Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? ггг... а якщо власник закриє свій магазин, то його виженуть і не повернуть гроші за оренду? Я сьогодні "змушена" буду поїхати на південний після 18, бо в інший час просто не маю з ким залишити малу
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? це нормальна практика. коли вже наші бізнесмени зрозуміють, що знижуючи ціни , вони приваблюють клієнтів, збільшують обороти, а відповідно і доходи. а знаючи їхні 200% націнки, то -50% ще дуже навіть нічого.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В них правила: Відкриватися не пізніше 10 і закривати у 18 год, і якщо ти не прийдеш пізніше, чи закриєшся швидше, то буде розірваний договір оренди, їх попереджають два рази а на третій кажуть ПАПА, це все описано в договорі. ЦЕ зі слів людини, що там працює.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я працюю на Південному. Заставляють працювати цей тиждень з 10 до 21. Знижки також примусово. Багато хто піднімає ціну і дає знижку бо не у всіх накрутки великі. Хтось ставить 25%, а 20% треба знизити. Є правда такі, які зажерлись це факт. З примусу ніколи нічого доброго не виходить. Якби давали знижку на оренду тоді нема питань, а так задаром ніхто не хоче працювати. Реально договори не розривають, але штрафувати можуть.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? це внутрішні питання наймачів і адміністрації ринку, до чого тут клієнт? весь світ так живе - конкретні знижки під час свят. в нас же хворе викривлення. ціноутворення в україні - то взагалі дуже цікава тема, світові бренди тут продаються значно дорожче, ніж в більш розвинених країнах, той самий рівень цін здоганяють турецькі і китайські вироби ноунейм. чоботи, чи пуховик мають вартість середньої зарплати. на якого покупця розрахований товар? до слова скажу, що моя кума, що живе і працює вже більше 10 років в сша, принципово ніколи не купить річ без знижки, хоча й може.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? трішки не в ту тему але вискажусь. Злості на ту адміністрацію південного вже нехватає... настільки це все штучно зроблено.... підприємців у неділю просять щоб на своїх автомобілях не приїжджали, бо бачте немають клієнти свої машини куди подівати. південний завжди був базаром так він певно і залишиться. понавибудовували аля торгові центри а про стоянки забули і тісняться так чула розмову, що хочуть переплюнути торг.центр Кінг Кросс. тому й роблять ті штучні знижки, збільшуюють робочий час і т.п.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? та не переплюнути ,а хоча б вернути південний до того рівня, який він мав до появи КК. як-не-як, а з відкриттям КК південний втратив дуже багато, підприємці зашиваються, не витягують, особливо одяг/взуття. але всі бідні, та горді! ціни високі, продавці в "бутіках" міряють поглядами гаманці клієнтів по їхньому вигляду, і тдітп
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Вчора з 18 до 21 була на південному. Про продавців, ті які були нормальними, такими і залишились і, до речі, клієнтів майже не втратили, бо? що не кажіть, а товар в КК і на південному трохи відрізняються. Наприклад, моя мама з європ. 46 розмір в кк нічого не може собі купити. Та і я останній раз як там була, то в ідеалі треба мати фігуру японської дівчини, щоб в щось влізти, ну і 100% поліестр - рулить Не хвалю південний, але пару достойних магазинів знаю. Паркінги на південному є. В КК теж деколи важко знайти місце для паркування... Одним словом, я не дуже люблю КК, тепер він мені набагааато більше нагадує базар, ніж південний. А ще, по людині завжди видно, що вона одягалась в КК
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дівчатка, підкажіть, а де знаходяться їх магазини? Може є десь поблизу центру? Дякую ---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчата, хто може знає класні стоки у Львові - напишіть, будь ласка, адреси.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 хочу таке плаття, можливо хтось десь бачив? допоможіть знайти там, де недорого. знайшла або за 300 грн, або ж 180 грн (оптом, мінімум - 40 шт)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? а ми сьогодні з коліжанкою туди зайшли. є трохи одягу, а в основному взуття. багато балеток, босоніжок, чоботи є. торгові марки зара, страдіваріус, манго... дуже сподобався один чорний замшевий клатч і маленька сумочка через плече в жовтий прінт пітона. і чоботи з холявою-в*язаною шкарпеткою. ціни на взуття в межах 250-300грн (балетки, босоніжки), чоботи дорожче, але прийнятно. є - недавно другий поверх відкрили.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата-шопоголіки, підкажіть - може хто де бачив (чи в магазині чи в неті). Хочу такі шкари Ще б бажано, щоб без тої вищої підошви, а тонка підошва і зразу каблук, але принципово - щоб були чуть широкі згори і чорні. І не щоб не космічно дорогі. Бо ці на малюнку - то Guess і ціна відповідна. Наперед дякую!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я у "Левусі" в їх фірмовому магазині бачила подібні. Такі Знову мені модератор картку вліпить