Відповідь: Дефіле на пляжі Цей купальник купувала на Краківському за 30 грн. Був файний, але після поїздки на моря став на 2 тона світліший. Обліняв. А ще маю такий І такий. То трієчка, разом з класнючою маєчкою. ,
Відповідь: Дефіле на пляжі Я цей купальник минулого року в новому ЦУМІ в "адідасі" купляла за 60 грн., думала шось людське, але за місяць облиняв, зіправся, вигорів...
Відповідь: Дефіле на пляжі Знаєте, головне - фігурка. На гарній фігурці все виглядає гарно В мене класний купальник польської фірми (Кей). Швидко сохне, не линяє, гарно тримає...
Колір того, що за 30 грн ЧУДОВИЙ!!!! В суботу йду купляти собі купальник на море. Підкажіть, де недорого і якісно?
Відповідь: Дефіле на пляжі мені знайомий теж так казав,шо головне фігура мені здається якшо правильно підібрати купальник-багато недоліків дуже далеко сховаються головне шоб тобі пасувало,а не колір був гарним,або малюнок класним частенько сама так вибираю,на жаль,а потім в шафі валяється
Відповідь: Дефіле на пляжі А я свої не буду показувати, бо в мене розтяжки і зайва шкіра після похудання
Відповідь: Дефіле на пляжі Він такий був тільки перші пару днів. В комплекті було 2 пари трусиків, то коли оділа верх і другі трусики, то різниця була просто капітальна. Але всерівно, одне море в ньому відгуляла.
Відповідь: Дефіле на пляжі Мені в принципі і треба на одне море і щоб не дорого і гарно Йду на Краківський!
Відповідь: Дефіле на пляжі Так, дєвки, шухер! Зараз група з "Худнемо разом..." (тим, що треба схуднути більше, ніж 10 кг) в купальниках прийде!:D:D:D:D:eek: