Відповідь: Дефіле на пляжі Знаю що в Ажурі на Франка окремо продаються ліфчики і трусики. там можна собі підбирати. Ну але звичайно і ціни відповідні.
Відповідь: Дефіле на пляжі Ага в мене теж є адідас купальник то є суперська річ, так гарно лежить і я в ньому якась навіть худша
Відповідь: Дефіле на пляжі Та ніби відпускають..Бо сесію здала і захистила диплом на "5"....Але мама сказала татові не казати, що їду з Сергієм...А що з подругами....ех...
Відповідь: Дефіле на пляжі Дуже тішуся за тебе тепер пакуй чемодани купляй купальник(щоб не офтопити) і чим дуж на море поки тато не дізнався
Відповідь: Дефіле на пляжі Є. В нас тут можна купити спеціальні купальники для годуючих мам. Але я напевне запізнилась з цим зауваженням.
Відповідь: Дефіле на пляжі Дівчат,а ті спортивні суцільні купальники, що в Адідасі, мають поролонову чашечку на груди?
Відповідь: Дефіле на пляжі більшість не мають - бо майкового типу, але мають такі підкладки додаткові, від непросвічування, напевно. і ще мають такі сміжуки під грудьми, для кращого підтримування а деякі мають навіть кишеньки длядодаткових підставок (як у бюстгалтерах).
Відповідь: Дефіле на пляжі Я минулого року немала часу на вибір купальників по магазинах, а груди під час годування збільшились на 2 розміри, то замовила собі купильник на Вікторія Сікрет. Купувала ті з дорожчих, типу дизайнерські. Але за іронією долі, я полетіла на море в суботу і через годину листоноша принесла повідомлення про бандерольку зі штатів... галопом перед тим купила в адідасі непоганий купальник і то мала тільки один! Коли прилетіла назад дуже втішилась купальникам, переміряла все, тішила себе що наступного року вже маю цілу купу купальників... а годувати кинула...і груди здулися як повітряні кульки, вернулися до попередніх розмірів... тепер ті дизайнерські купильники нема на що надіти... і що робити не наю,знову родити чи що?
Відповідь: Дефіле на пляжі заради купальників? напевно точно супер купальники! (а до речі, довго йшли поштою?)