Відповідь: Дефіле на пляжі Дивлюсь,дівчата і заздрю..Купальники,купальники..тут в першу чергу в очі кидаються фігурки,а потім вже шматки Поділюсь і я своїм купальним гардеробом: Цей купальник я привезла з Болгаріїї.Дуже зручний,хоч там трусики стрінги,але швидко вилиняв А цей,хоч і куплявся на один сезон за копійки (20 чи 30 грн),але став моїм улюбленим,і відслужив 5 років.Це його останні деньки,бо в животику вже 3 місяці жила Настюха і я своїми новими габаритами його "добила" Цієї весни купила по розпродажі новий купальник (вже бірюзового кольору) в Ажурі.Але ще не було нагоди продемонструвати.Як тільки кудись виберусь-відразу виставлюсь
Відповідь: Дефіле на пляжі Черепашка, то ми всі дивлячись не тебе мусим заздрити( звичайно білою заздрістю), бо скоро всі худаючі будуть такі ж стрункі
Відповідь: Дефіле на пляжі класна тема для таких,як я ,тобто для тих, що дописують в темці "Худнемо..." купальники супер,і фігурки супер, ну в першу чергу ФІГУРКИ!!!
Відповідь: Дефіле на пляжі О, ще таку фотку знайшла! Цей купальник класний був, та він ще і досі живий!
Відповідь: Дефіле на пляжі ШУХЕР!!!! один з моїх улюблених купальників - не линяє, зручний фасон (бо безрозмірний - всі ті шнурочки на потрібний розмір регулюються) П.С. Фото з минулого року
Відповідь: Дефіле на пляжі кажу ж - фото з минулого року а цього року ще пляжний сезон не відкрила і взагалі - тема про пляжну моду, на будь-яку фігуру причому (до речі худеньким-стрункеньким нескладно купальник вибрати - будь-який буде гарно виглядати). а от тим, яким є трошки що приховувати - то треба довго шукати вдалий фасон купальника, тому і тема ця може стати корисною і ще один купальник - дешевий був, як борщ - в останній момент перед дорогою купила за 5 хвилин на базарі а зайві кг - то легко тільки на фотографії відрізати
Відповідь: Дефіле на пляжі Щось тут довго чоловічих коментарів не видно До теми. А де купити закрий в басейн купальник, але не дуже дорогий.
Відповідь: Дефіле на пляжі Переміряла усі купальники на шуварі, в магазині білизни в Арсені та в магіку, що в будинку біля санта-барбари. Напервно, пар з 20 переміряла. Нічого не підійшло. В мене зараз верх о-го-го, бо годую, та й груди не ті, що колись, до підборіддя їм вже далеко. А низ маленький тре - 36-38 розмір. А розпаровувати ніхто не хоче. А мені треба такий, щоб з малим буковю "Г" було зручно по пляжу ходити, щоб нічого не вивалювалось.
Відповідь: Дефіле на пляжі вчора купила для басейну гарні купальники - в адідасі в новому цумі - зараз на них знижки шалені (за 70-120 гривень) - чудовий вибір (ті, що по 300-500 були), спортивні фасони, але різноманітні якщо не побоюся сфоткатися в них і тут виставити - то ввечері покажу (але вони класно стягують все зайве )
Відповідь: Дефіле на пляжі Фото з минулого року - ще худенька (тепер не уявляю, як буду на морі) Це Арена А це в 2006 в Чорногорії, ще худіша, купальник Феба Дуже люблю яскраві купальники