Я точно ардеси не знаю. Орієнтуйтесь так, як заходите в магазин, на поверсі жіноче взуття, поверхом нище ніби в підвальчику - чоловіче.)
я недавно в звичайний взуттєвий магазинчик зайшла подивитись: ціна на простенькі туфельки - 1700грн, в мене був шок, ще десь 2 місяці тому купила шкіряні чоботи за 900грн..В Карі вчора в цум зайшла, то туфлі зі шкірзамінника там 759грн. Шок, а не ціни! Ще розумію було б то якесь хороше фірмове взуття... Треба їхати на розвідку в центр).
от тому і питаю..туфлі починються з 900-1000, а трохи по фінансах то мені не сильно.. в магазинчику на дорошенк, де все брала туфлі, мої минулорічні зараз по 900 грн, хоча брала їх минулого квітня по 450.
Купила я собі в Чобітку на Рогатинців дуже зручні мештики на кожен день за 450 грн. Щось схоже на ось такі, але спереду немає тої золотої смужки
Вчора зайшла на Науковій в магазинчик зі взуттям (недалеко від Нептуна). То ціни шокували. Балетки 600-900 грн. Весна від 1000. Побачила такі класнющі чобітки, 2тис.
я сьогодні у Чобітку шо на Галицькій купила ось такі мештики на кожен день за 550 грн - замша., є в тій цінові категорії (500-650) ще пару моделей
А хтось підкаже де великий вибір весняних курток і які зараз ціни. Інтернет-магазини не розглядаю як варіант.
можливо, буде корисним: "З 24 по 28 березня у Львівському палаці мистецтв, вул. Коперника 17, відбудеться II міжрегіональна гуртово-роздрібна виставка-ярмарок "Одяг та взуття від виробника". Жіночий одяг, пальта, куртки, хутро, взуття, сумки та галантерея, постіль та ковдри, жіноча білизна, колготи, косметика від виробників України. Виставка-ярмарок працює з 10 до 19 години. Вхід вільний."
Вчора забігла в Савку, мештики типу оксфордів, і подібні на платформі, по 1900-2000. Я вже боюся навіть уявляти ціну в тих магазинчиках, де я переважно скуповувалася.На вигляд є трохи непоганих моделей, але не міряла, деяке як візьмеш в руку грубувате. Мені треба щось типу балєток, лоферів, макасінів на літо, і щось я бачу, що з тими цінами я навіть не знаю...Що робити?
Хто любить мокасини і балетки так, як люблю їх я - загляніть обов'язково у такі точки (сьогодні була): навпроти органного залу на Бандери магазинчик з брендовим взуттям ( багато якісних балеток) до 600 грн. І магазин Франковаль чи щось подібне на Дорошенка - є дуже класні мокасини різних кольорів по 650 грн. (і замшеві, і шкіряні). А які там зелені, ммм!
У них магазин є ще навпроти грузинської випічки (біля верхнього Шувару). Ціни хоча й попіднімали, але порівняно з іншими магазинами - дуже дешево. Чоловікові за 400 черевики осінні купили.
а чи працює цей магазин в неділю? І чи в центрі взуттєві магазини в неділю працюють? Зокрема на Дорошенка і пр. Свободи? Вчора ходила по Південному - ціни шок! Але хоч би щось нормальне було, а то за ті захмарні ціни неможливо нічого обрати - я шукала класичні осінні чобітки замшеві на каблучку з невеликою платформою (можливо прихованою), щоб до спідниць носити. Все якесь розцяцьковане металічними бляшками, висюльками різними, а матеріал або неякісний замш, який ще не носили, а він вже сірий, або дуже твердий типу замш, або взагалі зверху тканина під замш. Єдині, які мені сподобались - коштували 8000 бо то Італія. Найбільше мене шокують ціни на взуття з тканини під замш (цього року їх багато появилось). Я мештики такі на танкетці в інтернеті купувала минулого року за 175 грн., такі ж, тільки на каблучку в Кінг Кросі бачила за 1700-2000. Платиш ТАКІ гроші, а отримуєш дермантин з тканиною зверху, який у вологу погоду не вдягнеш, бо розлізеться. Залишилась я без чобіт. Я просто не знаю, що робити.
І я сьогодні в Чобіток зайшла. Там багато взуття української фабрики Міда, якщо не помилилась з назвою. В них є сайт. Для тих, хто любить мешти в такому стилі, як на фото у @Sweet kitty у дописі №1844, можна вибрати непогані моделі. Ціни від 450 до 800 грн. Там зараз знижки на зимове взуття. Теж є непогані варіанти черевичок на низькому (в спортивному стилі), точно ціну не пригадаю, але до 900 грн. --- дописи об"єднано, 23 Березень 2015 --- Не то слово! Може хтось недавно був на сихівському ринку біля переїзду, в яких там межах ціна на джинси?
І я сьогодні там була,але на себе нажаль нічого не підібрала,бо в мене вузька нога і дуже важко щось знайти,але вибір там є і ціни доступні,навіть після того як в неділю побачила ціни на Південному можна сказати,що дешево
в мене зимові чобітки. Гарненькі на вигляд, дууууууууууже зручні, тепленькі, не розклеїлися, але на другий тиждень почали скрипіти! На вулиці не чутно, але як тільки заходиш на роботу (та у будь-яке приміщення), то скрип-скрип
То обов'язково треба міряти, бо я в їх магазинчику переміряла, мабуть, з 6 пар різних, і модельки гарні, і розмір мій, а от незручно і все видно, не підходить мені їх колодка. А недавно купили чоловікові там взуття, то каже, що зручно, і виглядають нічого так, побачимо, як будуть носитися.