Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? купляв хтось ого року пуховики Moncler? як там з цінами? де є гарний вибір?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Треба мены чоботи зимові, до самого коліна, без каблука, щоб утеплення було лише до гомілки. типу таких https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...T_ReonWamOE2IuMNr5IYfuf0-I8JuA5AsLMqWcoiCiy6g В КК не їхала, бо ніколи там взуття не могла купити, та й магазинів там раз-два. Поїхала на Південний. 100 років там не була нічого там не змінилося, навіть деяких продавців пригадала... і товар також таке враження лежить там давним-давно... коротше не знайшла чоботів. Міряла парочку, але то так вижно, жо взуття якесь таке...ну не файне. Одні сподобалися, на каучуковій підошві і невеличкому каблуці. Гарні. Але устілка наклеєна погано - вся перекручена. Одним словом -
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Подивіться у взуттєвих магазинах по цілій вул. Дорошенка ("Раса", ще є на трам. зупинці, і ще на іншій стороні вздовж вулиці. Також в маг. навпроти Пузатої хати (на розі) в центрі за універом і перед Галицьким ринком ще (справа від входу пройти по вулиці) і новий взуттєвий бачила в провулку від "Трембіти" (з вул. Коперніка) до Дорошенка.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? офігівайте від цін http://store.moncler.com/gb/women/outerwear а якщо репліка китайська - то на кідстафі повно
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я дуже хочу купити собі і чоловікові термо білизну, але по нормальній ціні. може підкажете де можна знайти
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я теж замовляла, з німецького, в Кольорова Роксоляна, розділ Дефіле, є тема, вона замовляє з будь-яких сайтів Німеччини
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? в мене такий MONCLER RENNE. дуже теплий. але замок був жахливий, мусила міняти. а так то всьо файно буду носити 3-й сезон
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Не знаю, в яку це тему, але написала мені подруга з Києва, що замовила собі послугу "шоппинг сопровождение". Дівчина "стиліст" ходила з нею по магазинам, обирала їй речі, які на 80% між собою комплектуються, вийшло десь біля 20 різних луків. Прикол, у Львові таке також є? До речі, вона їй також "цветотип" визначала, як наша Рона десь посилання давала.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? думаю,що і у Львові є. але то треба бачити їх роботу наперед (якісь елементарні фото lookів). а то часом так "настилізують", шо ліпше самому.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Рекомендую магазин Тіффі (є в Скрині і Магнусі). Зараз багато речей вони мають Коттон Клаб, польський виробник. Цікаві плаття, блузки, одним словом, вартує уваги. Якість гарна і знижки вже почались. Правда, переміряла в них купа моделей штанів - всі завеликі, 34 р. в т.ч. Дівчата, порадьте, де є великий вибір штанів і ціни адекватні.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? якось завезла мене подруга на фабрику-магазин на сихові, в кінці вулиці хоткевича, номера не пригадую, такий жовтий будинок. там і шиють, і відразу виставковий зал-магазин є. всі тканини натуральні, фасони цікаві, переважно класика. ціни просто смішні (а от в магазинах в місті вже значно вищі). Рона якось показувала чукулядові штани там придбані (може підкаже точнішу адресу ), я собі купила там піджакоподібний приталений жилет (рукавчики-ліхтарики), подруга теж штани, цікаві тканини були на спідницях.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Вибачте, що цитую назву теми, але "Де ви купуєте одяг/взуття"? Шукала я сьогодні в центрі сукню на корпоратив, але таку, щоб потім носити можна було, тобто не сильно святкову. Якщо чесно, то я в шокови. Маса ширпотрепу ( є по 200 грн, але є не кращої якості по 500-700 грн) Синтетика така, що електрикою б'є. Все чорне і ніяке. А як побачила вітрину якусь поряднішу і зайшла... що ви думаєте? Сукня 6 тисяч 500 грн. Це нормальні люди? Дівчата, куди податися? Маю завтра одну неділю на те, щоб знайти щось. Я майже у відчаї
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Gentle, а інтернет-магазин вам підходить? На ASOS дуже багато гарних суконь. Я от зараз теж собі на корпоратив шукаю
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Як для мене то найкраще купувати в секонд-хенд,на корпоратив також підійде.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? це, звичайно, щастя там таке знайти, але буває... швидше на стоках, я си там якось придбала шикарну шовкову блузу Zara (в однойменному магазині, тому що в КК, навіть не пахне шовком) за 80 грн. неймовірно гарна річ Хоткевича, 52 здається, можу дати в ПП тел.директора
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Думала. І власне про Asos. Але корпоратив 22-го, і я не ризикну замовляти: а якщо не прийде до того часу? Або прийде, але треба буде ще до кравчині, щоб "підігнати"? А як замале прийде? Їду сьогодні на Південний і якщо встигну, то в КК. Швидше треба було думати Щодо Емпоріо з карми. Дякую за підказку. Я на нього ставила ставку Була вчора. Не знаю... Нічого не сподобалося, а що сподобалося, не було розміру - все таке велике. Всі сукні в р-ні 800-900 грн.