Відповідь: Дефіле на пляжі Боюсь я так, щоб не поміряти. От нещодавно ходила по крамницях, купувала бюстгалери, кіко того добра намірялася, а купила лише один
Відповідь: Дефіле на пляжі Та так... дивилася документальні фільми, інтерв*ю. То не життя... Вони вічно мусять виглядати як вішаки для одягу. Мають проблеми зі шкірою, волоссям, нігтями... Тому якийсь час тому з*явилася мода або рух "за здорових моделей", природніх, я би навіть сказала. Бо хіба то життя, коли ти думаючи про власне тіло, маєш забути про все решта, навіть про себе. Депресняк ще той, коротше... У нас тут навіть манекени почали ставити трошки більших розмірів, а не такі вішаки, як раніше.
Відповідь: Дефіле на пляжі тут я згідна! Здоровя перш за все! Але є люди що від природи такі... взагалі бути природньо худим непогано - організм здоровіший - зменшення ризику цукрового діабету, гупертонії і тп...
Відповідь: Дефіле на пляжі Це таке масове явище? Зрештою. Худим так, але ж не висушеним наніц... Та й фото то таке, до нас же оригінали не доходять.
А скільки вартує доставка? Мені вже очі розбіглись... Завтра піду міряти певно на базар. Дівчата, може хтось дасть пораду, як краще приховати невеликий животик шортами, чи краще купити плавки з регулюючими шнурками? І про колір. Чорний пасує ідеальній фігурі, білий теж. Які кольори краше вибрати?
Відповідь: Дефіле на пляжі Купальний костюм 1909 року. То якраз мій фасон Купила собі такого плану - в надії приховати недоліки фігури: Мій коричневий з білими квітами.
Відповідь: Дефіле на пляжі В Вікторії Сікрет одяг також дуже якісний. 13 років тому купила собі теплий светр. Незважаючи на поправляння всеодно можу його одягнути. Прекрасно переться і теплючий.
Певно мені потрапляло якесь фуфло, бо жодна річ, яку я замовила з одягу (я правда тільки тричі ризикувала на одяг і жодного разу взуття не замовляла) не відповідала фото, а точніше тканина не відповідала, бо якість виробу нормальна - хіт сезону було те, що замовила довгу сукню по кісточки, без бретельок (верх прошитий гумками) на пляж. З якої тканини воно було пошито ненаписано, але на фото виглядала гарна віскоза (якщо не віскоза, то принаймні якась гладка тканина), а прийшла сукня на вигляд як махрове простирадло, тканина як на рушник відправила назад. окуляри замовляла, китайські, але якісні. піжами - класні, а білизна - вся просто файнюня доставка залежить від суми замовлення, чим більше замовиш тим вигідніше вийде доставка! але дівчата, є ньюанс із нашею митницею. Замовлення має бути не більше 200євро (бажано в ту суму вписати і доставку, бо інколи митники можуть придертися і до доставки), або ж писати в інтернет-магазин, щоб вони декларували меншу вартість.
Відповідь: Дефіле на пляжі Мусіло писати. Там на всіх речах пише або котон або ще щось. Ну тут майже всі сукні на пляж як махровий рушник. Тут в таких на пляж ходять. Зараз у них дуже багато гарних суконочок є.
Відповідь: Дефіле на пляжі Занудко, а де ви купували такий купальник, бо я за таким фасоном вже всі магазини і базари обгонила і ніде не було Якшо ніде у Львові не знайду такого танкіні, то готова кооперуватися до гурту на замовлення з сайту Вікторії Сікрет
Відповідь: Дефіле на пляжі а я битакий замовила. ы ще фасон, який Ума виставляла. Умо, а якого він у вас розміру?
Відповідь: Дефіле на пляжі Купальників в хаті в мене напевно штук з десять. Кожного року купую як мінімум 2. І всі якісь ге.... МАю такий типу як Занудка виставляла та Niferttiti, але трусики саме такі як в Niferttiti - шортиками з зав'язочками збоку, що можна зробити на плавочки. Але я його не використовую як купальник Він у мене як пляжний костюмчик А от цього року, тобто вже з середи буду валятися на морі в свіжо-з'язаному купальничку!!!!! Сьогодні його вже забрала. Така щаслива!!! Покрутилася перед дзеркалом, розглянула з усіх боків.....і пищу від радості. Мені здається, що я перший раз така задоволена купальником!!! Галинка, ДЯКУЮ!!!
Відповідь: Дефіле на пляжі Я би теж замовила ось такий але мені страшнувато з розмірами якось не вгадати? Дівчата, а там розміри згідно таблиці відповідають?
Відповідь: Дефіле на пляжі а я купувала перевірених фірм і фасонів поки не розчарувалася жодного разу
Відповідь: Дефіле на пляжі Мені теж деякі моделі ду-у-у-уже сподобались. Але меня теж якось старшнувато брати без примірки. На надутих грудях будь-який фасончик дивиться суперово, а от чи моє достоїнство буде гідно виглядати - це питання. Але так хо-о-оче-е-еться. Купальнички дійсно дуже гарні.
Відповідь: Дефіле на пляжі Дівчата в мене тут таке питання. Не знаєте де можуть пошити верх, я просто хочу щоб без бретелів і трималось добре бо я такий мала і ЗАБУЛА верх в Туреччині, в номері на балконі, залишились фірмові файні трусики я б хтіла до них верх саме такий пошити це просто просторочити синтетичну стрічку і дати зверху і знизу гумочку.