Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Lysenia

Lysenia Well-Known Member

У центрі на Гнатюка відкрили недавно магазин з пальтами, "Сезон" чи якось так. Ще на Городоцькій був, приблизно на рівні цирку.

2. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Трошки офф, знайома працювала в Мотор, то каже, що власник закриває магазин і робить там шалений розпродаж усіх речей. Може вже і закрив, не знаю.

3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, - магазин Обнова до котрої години працює?
    Дякую!

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

Дівчата, де можна купити класні джинси-рванки? :)

5. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Якщо ще актуально, на пр. Своводи до 21:00 працює.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Milady

Milady Well-Known Member

Дівчата, де у Львові оффлайн є вибір снікерсів?

7. raspberry

raspberry Well-Known Member

Якщо Пачотті, то в Магнусі на першому поверсі. Спортивні - в Адідасі, ну і по звичайних взуттєвих можна прошвирнутись, можна щось цікаве знайти, але то мабуть будуть підробки.

8. Valkiriya

Valkiriya senior member

Біля бомби є магазинчик з львівським взуттям. Ціни хороші. Цікаво, чи хтось купував там, як носиться?

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

9. Nusja

Nusja Well-Known Member

Може хтось натрапляв на хороший розпродаж зимових курток і плащів оффлайн (хороший - в плані, щоб вибір був)?

10. Sitara

Sitara Active Member

Моя мама там купувала собі зимові чобітки. Добре носяться, скарг нема. Я планую туди йти за весняним взуттям для себе.

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Не знаю чи в цю тему. Цікавлять мене відгуки про взуття від фірми Timberland. Вартує своїх грошей, гарно носиться?

12. zdorov

zdorov Well-Known Member

в мене на Ярославенка двоє співробітників пару років підряд тільки там купували взуття на всі пори року. А знайому вже знали як свою - вона раз прийшла і каже, що хоче зробити щось середнє з трьох пар - тобто платформа від одних, шнурування як в інших, а структура шкіри як в третіх - в мене був шок. і їй то все зробили, а вона ще потім до них приходила підправити, бо щось десь їй було не так
    мій чоловік задоволений і зимовими черевиками і спортивними мештами-кросівками, 2 роки носить
    але туди добиратись трудно, бо ми з чоловіком явно не з тої сторони робили марш-бросок

може хтось ПОРАДИТИ, як зручніше туди попасти?

13. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Маю зимові чобітки цієї фірми, купувала 4 роки тому в Інтертопі, досі не втратили свого вигляду і всі мене питають чи то нові? зручні, легкі, я ними дуже задоволена :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчата, навпроти 7 відділення міліції(по вул городоцькій) , на початку вул кульпарківської є якийсь магазин. на вітрині були гарні вишиванки, одяг з укр символікою... хтось там був? чи вартує туди їхати?

15. Materynka

Materynka Well-Known Member

На південному бачила магазинчик з вишиванками Олещук, є досить оригінальні, в них ще є інтернет магазин, можете глянути кого цікавить, але ціни там: щур, щур

16. Virner

Virner Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, де можна купити якісний брючний костюм? Типу такого (не можу знайти фото, яке б описувало, що конкретно я хочу). Щоб стильно, по фігурі, якісно, бажано синій колір:girl_in_dreams: Може, хтось знає, де гарний вибір.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, те взуття, що на Ярославенка, зараз мають ще один магазин на Стуса. Це якби біля Нового Львова. Зручно добиратись з центру 53 або 4а автобусами, зупинка за Динамо блюз, і ще трохи пройти треба вперед по тій же вулиці.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Мені здається, що з офіційним стилем у Львові дужеее важко. Але все ж можете глянути в Джей і Ель чи як воно там, на кільці біля Макдональдсу на Чорновола

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Virner, ви хочете саме костюм?
    Бо якщо б окремо, то можна б у Зарі підібрати. Там непогані штани і піджаки бувають, але от костюм...
    І знову таки - питання ціни. Бо в Зарі особливо тепер - дорогувато виходить.

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

В Вілонні подивіться (колись був магазин в Магнусі, але не знаю, що з асортиментом саме в цьому магазині), на сайті є щось схоже, ціни там ніколи не були низькими, але речі якісні і носяться роками

• Тупо! Тупо! x 1