Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? :y: Я два роки тому купила на розпродажі відразу дві пари Глорія Джинс. Досі мають хороший вигляд, хоч і ношу одні з них ду-у-уже часто. Рекомендую.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Планета Секонд Хенд ну, там буваэ таке, що важко знайти в неті. я, наприклад , знайшла семінар з бальних танців за 60 євро. в неті такий не скачаєш...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Мені знайома розказувала, що їм власники не позволяють багато речей брати в перший день, так би мовити, постійних клієнтів відлякують. А наскільки це правда я незнаю!
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Який жах...вона поносила, я до того, що людям дозволяють брати лашки додому, потім людина віддала, і ви прийшли потім це купили, але такий закон...я думаю що продавці в шикарних магазинах також так роблять
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? я також живу недалеко від ПСХ на Виговського, але то як прийдеш, як кажуть"хто швидший, той ліпший" :xaxa:. Бачу, коли їду з роботи, шо біля "чорного входу" в четвер продають вже товар своїм.... В суботу народу багато, все краще розібрано до п'ятниці, в саму п'ятницю або в суботу зрання.....:confused:. Хоча попадаються досить гарні якісні нові речі ( я за ті де стоїть фіксована ціна), але все розраховано на швидкість
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я заходжу в Єврошоп на Пулюя. То мені там не зовсім тепер подобається. Бо раніше висіли речі з цінниками, які періодично довішували, а окремо був відділ, де був товар на вагу. Тоді мені подобалось. І ціни були пропорційні для речей, як на мене. А тепер там все на вагу і залежно від дня (найдорожче в п"ятницю). То там в четвер люди вимітають практично під чисту все! А в п"ятницю зранку черга і потім набирають оберемками. То так само або встигнеш на щось натрапити або сорі :cesored:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчата, а хтось порбував купляти одяг по каталогу, як от бонпрікс чи як воно там читається?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? дівчата, може хтось знає, де можна купити теплий одяг для годуючих за розумну ціну? бо поки тепло - обходжусь тим, що маю, але зима на носі... дивилась в інеті - нічого досить теплого: тільки х/б і віскоза...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Чи не підкаже хтось адресу магазину на Замарстинівській від фабрики" Маяк" ?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? І я себе також зловила на цій думці коли переглядала веб-сторінку. На мій погляд можна купити за такі гроші речі помірявши їх перед купілею у реальному бутіку :umbrage:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? може хтось знаю магазини зхорошим взуттям? не угорським, не турецьким? я неможу ніц вибрати на базарі. хочу туфлі, щоб на робіті перезуватися взимку і нові класичні замшеві чоботи. а в магазинах матовою чи замшевою шкіроб навіть не пахне-всен блискуче і лакове. чи хтось носить взуття ANTONIO BIAGI, щось таке , це магазинчик біля оперного. типу Італія, але чт насправді так? поділіться враженнями. в Честері взагалі пів пусті прилавки, Велфаре-ужасне якесь, тяжке . от як все -купа магазинів вибрати не ма що.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Також дуже люблю взуття із замші:y: Непогані моделі є в магазині Фелічі навпроти шахового клубу. А ще як попадеш на знижку:dance:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Маяк на Промисловій, я дзвонила 09 і питала телефон. Вони там навіть ввечері працюють. І до речі, мама купила собі плащ за 500, а в магазині його ж бачила за 870...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Коліжанка замовила у Бонпрінкс доньці куртку, ніби словацьку чи польську, точно не пам"ятаю. Чекали з місяць. Прийшов жах китайський на два розміри більший. Відправили назад, от уже днів десять ні слуху ні духу... Вона вже десятому заказала, щоб не зв"язувались. Ось такий досвід.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Це не Італія, а Португалія якщо вірити консультантам. Та й Італія не може коштувати 100-200 у.о. Ну, в гіршому випадку (як це найчастіше буває з Честером в тому числі) - Україна. Але ми з чоловіком купували там пару пар - наразі без претензій. В них біда з розмірами як на мене. А решта - людські моделі, шкіра яка не яка і нормальна носибельність. На Франка в 60-х номерах, Венеція здається, торгує ще непоганим взуттям. За 200 умовних півчобітки реально придбати.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? о була я в тій Венеції. Там 1/2 - це Польща 700,800 грн. Італія- 1500-2000. Якщо не помиляюся, колекція Італія не міняється що найменше 2-3 рокивже, хіба туфлі нові зявляються. ANTONIO BIAGI до речі, не 100-200 дол, а від 250 тільки починається. Криза напевно ). Була в Діві -все по 2500-3000 грн. Теж 1/3 минулорічні чобітки, а ціна не зміна а може й більша. Суцільна халепа.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Так, в Венеції польське. А 100-200 я писала, бо купували там раніше відповідно босоніжки і туфлі - якраз за 100-150.