Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

я замовляла і не раз, але з esprit.de

2. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

а в якій темці ? бо я щось не знайшла

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

купляв хтось ого року пуховики Moncler? як там з цінами? де є гарний вибір?

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Треба мены чоботи зимові, до самого коліна, без каблука, щоб утеплення було лише до гомілки.
    типу таких
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...T_ReonWamOE2IuMNr5IYfuf0-I8JuA5AsLMqWcoiCiy6g
    В КК не їхала, бо ніколи там взуття не могла купити, та й магазинів там раз-два.
    Поїхала на Південний. 100 років там не була :girl_crazy:
    нічого там не змінилося, навіть деяких продавців пригадала... і товар також таке враження лежить там давним-давно...
    коротше не знайшла чоботів. Міряла парочку, але то так вижно, жо взуття якесь таке...ну не файне.
    Одні сподобалися, на каучуковій підошві і невеличкому каблуці. Гарні. Але устілка наклеєна погано - вся перекручена.
    Одним словом - :sad:

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Подивіться у взуттєвих магазинах по цілій вул. Дорошенка ("Раса", ще є на трам. зупинці, і ще на іншій стороні вздовж вулиці. Також в маг. навпроти Пузатої хати (на розі) в центрі за універом і перед Галицьким ринком ще (справа від входу пройти по вулиці) і новий взуттєвий бачила в провулку від "Трембіти" (з вул. Коперніка) до Дорошенка.

6. Latane

Latane Well-Known Member

офігівайте від цін
    а якщо репліка китайська - то на кідстафі повно

7. Keeri

Keeri New Member

Я дуже хочу купити собі і чоловікові термо білизну, але по нормальній ціні. може підкажете де можна знайти:girl_smile:

8. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Я теж замовляла, з німецького, в Кольорова ,
    розділ Дефіле, є тема, вона замовляє з будь-яких сайтів Німеччини

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в мене такий MONCLER RENNE. дуже теплий. але замок був жахливий, мусила міняти. а так то всьо файно буду носити 3-й сезон

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

12. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Рекомендую магазин Тіффі (є в Скрині і Магнусі). Зараз багато речей вони мають Коттон Клаб, польський виробник. Цікаві плаття, блузки, одним словом, вартує уваги. Якість гарна і знижки вже почались.
    Правда, переміряла в них купа моделей штанів - всі завеликі, 34 р. в т.ч. Дівчата, порадьте, де є великий вибір штанів і ціни адекватні.

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

якось завезла мене подруга на фабрику-магазин на сихові, в кінці вулиці хоткевича, номера не пригадую, такий жовтий будинок. там і шиють, і відразу виставковий зал-магазин є. всі тканини натуральні, фасони цікаві, переважно класика. ціни просто смішні (а от в магазинах в місті вже значно вищі).
    Рона якось показувала чукулядові штани там придбані (може підкаже точнішу адресу :) ), я собі купила там піджакоподібний приталений жилет (рукавчики-ліхтарики), подруга теж штани, цікаві тканини були на спідницях.

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Вибачте, що цитую назву теми, але "Де ви купуєте одяг/взуття"? Дівчата, куди податися? Маю завтра одну неділю на те, щоб знайти щось. Я майже у відчаї :sad:

15. Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

Gentle, а інтернет-магазин вам підходить? На ASOS дуже багато гарних суконь. Я от зараз теж собі на корпоратив шукаю :girl_in_dreams:

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

17. avatarwin

Як для мене то найкраще купувати в секонд-хенд,на корпоратив також підійде.

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Вечірню сукню, в секонд-хенді ? Оце насмішили ! :girl_crazy:

19. Rona

Rona Мама-йожик

це, звичайно, щастя там таке знайти, але буває... швидше на стоках, я си там якось придбала шикарну шовкову блузу Zara (в однойменному магазині, тому що в КК, навіть не пахне шовком) за 80 грн.:girl_phone1: неймовірно гарна річ
    Хоткевича, 52 здається,

20. Gentle

Gentle Well-Known Member

Думала. І власне про Asos. Але корпоратив 22-го, і я не ризикну замовляти: а якщо не прийде до того часу? Або прийде, але треба буде ще до кравчині, щоб "підігнати"? А як замале прийде? :)
    Їду сьогодні на Південний і якщо встигну, то в КК. Швидше треба було думати :sad:
    Щодо Емпоріо з карми. Дякую за підказку. Я на нього ставила ставку :) Була вчора. Не знаю... Нічого не сподобалося, а що сподобалося, не було розміру - все таке велике. Всі сукні в р-ні 800-900 грн.