Відповідь: Дефіле на пляжі Я ось цей купальник дуже любила. З роки в ньому відзагорала і відкупалася, а йому хоч би що.
Відповідь: Дефіле на пляжі на сайті фото на моделях вже немає, бо то з минулорічної колекції, на собі теж не сфоткаю, а так на підлозі - вигляд не той, не знаю чи хтось і захоче... я в них жодного разу не дефілювала, але бірки повідривала і гігієнічні наліпки теж
Відповідь: Дефіле на пляжі Та чому? давайте викидайте! в мене розмір 3Д, тяжко підібрати. якщо у вас такий та ще й якість хороша, то чому б і нк купити у вас?
Відповідь: Дефіле на пляжі спробую якось сфоткати достойно! а взагалі, дівки, на вікторії зараз великі знижки на купальники і є великий вибір фасонів кожного купальнику, Можете скооперуватися щоб доставка була дешевша. 2 тижні і замовлення у Львові. Можна повернути, якщо би щось дуже не підйшло (я повертала і мені повернули гроші). ось тут купальники http://www2.victoriassecret.com/landing/?cgnbr=OSSWMZZZZZZ ще раджу замовляти там білизну, але одяг - НІКОЛИ! бо одяг то не їхій, а вони його тільки реалізують в своїх каталогах і якість там і вигляд часто не співпадає з фото в каталогу.
Відповідь: Дефіле на пляжі О, я вже собі знайшла там один, готова скооперуватись!!!!!! Мдя, а разом з їхніми фігурками можна? Я готова навіть без знижки заплатити
Відповідь: Дефіле на пляжі Білизна там дійсно суперова. Мені коліжанка з Америки завжди подаруночки від тої фірми робить. Ще косметика хороша там. Але то все - зроблено в Китаї, правда під замовлення Victoria's Secret.
Відповідь: Дефіле на пляжі У мого чоловіка є правило! зі штатів в подарунок мені обов"язково везе комплект білизни ВікторіїСікрет. Розмір сам вгадав (там інша система мірок) і завжди вражає мене своїм смаком! Виявляється йому довподоби ніжного кольору білизна, з фальбаночками, мереживом і тп. Білизна там якісна! купальники хороші точно дизайнерські, ті шо дешеві - то таки дешеві, хоч і якісні (один замовляла з дешевих і обиоала малюнок у фольковому стилі - ніби вишитий, а приїхав не вишитий, а прінтовий і не файно виглядав - вернула), одяг і взуття - як повезе, але краще не ризикувати
Відповідь: Дефіле на пляжі Дівчата, я тоже хочу той від Вікторіїї Сікрет... і той хочу і другий... готова скооперуватись і навіть сплатити членські внески... ще хіба скажіть - там де дві ціни, то за верх і низ окремо? і як в них розміри йдуть в переводі на наші? (верх), бо низ хочу на завязку, тому думаю вже відрегулюю...
Відповідь: Дефіле на пляжі А мені такі сайти (я про Вікторію Сікрет) взагалі не можна показувати!!Я собі вже стільки понавибирала..а грошей на ту всю красу нема
Відповідь: Дефіле на пляжі Ціни там окремо за верх і за низ вказані. один купальник знайшла на сайті ще.обирала в кінці сезону і вже брала з того що було, аби розмір підійшов. Розмір білизни свій знала, але не на всі купальники є такі розміри, здебільшого то S, M, L мій С-ка, саме такого кольору, купилася на то що він двосторонній якщо комусь сподобається пишіть в приват. Другий певно тре фоткати, бо нема вже на сайті
Відповідь: Дефіле на пляжі Я замовляла на Вікторії Сікрет і одяг, і взуття, і купальники. Купальниками була дуже задоволена, бо в мене верх і низ різних розмірів. Купувала перший раз ще роки 4-ри тому, а тоді тут купити розпарований було майже не реально. Одяг майже весь продала дівчатам на роботі, бо розмір мені не підійшов. Взуття підійшло, була задоволена. Останній раз я замовляла дві кофточки і блузку-боді (це в мене була мєчта).Все класно підійшло. До того ж подружки тітка, яка живе в Штатах, якраз мала сюди їхати. То я собі замовила на її адресу, а вона мені привезла. Так вийшло платити тільки за вартість товару. Тому покупка вийшла дуже приємна.
Відповідь: Дефіле на пляжі Ці мені довподоби - як вже писала вище - люблю яскраві купальники, речі...
Відповідь: Дефіле на пляжі Я там не купувала, і напевно купувати там не буду, але вже дуже він мені сподобався. Просто дивилася ту сторіночку і мріяла