як в Niferttiti - шортиками з зав'язочками збоку, що можна зробити на плавочки. Але я його не використовую як купальник :haha: Він у мене як пляжний костюмчик :))) А от цього року, тобто вже з середи буду валятися на морі в свіжо-з'язаному купальничку!!!!! Сьогодні його вже забрала. Така щаслива!!! Покрутилася перед дзеркалом, розглянула з усіх боків.....і пищу від радості. Мені здається, що я перший раз така задоволена купальником!!! Галинка, ДЯКУЮ!!!

• Подобається Подобається x 15
  14. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Я би теж замовила ось такий [​IMG] але мені страшнувато з розмірами якось не вгадати? Дівчата, а там розміри згідно таблиці відповідають?

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2009
  15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

хочу шось таке приблизно... тобто наразі в пошуках:girl_spruce_up:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  16. odree

odree Well-Known Member

а я купувала перевірених фірм і фасонів :) поки не розчарувалася жодного разу

• Подобається Подобається x 9
  17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Мені теж деякі моделі ду-у-у-уже сподобались.
    Але меня теж якось старшнувато брати без примірки.
    На надутих грудях будь-який фасончик дивиться суперово, а от чи моє достоїнство буде гідно виглядати - це питання.
    Але так хо-о-оче-е-еться. Купальнички дійсно дуже гарні.

• Подобається Подобається x 7
  18. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Минулого року купила ось такий купальник [​IMG] і страшенно задоволена ним :girl_claping::girl_cool:

Останнє редагування модератором: 1 Липень 2009
  19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата в мене тут таке питання. Не знаєте де можуть пошити верх, я просто хочу щоб без бретелів і трималось добре бо я такий мала і ЗАБУЛА верх в Туреччині, в номері на балконі, залишились фірмові файні трусики я б хтіла до них верх саме такий пошити це просто просторочити синтетичну стрічку і дати зверху і знизу гумочку.

• Подобається Подобається x 1
  20. Oddly

Oddly Well-Known Member

я думаю, що в будь-якої кравчині можна

• Подобається Подобається x 1