Відповідь: Дефіле на пляжі ..ну я так зрозуміла, що то закупівельна, а на базарі вже втричі дорожче.. по оптовим!!
Відповідь: Дефіле на пляжі Такс, ділюся враженнями! Вигляд у нього звичайно шикарний і почуваєш себе на пляжі настоящою зіркою, але от коли він намочиться відчуваєш певний дискомфорт. Стає трошки "дерев'яний" і коли сидиш може на плавочках спереду трошки відтопирюватися. А ще зав'язка на спині дуже тисне, можливо через те, що вона у мене була тоненька,, тому я відчувала справжнє полегшення коли його знімала. Добре, що мала ще один купальник В'язка у мене була щільніша тому загар у мене супер
Відповідь: Дефіле на пляжі Чому я так думаю: колись в якомусь глянці читала про те, як потрібно вибирати купальник і на що звертати увагу.... Купа інформації. І от, що мені запам"яталося: розкішні купальники з камінням, стразами, вишивкою, гаптуванням, гачковані не призначенні для купання-в них "тусуються" ввечері біля басейну (у воду в них теж не лізуть) і взуття в такому випадку- туфлі на високих підборах. Такий купальник-альтернатива вечірній (коктельній) сукні. І ще кілька цитат:
Відповідь: Дефіле на пляжі тц новинка, ЯКЩО Я НЕ ПОМИЛЯЮСЬ..НА ПІВДЕННОМУ...ОДНИМ СЛОВОМ, ТО МІЖ ФІРМОВИМ МАГАЗИНОМ войцек і продуктовим ринком..поруч банк і туалет..перший поверх... кольори були різні..але я мріяла про теракотовий.......ціни приємно вразили..цей 110 грн
Відповідь: Дефіле на пляжі А я там теж купувала собі колись купальник. Тоді мені ціни там також сподобалися, ще й вибір був не поганий. Купувала купальник там декілька років тому, ношу ще й зараз
Відповідь: Дефіле на пляжі Останній раз на морі я мала такі два купальники: це була я! а коричневий ще гарніший за білий, і фотографією того не передати...
Відповідь: Дефіле на пляжі Ось і приїхав мій купальник від Victoria's Secret (дарма, що я щойно з моря повернулася )