Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Думаю, що й від походки теж залежить, хоча згідна, що є люди ,які протирають до дірок штани за досить короткий термін, незважаючи на якість.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчата, недавно була в магазині львівського взуття на вул. Ярославенка. Там писало, що відкрився новий магазин на вул. Патона. Вчора прочесала Ряшівська-Патона, але так і не знайшла. Підкажіть, хто знає де це є?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? На Патона є Арсен, ззаду нього є два гуртожитки, на першому поверсі того що далі і знаходиться цей магазин, точна адреса Ряшівська, 15, зрозуміло пояснила?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ніби зрозуміло. Але Арсен є на вул, Патона, а Ряшівська - то вже наступна вулиця, чи то рухатися в тому напрямку? Вже на карті ніби зоорінтувалася
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Якщо маєте можливість подивіться в інтернеті на карті, бо виходить так, що вул. Ряшівська розділена вул. Патона кусочок з тої сторони, кусок з іншої)))Якщо йдете по вул. Патона із сторони вул. Виговського то перед Арсеном є вуличка туди звертаєте, там букально 1 хв. і Ви маєте побачити 2 будинки - гуртожитки,вони одинакові, в тому що трошки далі від Арсену і є магазин, там ще є червона вивіска "Взуття"
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Деякі сумки справді гарні, а деяких ціна явно не виправдана і допотапні моделі. Таку сумку купляла на Південному роки 3 тому за 230грн, а на цьому сайті 979грн. типу ще й зі знижкою 40%:khomyak:, на рахунок інших не скажу, бо випала трошки з шопоголічного життя і уже не знаю, що по скільки і де і з якою різницею у ціні.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ну дермантинова сумка за півтори тисячі, то і я випала з життя, значить (
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Хтось купляв рукавички для сенсорного телефона (не дуже дорогі) у Львові? Де? Як вони в користуванні і по теплу?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчатка, у які магазини, ТЦ на Південному можна заглянути з надією купити добротний пуховик? Бо в КК нічого не знайшла, а мій вже розлазиться зовсім
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? можна. сама ходила місяць шукала. хотіла і щоб теплий, і щоб не самий звичайний, і щоб не на один сезон. є . але треба шукати. ціни від 2,500 до 4000 (це на ті , які мені впали в око)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Не знаю чи правда, але десь читала, що на звичайну рукавичку (пальчик) можна нашити металізовану нитку і будуть вони до сенсора.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Отже, звітую. Була я на Південному в п'ятницю, за годину часу, яку мала вільну без мого маленького хвостика Дмитрика, купила пуховик, ціни справді від 2500 на більш-менш пристойні пуховики, але плюс, що можна торгуватися, я так пуховик з 2650 до 2300 вторгувала, але то був останній розмір. От якраз з розмірами халепа, маленьких зовсім немає, все починається з XL, з пуховиків, які мені сподобалися (а оббігала я Галичину, Центральний, Володимир, Україну і ще щось по дорозі) я поміряла аж 3 штуки з розміром М, один з яких і купила. Ще помітила, що всі турецькі фірми це той самий Китай і розмірна сітка така ж.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Купила недавно такі в Касабланці, то задоволена, гарно вигдлядають, досить теплі, на 4 пальцях нашита тканина для сенсорного екрану, це правді зручно. Але як був сильний мороз, то я все ж вдягала свої вовняні тепліші рукавиці.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Братова теж так вторгувала свій до 2 000, бо останній розмір, ще й xS. сумно, яка ж реальна вартість того пуховика, щоб 2 500 до 2000 спустити, та й явно не в програші залишитись. А от для тих хто в танку, де можна подивитись на куртки з тим холофайбером?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? На тому ж Південному міряла таку куртку чи то плащик, чуть вище колін. Ціна 3200, якість не найкраща, бо замок дуже важко засувався. Бачила кілька таких, це продавців потрібно питати чи плащ на пуху, чи на холофайбері, але мені або фасон, або розмір не підійшли.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В ТЦ "Іскра", не пригадаю на якому поверсі, там є один магазинчик з куртками-плащами лише з холофайберу і вибір не поганий, ціни десь до трьох тисяч були кілька тижнів тому. Не знаю як зараз, в них мав новий завіз бути. Але питайте, бо в іншому ряді на тому ж поверсі є ті пухові китайські за таку ж ціну приблизно. Але той пух не добрий, він лізе і робить на балоні плями, як після дощу. Такі пуховики часто прати доводиться і вони через це швидко перестають гріти
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчата, чи є ще на Пасічній стоковий магазин-ангар? Була там давно, цікаво чи не закрився.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Вчора почала придивлятися собі чоботи. Єврозима Браска в Інтертопі по знижці 2-3тис. В мене був шок. Браска то ж польське взуття. Середнячок такий... спершу підняли ціни, а потім поставили на знижку.. Екко по 4 тис чоботи. Нічого собі не вибрала і поїхала далі по справах. Сьогодні екстренно забігла на Шувар в Христину (в моїх чоботах порвався замочок) - шкіряні високі зимові чоботи українського виробництва в межах 1-1,5тис. При тому є багато моделей без стразиків і на низькому каблучку, хоча я завжди довго шукала такі Є багато моделей по розпродажу (навіть популярні 37-38р поки є). Я дуже задоволена покупкою.